Cidden bu taciz mi sayılıyor? Hayır yani ne olduğumu onu ne kadar sevdiğimi biliyorum cidden taciz mi etmiş oluyorum ya, kendimden nefret ettim.. ama arada merak edip yazıyorum onu hiç görmüyorum ki
O küfür edince ona haklısın dedim zaten ben olsaydım daha fazlasını ederdim iyi dayandın dedim bir daha yazmam zaten ama ben de açılacak yüz de kalmadı ki…
Olm ciddi misin lan şimdi engel attım utancımdan… ana hesabım yok açıp istek atacağım demiştim onu da yapamam benden nefret etmiştir bütün şansımı kaybettim resmen
Ben aslında ona açılacaktım çok umutluydum sonra bir kızı sevdiğini duydum çok üzüldüm unutmaya çalıştım unutmaya çalıştıkça daha fazla sevdim ve o kızda bunu aldattı kızla sevgili oldu kız bunu 4. günde aldattı öyle öyle açılmadım 2 yıl oldu bizim arka mahallede oturuyor arada görüyorum ama açılacak yüz de kalmadı sapıklık yapmışım nasıl açılırım ki
Aq dünyası o aptal kız onu aldatsın ben de onu bu kadar çok seveyim beni sevseydin ya aptal🥺😡 Unutacağım yapacak bir şey yok böyle yaparak %50’lik şansımı da kaybetmiş oldum.
Yanlış olan nedir dayanamıyorum onu gerçekten çok seviyorum küfür etti haklıydı ama normalde asla saygısız biri değil gidip konuşsam mı sence akıl ver lütfen : (
Bana “Senin a*k sg bi daha yazma bana sapık mısın orspucocu”yazdı Sonra ben bir şeyler söyleyince bana “her kimsen derdin ne ne istiyorsun bilmiyorum ama beni rahat bırak yazdı ben de sağ ol soğudum yazdım iyi bari yazdı ben de engel attım
Anlar ki 😂 en iyisi aradan 1 ay falan geçtikten sonra istek atayım hiç konuşmayayım belki kendi yazar neden istek attın diye tabii kabul ederse isteğimi : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Takıntı yapma sende.
Yazma arkadaş yazma bırak ne peşine düşüyorsunuz düştükte ucuzlarsınız hayatınız mahvolur
Saftirik
Abi🥺☹️
Geçmiş olsun büyüyünce kafanı duvarlara vuracaksın ama çok geç olacak
Yılların çöpe gidecek
Yok ya problem yok kim olduğumu bilmiyor
Bol şans
Abla cocuk naz yapiyo ağirdan aliyo cok üstüne gitme bence 🤭💕
Hahahhahahahahhahahahahalclsşlfşscklskcksjajdıwısujsjzhsjsjjsjjshah
Or*s*p demis sana birak pesini bence
Ama haklı yazıp yazıp kim olduğumu söylemiyorum
Birak o zaman taciz etmis oluyorsun
Cidden bu taciz mi sayılıyor? Hayır yani ne olduğumu onu ne kadar sevdiğimi biliyorum cidden taciz mi etmiş oluyorum ya, kendimden nefret ettim.. ama arada merak edip yazıyorum onu hiç görmüyorum ki
Rahatsiz ediyorsun ama kendini onun yerine koy ne hissedersin
O küfür edince ona haklısın dedim zaten ben olsaydım daha fazlasını ederdim iyi dayandın dedim bir daha yazmam zaten ama ben de açılacak yüz de kalmadı ki…
Ay sakın kendini ifşa etme nefret eder senden
Ciddi misin 😧 ne yapayım hiç açılmayayım mı
Hayır seni fark etmesini sağla sonra dikkatini çek. Yani onun senle iletişime geçmesini sağlaman lazım
İyi de çocuğu görmüyorum bile eski okulumda kaldı en iyisi ana hesabımdan istek atayım ama şimdi değil biraz zaman geçsin anlar yoksa jadkkajdjaj
Aynısı erkek sorsa kızlar linç ederdi sapıklık bu
Boş yapma aq sapıklık bir şey yapmadım her seferinde saf sevgimi gösteriyorum
kadının yaptığı sapıklık erkeği o kadar zor durumda bırakmıyor aynı diyemezsin
Ama ben seviyorum ya
Sapıklık sap8klıtır biri isetemdigi halde ona mesaj atmak kanun suçtur zaten sni ihbar ederse cazai işlem uygualnir
Yooğhamına
artı bir
Awinakoim ne abarttınız bunu herkes yapıyor aqw aaaa arkadaşlar
TCK 123
Versem şikayet eder mi?
