Mardin'e atandım ve rezillik diz boyu şehir köy gibi halk cahil hâlâ töre var kızları çok abartılıyor ve aynı zamanda çoğunun tek amacı altın ve koca asla okumaya heves yok ve çok muhafazakar bir şehir bunalıyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gerçekten ama artık onlarda normal oluyolardı
Evet onlara göre normal kızlar hep lise terk doğru dürüst üniversite mezunu kız yok Mardin'de
Hmmm ama böyle şatafatli filan parada var okumuyolardemekki
Yok babaları satıyor resmen kızlarını
Başlik fian mi var ama mardinli kızların çoğu böyle ne bilim
Tabi hâlâ alıyorlar ve sosyal medyada gördüğün gibi değil çoğu çingene gibi
Sen nasıl sanıyorsun ki Mardin kızlarını
Ya bi kiz diyodiki yok bizde okuyoz en özel okullarda biz giyinerek değil okuyarak siyadetle gelişiyoz falan diyodu
Demekki düğünde kız güzel damat çirkin oluyo para çok olan güzelini seçiyor vaybe
Yalan söylüyor o kız şu an Türkiye de en az çalışan kadın Mardinli kadınlar çalışmıyorlar bile okumuyorlar çalışmıyorlar ve TÜİK verilerinde öyle bu arda kafamdan soylemiyorum devlet bu veriyi açıkladı
Ve asla açık giyinemiyorlar babaları kafalarını k₺ser valla
Hmm anladım haklisin mardinde süryanilerde varmiş onlar açik giyinmiyolarmi bi kız bakire olmadığimi ailem öğrenirse küllerimi nehiremi döker bişey diyodu
Yahudi süryaniler
Mardin çoğunlukla müslümanlarin yaşadığı yer ve onlar çok kapalı oluyor neredeyse hepsinin başı kapalı ama bazı kesimler var Süryaniler falan onlar daha serbest ama genelde dediği gibi gebertirler kızı hala namus meselesi var
Tayin isteyip kaç ama yeni başladığın için 3-5 sene daha oradasın.
Maalesef bu kadar yobaz geriden gelen bir şehir yok ya iki tarihi yeri güzel diye Mardini öve öve bitiremiyorlar ama şehir merkesi 1960 lardan kalma resmen köy gibi yaşanti var
Doğal dokusu öyle oraların. Değilse paraları çoktur😀
Paraları çok olsa nuhtan kalma binalarda mi otururlar şu ana kadar Mardin'de tanıdığım bir çok kişinin elektriği kaçmaktı fatura ödemekten aciz bir şehir
E hani toprak ağalarıydı bunlar
He he aynen 😂 bı kaç aile dışında sürünüyor çoğu normal gelirli aile geneli gördüğün aşiret düğünleri belirli ailelerin düğünleri oluyor Mardin halkı fatura bile ödemiyor ki 😂 belki de belli etmiyorlar
Mezara götüreceklerdir belki yastık altından😀
Demek ki 😄 galiba ben nefret ediyorum Mardin'den 😂
Kısa zamanda çok yol katetmişsin bu dava yolunda 😀
Ben Eskişehirliyim ne işim var ya Mardin'de diyorum her kalktığımda ama maalesef ki daha buralardayım 😄
Kültür şoku olmuş seninki😀 eş durumundan gidersin anca kısa sürede istiyorsan 😀
Daha yaşım küçük evlenmem 😄
Yalancıktan😅
Yalanciktan kim evlenmiş ki ben evleneyim 😄
Seninki yine iyi yurtiçi millet yurt dışı için formalite evlilik yapıyor😀
Ya gidip adama benimle evlen beni Mardin'den kurtar mı diyeyim ya beni bosamazsa 😂😂
O kadar nefret etmişsin ki bence dersin bunu boşamazsa da sağlık olsun artık😅
😂 bu gidişle öyle olacak gibi
En kötü kabullen😀
Hiç çekilecek gibi değil her yer yobaz dolu
Öncesinde Eskişehir’de yaşamanın da çok büyük etkisi var muhtemelen 😅
Babamın yanında alkol içen ben babasının yanında oturmaya çekinen bir şehire gelince neye uğradığımı şaşırdım açıkçası 😂
Hahah aslında senden farklı insanların yaşam sürdüğünü görmek de ufku açıyor bunlar da varmış diyorsun😀
Evet öyle de sana saygı duymadıkları zaman işin rengi değişiyor
Haklısın ama Eğitim seviyesinden kaynaklanıyor biraz. Çoğu ilkokul mezunu bile değil öyle insanlardan da bir şey beklenmez
Evet evet çok etkiliyor bu konu maalesef ama ilkokul mezunu olup kendini geliştiren o kadar yaşlı var ki Eskişehir de bunlar istemiyorda aynı zamanda Eskişehir'de sadece yaşlılar ilkokul mezunu ama Mardin'de neredeyse çoğunlukla öyleler
Muhattap olmamak. Gidesiye kadar dişini sıkmak en mantıklısı
Mecburum zaten yapmak zorundayım
Aynen birisi başlık paramı versede üstümde kerkinerek s.. kse beni diye bekliyolar
Doğunun bir çok ilinde yaşayan arkadaşım var ama hiç biri benim Mardin'den şikayetçi olduğum kadar değil berbat bir yer kızları satıyorlar resmen
Aynen çok güzel kızlar görmüştüm orada birine bunlar bize bakarmı dedim parayı basan y.. rağı basar burada demişti 😀
Kızları guzel değil gördüğünde turisttir
Kara bir şeyler sevmem açıkçası ben egeliyim bizde genler daha farklı bir de Mardin mutfağından kaynaklı olsa gerek yiye yiye şişmanlıyorlar