Sevdiğim çocuk her yerden engelledi. Ne yapacağım?

7 aydır tanıdığım bir erkek var. Çocuğun kızlarla işi yok zaten kız arkadaşları 1 ve ya 2dir. Neyse, çocuk ilk bana istek attı instagramdan geri takip falan derken snapten falanda ekledi beni. Onu seven bir kız bana mesaj attı. Siz çıkıyor musunuz diye? Kıza hayır falan derken kız biz birbirimizden hoşlanıyoruz ama çıkamıyoruz falan dedi. Tabii bu süre zarfında biz çocukla daha hiç konuşmadık. Kız sürekli bana mesaj atmaya başladı. Bende en sonunda bir sosyal hesaptan kızın kullanıcı adını atarak tanıyor musun diye sordum. Biz sosyal hesaptan numaralarımızı verip whatsappta konuşmaya başladık. Çocuk tanımıyorum dedi. Biz o gece 22.08 e konuştuk. Gün 14 Mayıs. Farklı şehirlerdeyiz. Çocuk yanıma gel görüşelim falan dedi o futbol oynadığı için gelemiyor tabii. Çocuk bana kalp emojileri, öpücükler ve sevgili konularını konuştuk. Kısacası çocuk bana o gece baya umut verdi. Dışardan gören gecenin sonunda sevgili olacağımızı sanırdı. Gecenin sonunda çocuk ban aynen şunu söyledi. '' Ben futbolcuyum bundan sonrası beni aşıyor. Seninlede hoş vakit geçirdik ama ben yapamam. Allah'a emanet ol'' dedi. Fakat ben o geceden sonra çocuğu bir daha unutamadım. 7 aydır çocuğa tutuğum. Sarhoş oldum mesajlar attım. Aradım beni engelledi fakat ben yine çocuğu bırakamadım. Ben ne yapacağım lütfen yardım edin?
Sevdiğim çocuk her yerden engelledi. Ne yapacağım?