Zor yapiyor, az öncede yanıma uzandi itekledi az arkadaya doğru ya yapma dedim sonra indirdi acidi bende geri isirdim. Dedim niye itekliyon ya birde acidi isiriğin dedim. Eşim gitti oturma odasina uzandi sona bana birden gicik davranmaya başladi kendime zaman lazim rahat birak beni dedi… söyleniyorsun çok dedi ki ben çok söylenmedim şiirdi acidi dedim itekledi itekleme ya dedim. Ayrica aramizda çok iyi onada iyim genede beni krizi şu an ağliuorum…
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sende az cilveli ol adama yardimci ol masaj falan yap
İyim ztn motife ediyorum hep iyim ama ona rağmen kirdi beni sacmaladi
Hemen kirilma sende op oksa kokla adami
Ama suçsuzum saçma sapan bana davrandi hak etmedim
Haklisindir bisey demem belki cani baska biseye sikkindir.. takma kafana az dekolteli giy bi kahve gotur bastan cikar yani
Haksiz olmasina rağmen benmi götüm kahvesini daha yanıma gelip gönlümü bile almadi
Sen yap sonrada guzel bi sekilde kirildigini soyle
Bana patladi işte.. ben zrn iyim ona karşi uysalim ama işte calişmak istemediği için çok zorlandipini için bana patladi
Sevdigi icin iste idare ettt.. adama masaj yap omuzlarina falan
Ya yapmaya calişiyorum ztn sirtina da cikip kütlettim daha ne yapayim ben gönlümü hala almadi benim
Ne yapmasi lazim gonlunu almak icin opup koklayip sana masaj yapsin oda.. hatta iyice ovalasin heryerini
Yani bi gelse kusura bakma üstüne geldim dese sarilda yeter
Sarilmayla kalmaz bence daha ilerisi de olur sende boş durma yani
Adam zorluk yaşıyor milletin ağız kokusunu çekiyor strese girmiş yanlız bırak konuşma
Evden calişiyor müşteri hizmetleri olarak… 3 tane bilgisayarı var ikitane farkli projede anti anda calişiyor
Zor zor o işte zor müşteri insanlarla hele türkiyede zor baba zor
Yabanci projede yapiyor
Yaw zor işte ha zor 😁😁😁😁😁
Ama suçsuzum ben haksiz yere bana öyle davrandi
Elinde olmuyor inan elinde olmuyor bende öyleyim konusmuyorum kabuğuma çekiliyorum sinirli sert oluyoruk sen yumusak davranıcaksın ne severse onu yapacaksın ne zaman konuşmak isterse ozaman soru sorma ona yanında oldugunu hıssettir ve ufak kelımelerle anlar cevap vermese odadan gir o hatasını anlasın
Bende çocukla zorlaniyoeum yoruluyorum … yani yanındayım ztn ona iyi konuşuyorum tatliyimda istediği gibi olmaya calişiyorum ama genede kirdi beni bana patladi
Bunu yorumda konusarak etiket oldum ben gizli degilim :)
Nasil yani anlamadim
Yani sen gizlidesin benim profıl açık hayatım
Yani şu an bu önemli değil
Ok
Yapsın adam ya nolacak
Yapamıyor mu adam memnun edemiyor mu seni yoksa daha önce hiç yapmadınız mı
Yani yapmak değil uzaniyorsu tek yoruldu ama bana gicik davrandi indirdi sonra itekledi bende aynisini yaptim durduk yere beni kirdi rahat birak beni cik odadan. Sonra oturma odasinda söyleniyorum tek başima bana söylenme konuşma sus yoksa cildircam diyor
Tam anlayamadım daha açık yazar mısın
Yazık adama
Evden calişiyor. E bende yoruluyorum ama eşime öyle ters davranip kirmiyorum. O beni krizi
Ajansiniz mi var
Yok yabanci bi projede müşteri hizmetlerinde calişiyor işte ikitane projede birden
İngilizcesi var demek
Almancasi var işte