BU KIZ BENI DEĞİŞTİRDİ VE BEN SANIRIM ONA AŞIĞIM NE YAPMALIYIM?

Söyle diyeyim ben o kızla çocukken tanıştık benden 1 yaş büyük bana karşı çok iyi ve saygılı yani Söyle soyleyim melek gibi biri hep pozitif ben ortaokulda işte baya cirkinlestim boyum 172 Kilom 90 yüzüm ful sivilce çok içine kapanık sesiz biriyim ama o kız nesesiyle pozitif enerjisi ile beni büyüledi o da 170 boyunda 50 kilo mu ne bakımlı sevimli biri erkeklerden hep çekiniyor bi tek benimle samimi ona sebebini sorunca sen benim çocukluk arkadaşımsın dedi ve zaten o da utangaç biri işte liseye geçince yeni sınıfım bana hep zorbalık yaptı kızlar sınıfta işte bu boyla bu kiloda seninle kim takılır falan sınıfta bir tane arkadaşım bile yoktu çocukluk arkadaşıma durumu anlattım o da işte özguvenli olmam için falan kitaplar verdi işe yaramıştı ama sınıfta dış Görünüşüm yüzünden dalga konusu olmam beni üzdüğünü söyledim o da bence derslere odaklan çalışkan olduğun için belki seni severler dedi ben dediğini yaptım bi derste ve sınavda bana yağ çektiler sonra işte karne gününde ondan yardım istedim dedim aglayarak işte ona olanları anlatıp içimi döktüm o beni rahatlatacak şeyler söyledi sonra beni baya motive etti beni baya rahatmisti sonra ona bana bir program hazirlamasini söyledim ve o da kabul edip hazırladı kas boy uzatma ve bakım ürünleri için bana program hazırladı sonra da yaz tatilin de Ankara ya gideceği için beraber takıldık beni güldürmeyi o kadar iyi biliyor ki sakinlesmem için bu kız bana yeter ağzı bozuk da değil neyse işte kız Ankaradayım gitti ben de programi ağır disiplinle uygulamaya başladım ilk başta baya zorlandım hep kendime şunu söylüyordum o kız ankaradan gelince değişmiş olacam diye kızla sürekli konusuyoruz ohep nasıl gidiyor fotoat diyince sürpriz atmam diyordum ve 3 ayda inanılmaz değişim yaşadım Kilom 80 boyum da 190 oldu baya Kasta yaptım ve yüzümde bir tane sivilce yoktu. Kız ankaradan gelince baya şaşırdı ve azmimden dolayı beni tebrik etti sonra okulun ilk günü bütün kızlar peşimde kuyruk oldu o kız sayesinde değiştim ondan hoşlanıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Millet o kızdan olur mu gerçekten beni seviyor mu sizce yoksa arkadaş kardeş gözüyle mi bakıyor re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
BU KIZ BENI DEĞİŞTİRDİ VE BEN SANIRIM ONA AŞIĞIM NE YAPMALIYIM?