Eşimin arkadaşlıkları yalan oldu , bu konuda ne düşünürdünüz? Çook uzun yazdım okumak isteyen gelsin?

4 aylık evliyim , Eşimle 2022 yılında tanıştım.
o zamanlar görüştüğü 2 tane çok yakın arkadaşı vardı. Birisi zaten evliydi çocuğu vardı diğeri bizimle aynı tarihte tanışmıştı kız arkadaşıyla..

neyse işte evli olana Mehmet diyeyim diğerine de Kadir diyeyim..

Kadir le çok yakınlardı hatta öyle ki arkadaşıma bugün benim için Ö. l desem olür diyordu.
birlikte gülmüşler , yemişler içmişler , ailesini bile tanıyordu, birlikte kavgaya bile gitmişler vs.
çocukluktan arkadaşıydı ikisi de aslında.
şu an 27 yaşında eşim. Hep aynı mahallede geçmiş bütün hayatları..

Ne olduysa biz evleneceğimiz zaman oldu. Misal nikah şahidi olarak Kadir i yapar sanıyordum onun yerine Mehmet i yaptı.
Kadir in de aslında telaşı vardı öyle diyordu çünkü biz Temmuz ayında evlendik onlar da Ekim ayında evlendiler ama yani sonuçta bir nikah şahidi olabilirdi.
Sonra biz evlendik eşim birden onların wp grubu vardı oradan çıktı. Ben hatta kızdım dedim bak hakkında farklı şeyler düşünürler çıkma istersen diye o da yok ya konuşmuyorum ki o grupta demişti. Sonra kadir sordu o da yok ya bir şey konuşmuyorum diye çıktım demişti.

bu arada bizim nikahımıza ( düğün yapmadık) Mehmet in eşi gelmedi. Güya çalışıyor dedi ama Kadir in düğününe gittiğimizde eşiyle tanıştım orada ve eşi de aa sizin nikaha gelemedim çocuk hastaydı dedi. ben de tabii sustum hımm dedim geçtim.

gelelim Mehmet e güya o da eşimle yakındı ama ne hikmetse Kadir in her şeyine fazlasıyla kendi başına koştu. onun da nikah şahidi kendisi oldu.
bize de geldi etti ama bir tık Kadir onda daha ağır bastı bence.
Misal önceden birbirlerine reels gönderirlerdi şimdi eşimin instagramına bazen baktığımda hiç göndermediklerini görüyorum.
soruyorum boş ver diyor.

En son Kadir in düğününe gittik geri geldik bir baktım Mehmet in eşi hem kızı hem de kadir i etiketleyip onları paylaşmıştı. ( eşimden gördüm) Bende şaşırdım dedim ki aa tanışıyorlar mıydı kadirin evlendiği kızla diye o da yok demişti.
ama görünen o ki arka planda olanlar daha farklıymış. Bugün eşimin telefonunda geziniyordum şarjım yoktu ondan bakıyordum. neyse Mehmet in eşi ( hesapları ortak ) bir şey
Paylaşmıştı. Bende baktım hikayesine , oğlunu paylaşmış aslında ama arka planda bulanık görünen iki kişi dikkatimi çekti hemen.
Kadir ve eşine çok benzettim. Birebir aynı duruyorlardı. Yüzlerini tabii göremedim ama dedim ki arkadaşın Mehmet e mi gitmiş falan yaptım. Bilmiyorum ki dedi. Fotoğrafı gösterdim aman boş ver dedi ama bir sustu konuşmak istemedi. Sanki içerliyor ama boş ver diyor gibi.
siz olsanız tüm bunlar için Mehmet ve eşi hakkında ne düşünürsünüz?
bir de düğün çıkışı bana gelin bir gün diyordu komik bir şekilde.

Eşimin arkadaşlıkları yalan oldu , bu konuda ne düşünürdünüz? Çook uzun yazdım okumak isteyen gelsin?