Hem canlı yayın açıyorlar hemde eleştirileri beğenmiyorlar, bide sanarsın ağa kızı, bana laf vurdu bende onu şimdi tüm ksye bi sorim, yorumlara bakar mısınız bide aşkta yaşarım diyor çocuğuda varmış?

?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem canlı yayın açıyorlar hemde eleştirileri beğenmiyorlar, bide sanarsın ağa kızı, bana laf vurdu bende onu şimdi tüm ksye bi sorim, yorumlara bakar mısınız bide aşkta yaşarım diyor çocuğuda varmış?

?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu tipe bak sırf 250 grami olduğu icin ilgi görüyor her kadın şaka gibi resmen
Ellerin dert görmesin sırf bir lafada beni engelledi, zaten senin gibi yazanlarda vardı, göya birde kötü yazanları takmıyormuş, hiçde takmaz ya.
Bakmayın kimse bakmasın ilgi milli göstermesin hep beraber böyle olursak bunlarin egosu duser
Aynen de erkekler canlı yayına giriyolar ki girince mecbur oluyor bunlar ben bakmıyorum, yani zaten arada kaynıp gidiyorum. 2-3 dakka takılıyorum erkekler durmadan şımartıyor bunları, belki düşer kafasıyla belkide yarım saat iltifat eden bile vardır.
Off off bro olan bize oluyor reelde bi tripleri egoları var bi görsen bunlari biz cekiyoruz
Ya bazılarına diyecem ki artık ya bu kadar istiyorsanız kadın falan parasını ben verim, bir zilli bulim sizi yaşatim, ama şunların k*çını kaldırmayın ama onuda diyemiyorum, demiyorum, işte olan bana bize oluyor. Ben bunların tribini çekmekten egosuna yenilmekten bıktım. Sanki bide en kötüsü biziz.
Aynen öyle bro
Aynen
Benim kaldırılan yorumlarıma saysınlar kaç tanesi yorumu kaldırdı burada, sudede kimse her yere yorum sallıyor kim anlamadım, kendini akıllı sanıyor galiba.
Çok tartışıyorum ben onla 🤣 susmuyor hep aynı şeyleri söylüyor ama en azından diğerleri gibi hakaret etmiyor ondan böyle yorumlar yaziyorum
Tamam yeğen sen bunu al bir yerde tartış :) demin başka yorumada yorum salladı, bende attım başımdan :))
Senin sorun bro tercih senin tabi bir şey diyemem :)
Saol yeğen :)
Bunlar bitmez böylesi çok, her yerden bir tane çıkar :)
prim veren erkekler bunlara
Aynen
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!