Girdiğim Çıkmaz Yol Nasıl Kurtulacağım?

Merhabalar, öncelikle kafamı kurcalayan bir soru var ve arkadaşlarıma açsam doğru bir tavsiye alabileceğimi düşünmüyorum. 18 yaşında bir gencim tıp fakültesinde okuyorum. Ailem küçüklüğümden beri bir cemaatin kitaplarını okuyor ve derslerine filan gidiyor. Ve bende o ortamlara götürülüyorum. Lisede vs güzeldi ortam filan samimiydi bazı kısıtlamaları vardı ancak idare ediyordu. Şimdi ÜNİ tercihleri zamanı kendi şehrimde üniversite yazmamı istiyorlardı ve şehir dışına gidersem cemaatin öğrenci evinde kalmam gerektiğini vs söylediler bende kabul ettim. İyi ki şehir dışına gelmişim ancak şu an baya sıkıntılar yaşıyorum. Bu arada tıp okuyorum ve gerçekten okuması ayrı stresli kaldığım yerde şu an saat 6 dan sonra girmek yasak. Kızlara çok düşmanlar resmen bir kızla görüştüğümü görseler linç yiyeceğim sanırım. Telefonuma sık bakmama laf ediyorlar vs. Senin hayatına anan babanmış gibi karışabilitorlar. Şimdi ben aileme desem ki burada kalmayacağım tartışacağız ve tartışmaktan yoruldum onlarla. burada kalmaya devam etsem sosyal olamıyorum. şu an ne kadar olsamda yavaş yavaş laf etmeye başladılar. Bilmiyorum ne yapmak doğru. Bazen gerçekten ben mi yanlışım onlar mı doğru diye düşünüyorum? Kafam allak bullak oldu.

Girdiğim Çıkmaz Yol Nasıl Kurtulacağım?