Ayrı eve çıkma aile baskısı piskolojik baskı vb şeyler yapıyorlar bunaldım artık canıma yetti?

Merhabalar arkadaşlar doğumdan beri aile maddi manevi ve piskolojik olarak bana çok baskı yapıyor en çok babam 20 yaşına gelmişim hala bir yere giderken izin alcam bir şey yaparken haberim olacak vs diyor askere gitcem haber vermedim mesela sen adam olmazsın insan bile değilsin hayvandan aşağı bir yaratık mahlukatsın diyor bana kendim paramı internetten kazanıyorum ona çöküyor alkole veriyor senij sonun çok kötü olacak diyor senin sonun şuandan bundan daha kötü olacak inşallah ben yanılırım vs diyor dediği kişiler sürekli başları belada olan kişiler hep yaptığı şey bugün markketten su aldım şimdi eve geldim diyor ne zıkkımlandın dışarda suyla dondurma aldım dedim neden benim haberim yok vb cümleler yapıyor tamam askere gideceğimi söylemedim haksızsın diyenler olacak ama uzaklaşmak için gitcem ayrı eve çıkcam demedigini bırakmıyor cehenneme kadar yolun var diyor inşallah gidişin olur dönüşün olmaz diyor hergün çok ağır hakaretler ediyor sonra bakınca beni mi dövcen vs diyor pic kurusu şerefsiz kuzum çocuğu seni kaldıracaklar AA bunun parası var diye yiyecekler dışarda iyilik yapıyorum diyor sana kendisi zaten para vermiyor bana benden aldıklarını hepsini karı kız kumar alkolde yiyor yazmaya devam etsem kitap olur ne yapabilirim tavsiye ettiğiniz bir şey var mı şu an bile morelim alt üst oldu mutfağa su almaya gittim yüzüme bakmiyor ters ters bakıyor inşallah o su bogazinda kalırdı senin gibi nankör vefasız birisi ile uğraşmam geberim gidersin vs dedi bana öneriniz nedir gerçek anlamda şirket kurcam askerden gelince işi kurumsal yapmak için kendisi vergici Türkiye de kur ben yurt dışı kanunlarını bilmiyorum vs diyor yurt dışı kurarsam biliyor aslında 2 yıldır bir firma ile çalışıyorum adamlar askerlikten sonra beni davet edecekler orada yaşamak için gitcem ve iş yaptığım müşterilerimin çoğu ile aynı ülkede olcam türlü türlü bahaneler ediyor 100 lira kazanırsan sana orada onu farklı faiz vb şeyler ile 1000 TL yaparlar zarar edersin sen zarar edersen bizide boka sokarsı
Ayrı eve çıkma aile baskısı piskolojik baskı vb şeyler yapıyorlar bunaldım artık canıma yetti?