Aile & Toplum Tam evlenilecek kadın profili (benim gözümde)? kapasitörr Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tam istediğim bi guzellik😍 sizce de öyle değil mi? Buna yakın bi kız benimle evlenmek istedi. Karakteri zayıf kalıyor ve ailesi iyi aile olmadığından Red yedi benden taraf..Bu güzellikte ve guclu ve hanımefendi olursa basarim nikahi saniyesinde😄😄 Tam evlenilecek kadın profili (benim gözümde)? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Zevkler, kişilikler farklı:)Ama kadıncağızı gelin görümce kavgası uzun zaman yormuş olacakki yanaklarında akneler ve izler kalmış.🥲 2 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı. Ben beğenmiyorum, her gün görmeye tahammül edemeyeceğim tip. 0 1 Yorumla kapasitörr 1 yıl Zevk meselesi Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadın da ne çene var ya boş denk geldim de Rabbim korusun böylelerinden çok çenesi var 0 3 Yorumla kapasitörr 1 yıl Ben yüz güzelliği için yorum yaptım iç yüzünü bilemem. Katılıyorum söylediklerine Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Yüzü güzel canım maşallah Yorumla kapasitörr 1 yıl Aynen. Bak buna da katıldım 😄😄 Yorumla
Rozelinda34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Kriterin çokta yüksek değilmiş sen nasıl bekar kalmışsın hayret 😅 0 4 Yorumla kapasitörr 1 yıl Bu güzelliğe baksana ya şaka mısın 🤩😄 Yorumla Rozelinda34 1 yıl Sen ciddisin😃 Yorumla kapasitörr 1 yıl He valla ciddiyim😄😄 Yorumla Chıld_Of_GOD 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. inşallah evlenirsin diyelim ahdhdhdhd 0 1 Yorumla kapasitörr 1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Sanseba Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ahlaki da öyle olsun mu 😂 0 15 Yorumla kapasitörr 1 yıl Ahlak kırmızı çizgimiz 🙃 Yorumla Sanseba 1 yıl maalesef o hanimefendide yok denecek kadar az. O bağırma o hareketler güzellik beş para etmiyor Yorumla kapasitörr 1 yıl Videosunu izlemedim. Zaten o programa düştüyse vay haline 😄 Yorumla Sanseba 1 yıl Bir izle lutfennn lütfen 😂 izlermisin bir çok merak ediyorum izleyince onun hakkında ne düşüneceğini hareketlerine bir baksana 😂 Yorumla kapasitörr 1 yıl Bu söylediklerim değişmez. Bu programa çıktıysa bi haltler yemistir😄😄 Yorumla Sanseba 1 yıl Hayır izliceksin 😂 Yorumla kapasitörr 1 yıl Bu programa çıkmış olup benim sevdiğim bi kadın vardı. Deli deli hareketleri vardi. Aşırı komikti 😄 Yorumla Sanseba 1 yıl Atsana hahahahaha 😂 bunuda izlesene izliceksin diyorum izle Yorumla kapasitörr 1 yıl İzlerim ya emrin olur😄😄 Yorumla Sanseba 1 yıl Tamam sonrada yaz ahaha Yorumla kapasitörr 1 yıl Kadının ismi cemile 😄 o benim aşkım ya 😄😄 Yorumla Sanseba 1 yıl 🙄🙄🙄🙄 Yorumla kapasitörr 1 yıl Nokdu Yorumla Sanseba 1 yıl Cemile miydi sizinkiler sana kız bulsun Yorumla kapasitörr 1 yıl Cemile var ya deli deli hareketleri var. Cok tatli duruyor. Öyle bi arkadaşım olsa gülmekten karnım catlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Abla sanki biraz kilo vermeli yemişte yemiş 0 1 Yorumla kapasitörr 1 yıl Biz böyle seviyoruz:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zevkler, kişilikler farklı:)
Ama kadıncağızı gelin görümce kavgası uzun zaman yormuş olacakki yanaklarında akneler ve izler kalmış.🥲
Ben beğenmiyorum, her gün görmeye tahammül edemeyeceğim tip.
Zevk meselesi
Kadın da ne çene var ya boş denk geldim de Rabbim korusun böylelerinden çok çenesi var
Ben yüz güzelliği için yorum yaptım iç yüzünü bilemem. Katılıyorum söylediklerine
Yüzü güzel canım maşallah
Aynen. Bak buna da katıldım 😄😄
Kriterin çokta yüksek değilmiş sen nasıl bekar kalmışsın hayret 😅
Bu güzelliğe baksana ya şaka mısın 🤩😄
Sen ciddisin😃
He valla ciddiyim😄😄
🤣🤣🤣
inşallah evlenirsin diyelim ahdhdhdhd
😄😄😄
Ahlaki da öyle olsun mu 😂
Ahlak kırmızı çizgimiz 🙃
maalesef o hanimefendide yok denecek kadar az. O bağırma o hareketler güzellik beş para etmiyor
Videosunu izlemedim. Zaten o programa düştüyse vay haline 😄
Bir izle lutfennn lütfen 😂 izlermisin bir çok merak ediyorum izleyince onun hakkında ne düşüneceğini hareketlerine bir baksana 😂
Bu söylediklerim değişmez. Bu programa çıktıysa bi haltler yemistir😄😄
Hayır izliceksin 😂
Bu programa çıkmış olup benim sevdiğim bi kadın vardı. Deli deli hareketleri vardi. Aşırı komikti 😄
Atsana hahahahaha 😂 bunuda izlesene izliceksin diyorum izle
İzlerim ya emrin olur😄😄
Tamam sonrada yaz ahaha
Kadının ismi cemile 😄 o benim aşkım ya 😄😄
🙄🙄🙄🙄
Nokdu
Cemile miydi sizinkiler sana kız bulsun
Cemile var ya deli deli hareketleri var. Cok tatli duruyor. Öyle bi arkadaşım olsa gülmekten karnım catlar
Abla sanki biraz kilo vermeli yemişte yemiş
Biz böyle seviyoruz:)
Güzel avrat olur bundan