AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Sakın altınları verme kardeşim verdi gitti araba aldı altınlarıda vermedi arabayida kardeşinin üzerine vermiş oe aw çocuğu işte kavga çıktı zorlarsa ayrıl kesinlikle güvenme
altınlarım derken sana özel mi takıldı? benim bildiğim düğün takıları çifte aittir tek kişiye değil. kadına ait olan mehirdir.
Düğün takıları onda mihri istiyor
Mehir kimseye borç veya yardım için verilmez. Vermeni tavsiye etmem.
verme sakın yol yakınken bunuda boşa ömür geçmez bunla daha iyisini bulursun
Altınlarını verme bence onlar senin güvencen
Bosan canm hic cekilmez bugun altinlari isteyen yarin sahip oldugun her seyi ister
araba alınacaksa senin üstüne neden alınmıyor?
Sakın verme altınlarını sakın düşme böyle bir hataya geri dönüşü olmaz.
Kusura bakmayın ama içki içen insandan baba olmaz.
Tam tersi de içki içen insandan da anne olmaz.
Böyle insanlarla evleniyorsunuz sonra da bütün erkekler kötü, seçmeyi bilmiyorsunuz.
İçki mi içiyormuş Ztn öylesiyle evlenmesi için bi kadinin slk olmasi lazim heralde Hayir gelmez
@minyonnkizzz1 Güncelleme kısmına bakın oraya yazmış.
babasının üstüne yapacaksa arabayı, anasının altınlarını istesin...
O altınları banka kasasında tut
Çok kafanı bozuyorsa boşan
Böyle tiplerle evli kalmayın
Hem senşn altınlarınla alcak hem babasının üstüne olacak
Aynen
İmkansız bir şey bu teklif etmesi bile saçma
Sonuç ne oldu şimdi
Sonuç? Olarak yani dertleri o değilmiş ama bir adam karısı dağ gibi arkasında olmalıymış felan filan
Boş boş şeyler söylediler yani
Evlilik ne durumda
Ablacım yani kusura bakmada o nasıl bir eşin varmış yaa insan karısına yüklenmez be altın ne ki altın için saçma yani erkek dediğin kendisi halleder be abla
Sinir krizleri geçiriyorum artık
Abla insan eşim dediği insan rahat etsin diye uğraşır rahat ettireyim mutlu olsun üzülmesin diye uğraşır ama seninki tersi sanirim
Ağlıyorum umrunda bile değil
Aha işte bak karısı adamım diye dolanıyor işte böylesiler kadının değerini bilmiyorlarya abla sonrasında boşanınca peşini bırakmakmazlar geride insanın
Neyse sen de üzme kendini abla sonuçta her şey olacağina varır altını ver ya da verme diyemem sana ama verirsende geri işte peşini bırakma
Saçmalık bosanirsan ortak olamazsın arabaya sakın baba üstüne yaptırma
Kendisi babasının üzerine yaptıracak
babası ve araba ne alaka. altınları babası mı yaptı
Evet altınları babasından yardım alarak düğünde bana takı taktılar
ya olur mu öyle şey. normal bir kafanın düşüneceği şeyler değil. sen çalışıyorsun galiba. bu işi sinir krizleriyle değil de her seferinde istediğinde konuşarak saçma olduğunu söyleyerek orta yol bulabilirsiniz. çok mu şartmış araba. zaten ucuz da değil uçmuş gitmiş fiyatlar
Konuşuyoruz anlamıyor sürekli istediği için psikolojim bozuldu sinir krizleri geçirip saldırganlaşıyorum ağlama krizlerine giriyorum
Hala niye esim diyorsun? Böyle kisinin yaninda durman hata
kardeşim senin ya da kendi üstüne alsa olur ama babası ne?
Ben de ona şaşırdım aq
Boşanma olursa hak iddia edemesin diye bu kadar basit
@beyt_16 aynen oyle
Kendimi birden çok sanslı hissettim.
