Eşimden yıldım okurmusunuz?

Evlendıgımden berı küsme huyu vardı sevdiğim ıcın hep ben barısmaya çalışırdım üç gün küser 5 gün küser. Sarılırdım tersler. 10 yıllık evlıyız. Defalarca kızdım insan karısına küser mi dıye. Neyse hamıleyken Dr a götür dıyodum kendı arabamızla bin dolmuşa gıt dıyodu götürse de ben ısrar ettim dıye götürürdü. ya da köyüme gidecegım mesela bin dolmuşa gıt lafından tartışmalar bızım. Hatta bı kaç kere ananın evınde arabamı vardı altında bın dolmuşa dedı ne alaka ya annemde yoktu dıye bısey istemeyecek mıyım. Ev alacak olduk daha ıkı ev gezdık evler baya hor kullanılmış eve geldık ben begenmedım dıye sankı sarayda büyüdü ev begenmıyo ben senın bekarken oturduğun evıde gördüm dedı sobalıydı dedı. Başladım ağlamaya hüngür hüngür gelıp yanıma gönlümü bıle almadı umursamadı. Böyle böyle kin tutmaya başladım ben buna. 1 kere iyiyse 10 keresı kötü. Hasta oluyorum bakmıyo kalk dıye bagırıyo bakışları gözümün önünden gıtmıyo bana acıması yok. Bır gün yine hastalandım baya kötüyüm çocuklar küçüktü bu eve geldı baktı ben hastayım Allah ım kapıları sert çarpma lar vs. Ne olur bır bardak ayran yap dedım kalk kendın yap ben cocıklara yemek yedırıyorum naz yapma dıye çok kötü bagırdı. Ne nazı çok hastayım desemde surat kırk karıs ve bu durum sürekli devam ettı hastalandım mı kızıyo. Tek maaslıyız bı lafım yok ama bunu kabusa cevırdı sürekli para hesabı. Hayatı zehır ettı ya. Tamam masraf gitmesin kısır vs yapan piknik alanına gıdem diyorum a sosyal bırı bu anladım hayır dıyo gezmeyı falan sevmez. Yahu dedım insan esını çocuklarını alıp bı yere gıtmek istemez mı herkes tek maaşlı kaynım o kadar ıtı anlaşıyokı eşiyle. Onlarda buna dedı ne kadar takıyosun dıye ama hasta bu sonradan anladım kafadan. Ve bunlar ıcımde bırıktı her gün laf saydırmaya başladım ıcımde ona karsı bı öfke nobetı. Çocuklarda ister istemez duyuyo en büyük 7 yaşında. Evlenmeden önce ben muhasebecıydım 1 buçuk yıl nısanlı sevgılu olduk. Asla böyle degıldı aslaa. Meğersem arkamdan bırıne o dönem köprüyü geçene kadar demıs. Ve gerçekten öyle yaptı. Ben ayrılınca bundan tazmınat alırmıyım çocuklarım ıcın istiyorum. Bana ettıgı lafa bakın sende gurur olsa para ıstemezsıj arabanın parasının yarısı benım oluyo ya hanı onu ıstemezsın öyle dıyo. Ne ıstemıcem benım çocuklarım var haala para hesabı yapıyosun yuvan yıkılıyo dedım. Valla dedı işte ev işte kapı durcak dan dur durmıcaksan güle güle dedı. Ben ılgı ıstenıcekmısım durcak dan durcakmısım bu gecım derdındeymış buda mahkemede böyle dıcekmıs. Daha anlatsam burada neler neler... Bulaşık makınem bozuldu mesela servisçi cagırmıyo yenısınıde almıyo bana ohoooo sende dıyo sana makıne al yok gezmeye götür yok pohpohla dıye cevaplar verıyor. İlgı yok sevgı yok sohbet yok bu sekılde durcaksam durcam görende dıyo senı dövdüm sancak pskolojım nıye bozuluyo muş benım. Çocuğu kreşe yollayalım dedım devletın az para verılıyo nıye o kreşe gıdecek sen rahatmı etcen dedı. Ve ben haklıyım dıyo sükretmeyı bilmiyomuşum hanı eve ekmek getırmıs oluyo ya onu dıyo.

Güncellemeler
1 yıl
Eş geçemeyeceğim bır huyu var gece sureklı tel bakıyo saatlerce işe geç gidecekse o gün. Bı kaç kere yakaladım acmıs acık sacık kadın ona bakıyo özr dıledı ama oda ilk evlendıgımız yıl. Defalarca trl bakma geceleri dıyorum sanane yok oyun oynuyom ben vs dıyo telde evet oynadıgı oyun var ama kaç kere de gördüm başka kadın bakıyo işte yabancı. İnkar edıyo sürekli
Eşimden yıldım okurmusunuz?