4 aylık evliyim , Eşimle 2022 yılında tanıştım.
o zamanlar görüştüğü 2 tane çok yakın arkadaşı vardı. Birisi zaten evliydi çocuğu vardı diğeri bizimle aynı tarihte tanışmıştı kız arkadaşıyla..
neyse işte evli olana Mehmet diyeyim diğerine de Kadir diyeyim..
Kadir le çok yakınlardı hatta öyle ki arkadaşıma bugün benim için Ö. l desem olür diyordu.
birlikte gülmüşler , yemişler içmişler , ailesini bile tanıyordu, birlikte kavgaya bile gitmişler vs.
çocukluktan arkadaşıydı ikisi de aslında.
şu an 27 yaşında eşim. Hep aynı mahallede geçmiş bütün hayatları..
Ne olduysa biz evleneceğimiz zaman oldu. Misal nikah şahidi olarak Kadir i yapar sanıyordum onun yerine Mehmet i yaptı.
Kadir in de aslında telaşı vardı öyle diyordu çünkü biz Temmuz ayında evlendik onlar da Ekim ayında evlendiler ama yani sonuçta bir nikah şahidi olabilirdi.
Sonra biz evlendik eşim birden onların wp grubu vardı oradan çıktı. Ben hatta kızdım dedim bak hakkında farklı şeyler düşünürler çıkma istersen diye o da yok ya konuşmuyorum ki o grupta demişti. Sonra kadir sordu o da yok ya bir şey konuşmuyorum diye çıktım demişti.
bu arada bizim nikahımıza ( düğün yapmadık) Mehmet in eşi gelmedi. Güya çalışıyor dedi ama Kadir in düğününe gittiğimizde eşiyle tanıştım orada ve eşi de aa sizin nikaha gelemedim çocuk hastaydı dedi. ben de tabii sustum hımm dedim geçtim.
gelelim Mehmet e güya o da eşimle yakındı ama ne hikmetse Kadir in her şeyine fazlasıyla kendi başına koştu. onun da nikah şahidi kendisi oldu.
bize de geldi etti ama bir tık Kadir onda daha ağır bastı bence.
Misal önceden birbirlerine reels gönderirlerdi şimdi eşimin instagramına bazen baktığımda hiç göndermediklerini görüyorum.
soruyorum boş ver diyor.
En son Kadir in düğününe gittik geri geldik bir baktım Mehmet in eşi hem kızı hem de kadir i etiketleyip onları paylaşmıştı. ( eşimden gördüm) Bende şaşırdım dedim ki aa tanışıyorlar mıydı kadirin evlendiği kızla diye o da yok demişti.
ama görünen o ki arka planda olanlar daha farklıymış. Bugün eşimin telefonunda geziniyordum şarjım yoktu ondan bakıyordum. neyse Mehmet in eşi ( hesapları ortak ) bir şey
Paylaşmıştı. Bende baktım hikayesine , oğlunu paylaşmış aslında ama arka planda bulanık görünen iki kişi dikkatimi çekti hemen.
Kadir ve eşine çok benzettim. Birebir aynı duruyorlardı. Yüzlerini tabii göremedim ama dedim ki arkadaşın Mehmet e mi gitmiş falan yaptım. Bilmiyorum ki dedi. Fotoğrafı gösterdim aman boş ver dedi ama bir sustu konuşmak istemedi. Sanki içerliyor ama boş ver diyor gibi.
siz olsanız tüm bunlar için Mehmet ve eşi hakkında ne düşünürsünüz?
bir de düğün çıkışı bana gelin bir gün diyordu komik bir şekilde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok uzun okumadım ama konu neyse bu kadar şeyi üşenmeden yazdığına göre haklısın
Yani bak soruda yazıyorum çok uzun yazdım ona göre gelin diye ama nasıl bakıyorsunuz bilmiyorum bu yorumu yapma kardeşim hiç soruya girme geç yani
😀😀 ömrün güzel olsun bunu sesli mi yazdın
Yok valla normal yazdım
Hayrına bir oku be 5 dk sürmez
Herşeyin güzel olsun ❤️🩹
Okudum
Peki gerçekten bir erkek olarak yorumunuz nedir bu duruma?
Üzülüyor ve gerçekten umrumda olmaz ve maalesef onca yıl zaman anı boşa geçmiş olur şöyle de olabilir evli olduktan sonra uzaklaşmak ta istemiş olabilir
Yani bunu söylüyor kabul ediyor kendisi de uzaklaştı zaten bence ama onlar da sanki daha yakın oldular gibi normalde ikisi de eşimle yakınlarda kendi aralarında yakın değillerdi o kadar
Olabilir süreç içinde önemli olan onları bağlayan nedir bunu bilmek lazım neden bunun üzerine bu kadar düştün neyden şüphe ediyorsun
Ben işin biraz kadınlar kısmındayın açıkcası yani erkeklerin eşimden uzaklaşması = kadınların da benden uzaklaşması demek
Tamam da poncik bunu direk söyle uygun bir dil ile anlattığına göre zaten dedikodun çok olur böylelikle uzak olmuş olur
Nasıl yani eşime ne diyebilirim ki?
Eşim arkadaşlarından bahsetmemi sevmiyor ki sürekli boş ver aman bana ne diyor bende kızıyorum safinaz olma bak onlar böyle böyle yapıyorlar sana diyorum
Bir de ben aslında eşlerle olan durumumu sorguluyorum. Görüşmesek de olur ama sorguladığım şey neden o kızla samimi oldular?
Misal ben Kadir in eşiyle bir kere görüştüm o da eşimle 2 aylık sevgiliydim kızdan pek haz etmedim takipleştik falan ama olmadı yani sonra eşimle arama bir ayrılık girmişti bende arkadaşını da sevgilsiini de takipten çıkmıştım onları mı görücem zaten ayrıldık diye..
sonrasında da tekrar takip etmedim.
Sadece işte bir nikahımda bir de düğünlerine gittiğimde orada gördüm o kadar.
Mehmet in eşini bunca zaman hiç tanımadım açıkçası. Kadir in düğününde aynı masada denk gelince tanıştık konuştuk ama çok konuşan biri değildi. Bir de içimizde yaş olarak en büyüğü oydu.
Ben o kızla hemen takipleşmesine içerledim aslında.
Ne alaka falan oldum. Bir de gönderileri falan beğenmeler etmeler hayırdır ne bu yakınlık falan dedim.
Sonra bugün eşimin telefonunda bir de o fotoğrafı gördüm arka plan bulanıktı ama çok benzettim. Kızın saçları siyah falan aşırı onlar gibi duruyordu daha da bir içerledim sonra bu duruma. Hani dedim biz sanki eşimle bir şey mi yaptık da onlarla samimi olmuşlar dedim. Misal eşim beni etiketleyerek bir şeyler paylaşır ama o kadın bana istek atmadı da o kızla takipleşti oldum.
Farkındamısın adam bile boş ver diyor sen hayla karlı havada iz arıyorsun lütfen ya ne gıcık olmışun bunlara stres yapma sil at
Zaten gıcık olduğum için sinirimi atamıyorum ki
Zamanın dan önce istersen kaybedersin şu an yapacak bir şey yok ssni benden başka evren de dinleyen de yok bu konuda rahatsız değilim ama biraz sakin ol fevri olma kurnaz ol izle
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim sakın ol kimseye bulaşma 🫂