Araba senin üzerine olsun. Ona sen bana güvenmiyorsan bendebsana güvenmem de.
Senin üzerine yapayım sen ver diyor ben oyuna getirir diye düşünüyorum yapmaz kandırır diye düşünüyorum
Tek sormak istediğim için bir adamla hayırlı bir evlilik kurabileceğini düşünüyor musun altını parayı pulu köşeye bırak?
Gözümde inan altında da değil davranışları normal gelmiyor
Bence bu adam senin Parana göz dikmiş nişanlı da olsan dugunun yarın da olsa bu adamdan uzak dur
Çünkü benim şu anki erkek arkadaşım benden bir TL bile almaz elimi cebime dahi atmama izin vermez bu duruma sinirlenir seni gerçekten seven gerçekten karşındaki insan adamsa karakteri varsa sevdiği kadının parasını sorgulamaz sana sorması gerekir paran yoksa vereyim diye
Ay sonu geliyor benden para aldığı gibi maaş günü sonunda tekrar soruyor para mı vereceksin hayırdır diyorum yok sende varsa sen ver ben bizim adımıza birikim yapıyorum diyor
Sende veriyor musun
Yok
Bence ne yap ne et bir an önce bu adamı bırak bu adamın gözü senin paran
Mustehak size ya valla bu kadınları hiç bir zaman anlamayacağım nereden buluyorsunuz bu tipleri
nerden bilsin kızcağız, herifin alnında mı yazıyodu böyle olduğu
Tam da bahsettiğiniz tipler kendilerini iyi gizlerler isin icinde kader seçim nasipde var kimse bilerek doğacak cocuklarina kotu baba seçmez
@hayalg genel olarak hepsi öyle ne duygu sömürüsü yapıyorsunuz nerede it kopuk biri varsa ona koşuyorlar sonra da ya şiddet ya ölüm ya boşanma insanin birini tanıması için bir kaç kere yemek yemesi bile onun nasıl karakterde biri olduğunu gösterir zaten
Göstermiyor çok iyi saklıyorlar
@Miaa98 bence geneli maddiyata yakisikliliga odanklandigi için diğer kriterlere pek odaklanamiyor
geneli diyemezsin turkiyenin hepsi lüks seven sosyete takilan kadınlardan oluşmuyor
@hayalg istisnalar kaideyi bozmaz. Ben hiç denk gelmedim daha bahsettiğin gibi birine milyonda bir vardır belki ama denk gelmiyor 😂 araban var mı evin var mı maaşın ne kadar? Sanki bu dünyaya çivi cakacakta ölmeyecek böyle kriterler olunca yaşanılanlar kacinizlmaz oluyor
denk geldin artık tahmininden daha fazla istisnayim. ama gel görki kıymetim bilinmiyor ustjne dayak yiyorum bide alay eder benle. sırf surekli affettiğim için. yuvam bozulmasın çabasından dolayı. bilemezsin belki benim. gibi hayat yaşayanları gördükten sora kadinlar degisis olabilirler. genelleyerek demiyorum. ama galiba etkisi var.. bende artık bukadar fakirliğin herseyine katlandım günü. sonunda dayak yiyip sen naptinki oluyor. bide karisina gece gündüz para harcayan kocalar goriyorum karısı triblerde gene razı olmuyor.. simdiki aklim olsaydı.. diyorum para talep ederdim. para verene yatarım yapana emek verene daha çok değer veriliyor.. beleşe geldim. belese gdirum
Çok kötü çok ne desem bilemedim işiniz var mı çalışıyor musunuz
Evet
Boşanmayı düşünün niye derseniz bunlar adam olmaz çok ciddiyim neden babasının üstüne yapıyorlar çünkü oğluna güvenmiyorlar da o yüzden çok şeyler varda hangi birini yazsam buraya
Bak ben inandım bana iki de bir altınları benden habersiz bozdurma bıse yapma diyordu bende yapmadım gittim kredi çekil altını bozdurup araba aldım adam gitmiş dolandirilmis oarasi falan da yokmuş beni düşün. Sindi dolandırıcı borcu oduyoruz yoktan yere sakın inanma he böylelerine dimdizlak kalırsın
Allah yardımcın olsun
İkiniz için bişey yapacaksa ver derim ama gereksiz bişeyse güvenmiyorsan verme şimdilik kalsın oyala
Güvenmiyorum
Senin üzerine olmayan hiç bir şeye beş kuruş para verme.