Gay değilse sanmıyorum
Ya yapmazsa? Ya karşıysa böyle şeylere
Bı s git
Her erkek aynı mı aq
senin gibilerden nefret ediyorum
Lan vallahi seviyorum ben onu bilse o da beni sever o derece ama ben söylemiyorum ona sevdiği bir kız var ama sevgili değil sanırım of bilmiyorum
Ya sana peki bir şey soracağım Senin yaptığın doğru bir şey mi bana bunun cevabını ver lütfen
Değil ama ona söyleyemiyorum ki arada merak edip yazıyorum
Ne yani benim sana burada sen gerçekten aşık mısın dememı bekliyorsun bence sen bayağı bir sapıksın
Sapık ne alaka aq takıntılı de bari
Sapıksın
Olm ciddi misin lan şimdi engel attım utancımdan… ana hesabım yok açıp istek atacağım demiştim onu da yapamam benden nefret etmiştir bütün şansımı kaybettim resmen
Bu sapık olduğun gerçeğini değiştiremeyecek
Sapığım evet onu seviyorum sadece onu istiyorum
Umarım senden nefret eder
Sevdiği kızın ondan nefret ettiği gibi mi 😆
Kendini ancak böyle şeylerle tatmin ediyorsun ancak sen hiç kimsesin bunu aklından çıkarma
Yaran var herhalde bu nasıl bir kudurma çocuk senden daha sakindi 😂
En son bir sapığım vardı beni öldürtmek ile tehdit ediyordu yaram var mı sen düşün
Allah korusun öylelerinden.. ayrıca soruda ben abarttım 3. Yazışım çocuğa ben onun için canımı bile veririm ne tehdit etmesi ne korkutması.
3 5 fazla fark etmiyor olmuyorsa bırak
Ben aslında ona açılacaktım çok umutluydum sonra bir kızı sevdiğini duydum çok üzüldüm unutmaya çalıştım unutmaya çalıştıkça daha fazla sevdim ve o kızda bunu aldattı kızla sevgili oldu kız bunu 4. günde aldattı öyle öyle açılmadım 2 yıl oldu bizim arka mahallede oturuyor arada görüyorum ama açılacak yüz de kalmadı sapıklık yapmışım nasıl açılırım ki
Unut gitsin
Aq dünyası o aptal kız onu aldatsın ben de onu bu kadar çok seveyim beni sevseydin ya aptal🥺😡
Unutacağım yapacak bir şey yok böyle yaparak %50’lik şansımı da kaybetmiş oldum.
Buna %100 diyelim
Benim aldatmayacak sadık kalacak çok sevecek ihtimalim de %100’dü ama 🥹
Yanlışmış demekki
Yanlış olan nedir dayanamıyorum onu gerçekten çok seviyorum küfür etti haklıydı ama normalde asla saygısız biri değil gidip konuşsam mı sence akıl ver lütfen : (
Gidip konuşacaksan sapıklık yaptığından bahsetme erkekler bundan nefret eder
Nasıl konuşmalıyım?
Sevdiğin var mı diye sor sonrasında doğaçlama git
Harbi küfür etse ne yapayım direkt orayı terk edeyim değil mi
sapıklık yaptığını biliyormu?
Bana “Senin a*k sg bi daha yazma bana sapık mısın orspucocu”yazdı
Sonra ben bir şeyler söyleyince bana “her kimsen derdin ne ne istiyorsun bilmiyorum ama beni rahat bırak yazdı ben de sağ ol soğudum yazdım iyi bari yazdı ben de engel attım
Seni tanıyormu
Sence sapık olduğumu mu düşünüyor? Ama benim kim olduğumu bilmiyor ki 😇
Sevdiğin var mı diye sor sonrasında doğaçlama git.
Yüzyüze mi ana hesabımdan mı?
Ana hesaptan çağır onu mahalledeki bir şeyi sor sonra gelsin yanina o ara sor
Anlar ki 😂 en iyisi aradan 1 ay falan geçtikten sonra istek atayım hiç konuşmayayım belki kendi yazar neden istek attın diye tabii kabul ederse isteğimi : )
Olur mantıklı
bitane daha fake acip sana asik oldum biliyon mu yaz
Ya kızım 😂😂
ve halâ akıllanmadın?
Hayır şimdi bu soruyu ss alıp ona atacağım
👏👏👏
🍾🍾🍾
Kütüğüne al.
Hııı
Ahırda mı yaşıyon a*ı
Hııı ne?
Koyunlarımı seviyorum.
Lar? 😒
250Adet
Beni aldatamazsın 😡
Girer hepsini pıçahlarım
Sen kimsin ola
Senin koyun 🥰❤️
Onu seviyor ben
O kim ben?
Küfür eden kardeşim
O*ç
Ona de ki bir daha bana küfür edersen koyunum senin cukunu keser.
😂😂
penis seven kız
Acilen kaçmam lazım
Çükü niye penise çevirdi?
Bi sgAq
Turkce?
Kim olduğunu söyle
Yok ansjandjajsajhsjajckk