Kadin oysa iyi biri, fakat hic ilgilenmez aramaz sormaz? Siz ne dusunuyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yahu allahın yaşlısı ile niye ilgilensin gençler? Kaynana da o kadar ilgi bekliyorsa gitsin kendine yeni koca falan bulsun
Kaynanam hep arar sorar ama ben aramak istemiyorum hani konusacak bir konu yok onunla arada tamam da nebiliyim her Zaman istiyor bunada benim zamanim yok calisiyorum
Aradığı zaman doğru dürüst sor ''Senin yaşıtın yok mu niye ikide bir beni arıyorsun?'' diye o zaman. Bu tip insanlarla net olmazsanız iliğinizi kemiğinizi sömürürler.
Türk yaşlısı, ebeveyni çocuk gibidir, ne yapıp yapmayacağını net belirlemezsen izan sınır hudut tanımaz kafasına göre davranır
Esime soyledim soyle annene hergun aramasin benim annem seni hergun arasa memnun kalirmisin dedim? Bana hak verdi konusurum dedi ama konusmamis uzulmesin diye... mesela Şu an baska il de 1 aydir hic aramadim oda esimi aramis neden aramiyor beni hic diye 1 ay oldu demis. Ne alaka ya?
Niye eşini sokuyorsun ki araya? Senin dilin yok mu?
Kocan da sümsük müdür nedir? Beni annem arayıp ''Eşin beni niye aramıyor'' diye sorsa ''Muhabbetinden hoşlanmıyordur ne bileyim, öyle bir şeyle mükellef değil'' derim.
Demi yani kadar benim ister aradim ister aramam.. ama bu normal degil yani kaynanamda aramam lazim..
İleride annem gibi görcem kaynanami geliniminde arayıp sormasını isterim aksi halde iyi bir gelin olmaz
Iyi bir gelin olmakla ne alakasi var? Herkes kendi hayatiyla mesgul.
İyi bir kadın olabilir ama annesi ile kurduğu bağı kaynanası ile HİÇ ilgilenmeyip kuramıyorsa iyi biri yapmaz onu ama kurup kurmamak kendi tercihi
Bu gelinin sorumluluğu olmamakla birlikte eşi aradaki bağı kuramamis demektir.
Gelinin tek başına iyi olması yetmez. Eşinin annesi ve eşi arasında adil bir denge kurması gerekir.
İnsan evladı olan da bu adil dengede üzerine düşeni yapacaktır
Evet esimde o adil denge yok, kac kere ikaz ettim ama tartistigimizda ayni sahne. O yuzden bu karari aldim. Kendim iyi olabilirsin dedim esime ama sen beni annen icin hep ezeceksen mesafeli olurum dedim kotu niyetten degil seninle aram bozulmamasi adina dedim. Esim annesini dinliyor Zaman Zaman..
Maalesef günümüz evliliklerinin temel sorunlarından biri bu.
Özellikle erkek tarafı aile üzerimde otorite kurup adil bir yönetim sergileyemiyor. Aynı şekilde bunu kadının da kendi ailesi ile eşi arasında denge kurması gerekir.
Umarım aile olmanın farkına varır eşin.
Evet umarim. Ben dengeyi koruyorum kesinlikle. Esimin hoslanmiyacagi birseyi yapmam, ama kendisi annesi oyle dedi diye dusunmez yani birsey olmaz gozuyle bakiyor ama ben bozuluyorum bana danismadan yaptigi icin. Fazla samimi olmak zorundada degilim esime bende israr etmem annemi babami ara ya da gel misafirlige gidelim diye aileme sadece ozel gunlerde diyorum oda memnun bundan. Benden neden daha fazla bekliyor kaynanam onu anlamiyorum? Gerek yok.
Arkadaşım ne otoritesi? Biriyle evlendiniz diye anneniz kimsenin en iyi arkadaşı falan olmuyor. Kimse de sizin ananızın boş lakırdısını çekmek üzerine bir yemin etmiyor. Adil yönetimmiş, pater familias düzeninde bir aile istiyorsanız köyünüze dönün, geniş ailede yaşayın
Kaynananın beklemesi normal ama dediğim gibi burada ilişkiyi kuracak olan kişi kendi evladı. Eşin bunun bilincine varmalı. Umarım güzel günleriniz olur.
@Ragnar_Lodbrok
Araya kaynak yapmasanız keşke. Ben sorunun muhattabi ile konuşup görüşlerimi dile getirdim. Otoriteden kastım da hanımefendi anladı.
Erkek annesini üstün tutup eşine bu şekilde davranamaz diyorum.
Adil bir yönetim diyorum. Yani evlendi diye gelin kaynananın baskısına maruz kalıyorsa bunu ortadan kaldıracak kişi eşidir.
Bunu da ancak aile içi otorite ile sağlar.
Boş konuşuyorsun arkadaşım, aklınca erkek evdeki hiyerarşiyi sağlar, kimin nerede ne yapacağının belirleyicisidir mesajı vermeye uğraşıyorsun.
Bunlar hep ileride çoluğu çocuğuyla asla düzgün iletişim kuramayacak, biraz bile sivri bir eşi olduğunda bir yığın sorun yaşayacak, kafa olarak 30 sene öncesinden pek çıkamamış Y kuşağı tabirleri
Seni bogmamak içindir rahat etsin güzel gelinim rahat bırakıyım kızı demiştir 😅
Oğlusu arıyorsa yetiyordur belkim
Ilgilenmesi gerek ara sogur yoksa
Sogsun? Kotu birsey degil bu. Sonucta fazla samimi olmak zorundada degiliz. Bende esime demiyorum fazla samimi ol ailemle diye, ne gerek var? Ozel gunlerde zor gunlerde iyi gunlerde birlikte olalim yeter
Soyle bisey var es ile aradaki olumsuzluklar hatta bosanmalar vs cogunlukla ailelerden dolayi, esinle aranizin iyi olması icin soguk davranislardan biraz uzaklasmalısın
Ya her ay 1 kere gidelim oturmaya diyorum esime ikimizde calisiyoruz. 2 haftada 1 aramak oke diyorum. Daha ne yapmaliyim? Ben hergun oyle oturup cay icecek biri degilim. Bana kalsa hic konusmak istemiyorum kafalarimiz ayri calistigi icin kultur farki var ama yine buna oke diyorum? Daha ne yapayim? Benim sinir oldugum nokta birsey olursa esimi ariyor beni hic saymiyor esimde dedigini yapiyor.. anlatabildimmi sen beni saymazsan karsilik gordugunde zoruna gitmiyecek ozaman? Eski kafali oldugu icin oyle yapior biliyorum fakat eski kafaya oke demiyorum ben k bakmasin kimse
Esimde hata biliyorum. Ama esimde boyle ne yapayim? Bu karara vardim sonunda
hoş değil saygılı olunmalı
zorunda değil
Hayırsız işte
Garip
Evet