Karakter vs
Size göre doğru yani evlenilecek kadın nasıldır?
Karakter vs
Nasıl olmalidir
Seven, sevmeyi bilen, kültürlü, kişilik sahibi ne istediğini bilen her konuda donanımlı, kendini geliştirmiş, özverili, duyarlı, güçlü kadın mükemmel kadındır
Dünyada yaşamını sürdüren çok özel, sofistike canlılar var bir elin parmakları kadar ama var.
Boğa
Beni ben olduğum için seviyorsa , kötü zamanında yanımda olabiliyorsa, ve tutarsız olmayıp evliliğe hazır hissettiriyorsa, çocuğumuz olup ona bakma kabiliyetine ve şefkate sahipse hazırdır bence
Cevap
11Cevap
Eğlenmeyi bilmeli, egoist olmamalı, merhametli olmalı, ortak ilgi alanımızın olması, gerekli ya da gereksiz trip atmaması, en önemlisi doğal olması yapmacık tavırlara bürünmemesi
öncelikle ne istediğini bilmelidir ve net olmalıdır
anlayışlı merhametli güler yüzlü sıcak kanlı olmalıdır
yeri geldiğinde bir çocuk gibi yeri geldiğinde ciddi olmayı bilmelidir
Allah "huzur bulasınız diye eşler yarattım" diyor. Huzur istiyorum ya. Eve geldiğimde dertlerimi unutayım, biraz huzur bulayım yeter.
seks gücü nitro gibi olmalı birde para ezmeyi bilmeli gerisi 💩
Bide Ankara da olsa 😍
Alemci bulsam gelirim
Azmış gibi konuştun yavaş gel
Ankara da yalniz yasayan bu askeri personel Krdesin seni tum Ankara pavyonlarini gezdirir shdjfkg
Beni almazlar :D sen hizmetini vermeye devam et sağ ol
Sen askeri personel olsan ne olcak ben senden daha üstün olabilirim
Fotini gorunce ben senin oldugun sehri feth etmeye hazir oldugumu hissettim sjxjfg
Orayı 21 yaşında Fatih sultan Mehmet han fethetti kardeşim
sadık olmalı
sevgi dolu olmalı
ortak hobiler olmalı
Hayat amacını anlamış olan ve çekirdek ailesini kurmak isteyen bilinçli kadınlardır
kalçası hafif dolgun, beyaz tenli, dik başlı, ayakları üzerinde durabilen, eğlenceli
karakteri de fiziği kadar seksi olmalı :)
Sadık durust anlayışlı olması gerek
Öyle bir insan bence şuanda yeryüzünde yok.
Değişken bir ruh yapısı olmamalı
Fiziksel mi ruhsal mı