Aile & Toplum Ben galiba büyük konuştum ayvayı yemedim mi şimdi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Okumamış eğitimli olmayan biriyle asla evlenmem dedim yakında evleniyorum 🤭 Ben galiba büyük konuştum ayvayı yemedim mi şimdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
GiardanoBruno Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl okumamışlar bile mi bakmıyor? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Konu niye yemek dbudn 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayvayı yedin asko nxidnxj Yorumla Soran 1 yıl Ya ama kafam karışık hala baya da ilerledik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyom ki maddi durum önemli bu devirde Yorumla Soran 1 yıl Maddi olarak bi sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ama okumamış olması olmadı da aşık oldum işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver bea okuyanlar da para için yapıyor zaten Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Be dedinki 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 😂😂 0 0 Yorumla
Baydrdr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Ne oldu ki 0 3 Yorumla Baydrdr 1 yıl Kotu olmuş Yorumla Soran 1 yıl Ayy moralimi bozmayın ya Yorumla Baydrdr 1 yıl Nasıl geçecek bir hayat öyle Yorumla
ceylinDiyar Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Ne konuda? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Okumamış biriyle asla evlenmem dedim yakında evleniyorum Yorumla ceylinDiyar 1 yıl Ayvayı yedin hayırlı olsun kardeşim 😀🤩 Yorumla Soran 1 yıl Ama hala kafam karışık yani bilmiyorum nişanlım işsiz biri değil ama ben mimarim sonuçta ve statü olarak ondan yüksekteyim insanlar çok laf eder mi Yorumla ceylinDiyar 1 yıl Insanlar değilde davul bilr dengi dengine bence ya Bi zaman sonra heyecandan o heyecan gidince patlak verir Yorumla Soran 1 yıl Olmaz diyorsun yani Yorumla ceylinDiyar 1 yıl Ya Bilmiyorum istisnalar var tabiki ama hayat bakalim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
okumamışlar bile mi bakmıyor?
Nasıl
Konu niye yemek dbudn
Ayvayı yedin asko nxidnxj
Ya ama kafam karışık hala baya da ilerledik
Bilmiyom ki maddi durum önemli bu devirde
Maddi olarak bi sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ama okumamış olması olmadı da aşık oldum işte
boş ver bea okuyanlar da para için yapıyor zaten
Ne güzel olmuş sana
Be dedinki
Geçmiş olsun 😂😂
Ne oldu ki
Kotu olmuş
Ayy moralimi bozmayın ya
Nasıl geçecek bir hayat öyle
Ne konuda?
Okumamış biriyle asla evlenmem dedim yakında evleniyorum
Ayvayı yedin hayırlı olsun kardeşim 😀🤩
Ama hala kafam karışık yani bilmiyorum nişanlım işsiz biri değil ama ben mimarim sonuçta ve statü olarak ondan yüksekteyim insanlar çok laf eder mi
Insanlar değilde davul bilr dengi dengine bence ya Bi zaman sonra heyecandan o heyecan gidince patlak verir
Olmaz diyorsun yani
Ya Bilmiyorum istisnalar var tabiki ama hayat bakalim
Ne oldu
Afiyet olsun
Demek ki neymissss
Yemiş olabilirsin