Verme çok pişman olursun. Tecrübe konuşuyor
Araba senin üzerine olsun alın bi araba
Altın maltın dolar bunlar boş hayat kısa pompala coş
Yuh be o araba neden babasının üstüne ne saçma ya
Böyle biri miydi evlendiğinde yoksa evlendikten sonra mi oldu
Kendi üzerine yapsa neyse de babasının üzerine yapması nedir la..
Siz anca bunun gibileri seversiniz hakettiğinizi çekiyorsunuz
Sakın verme benimki aldı altınları ev aldı kendine boşandık ve altınlar eşimde diye iftira attı
Yani bu her şey olabilir hayat bu
Bence sen direkt ayril bundan bu ne mk
O adamdan hiç bisey olmaz Allah yardım etsin
Babasının üstüne neden yapacak saçmalık
Kafasina vur o altinlarla bayilt
En güldüğüm yorum 😂😂😂
Ama oyle ya, geri alicaksa neden takmis ki🙂
Arabayi senin uzerine yapsin madem
Onu kabul ediyor ama altınların tamamını alırsa
Umarım şakadır soru.
Keşke
Ciddi problem dediklerin ya çözmelisin ya da böyle devam ederse birkaç yıla sinir hastası olup çıkarsın.
Böylesini düşman yapmaz ne kadar da paragözmüş.
Sana güveni olmayipta paraya araba alıp babasının üzerine yapacaksa eğer bu kişiden sana hayır gelmez bu gidişle evliliğiniz kısa sürer
Mihir bi kere o mihirin amacının boşanma planı olan kadınlar için sanıyor eşim iki kuruş altınla ayrılma amacım varmış öyle sanıyor
Bunu düşünen birinden sana ne eş olur neden arkadaş olur
Allah yardımcın olsun
anlattıklarına göre o kişiyle yürümesi zor
Eşin değil mi? Niye vermiyorsun anlamadım.
Altinlar neden senin?
O kısmı anlamadım?
Sen bence al altınları bosan
Keşke evlenmeseydin gerçekten rezillik
Akın verme
Sakın vermeee kötü gidiyor diyosun bide
Verme duymamazlıktan gel
yuh yani harbi terbiyesizlik
vermek zorunda değilsin
çizgiyi net çek
Kendine araba al
Verme mecburiyetin yok
Sakın verme. Bankada kasa kirala koy oraya kalsın
Böyle dangalakları nerden bulursunuz..
Niye arabayı babasının üzerine yaptırıyor
Büyü yap bu kudurmuş valla
Neden babasının üstüne yapıyor saçma
Demekki onun başka hesapları varmış
Bencede
Anlattıklarına göre. Öyle görünüyor
Ki imle evleneceğini iyi seçseydin
ne yapcak altinlarina satacak mi
Evet
sakin verme kumar oynar
Ver kurtul
Beddua etttim
Yapma yahu kocan ne bedduasi
Böyle fikir olarak cambazlık yaparsa bindiğinin hayrını göremesin Allah ailesinden çıkarsın
Sensin ailesi
Tamam araba babasının olacak ya
Babasinin niye oluyor
Şartları öyle
Olsun kayinbabandir gezsin binsin nolcak
Yaşlar kaç ve altınlar ne kadar ediyor
benden alacağı 250 bin felan toplam
Mesleği ne
verme sakın
Sizdemi vermiştiniz
Mutsuzluk diz boyu
Boşanma davası aç