- Yıl 2017 üniversite sınavına girdim sırf baskı görmemek için mezuna kalmak yerine istemediğim üniversiteye kaydımı yaptırdım böylelikle de o an bir sene daha aileme sürpriz olsun diye üniversite derslerine çalışmak yerine gizlice hazırlanayım dedim hem daha kötü sonuçlar aldım hem de derslerimden kaldım üniversitede sosyal ortama da giremedim bu yüzden de bir arkadaş çevrem olmadı
- Yıl 2018 ankesiyeteye yakalandım böylelikle içkiye başladım
- Yıl 2020 pandemi geldi uzaktan eğitimde herkes yardımlaşıp kopya çekerek dersleri geçti ben ise çevrem de olmadığı için geçemedim üstelik evde 2 yıl kaldım majör depresif bozukluğum da başladı
- Yıl 2021 normalleşme başlayınca babam emekli oldu en güzel memleketlerden birine yerleşti ailemden ayrıldım böylelikle depresyonum daha da arttı ve sigaraya başladım
- Yıl 2022 okulumuzda ilk kez ve bir defalığına mahsus şenlik mezuniyet töreni konser vs. düzenlendi herkes eğlendi ben ise inekledim ama yine sınıfta kaldım
Millet mezun oldu iş buldu askere gitti evlendi çocuk sahibi oldu ben hala mezun olamadım artık bir dakika bile dayanamıyorum çıkmaza geldim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer