Hayat müşterek lafı çok itici değil mi sizce de? Hele ki bunu bir erkek söylüyorsa o erkekten koşarak uzaklaşmak mı gerekir?

Bu cümleyi kuran erkek şunu demek istiyordur: “Ben sömürmek için, etinden sütünden ve maaşından faydalanmak ve kullanmak için bir kadınla evlenmek istiyorum.”
Evlendikten sonra evi geçindirirken kirayı, faturaları, mutfak masraflarını öderken kadın da çalışıp para kazansın ve ödesin, hayat müşterek derler. Dışarıda hesap öderken birini ben ödüyorsam birini o ödesin hayat müşterek derler.

Biyolojik olarak çocuğu 9 ay taşıyıp doğurmak kadına ait, doğduktan sonra emzirmek yine kadına ait hayat burada neden müşterek değil? Bir de hadi hemen bebeği büyüt bırak da işe geri dön baskısı yapan koca varsa sana ohooo nerede bu müştereklik beyler?

Yapılan araştırmalara göre kadın çalışsa bile ev işlerini erkekle eşit oranda yapmıyormuş. Erkek ev işi yapsa bile kadın daha fazla oranda yapıyormuş. Kadın çalışırken temizlik , yemek ve ev işlerinde de hayat %50-%50 müşterek mi? Sadece işinize geldiği noktalarda müşterek! Bu devrin erkekleri erkek değil gerçekten. Eskiden tek bir sorumlulukları vardı o da ev geçindirmek. Şimdi onu da yapamıyorlar kadının parasına gözünü dikiyorlar

Güncellemeler
1 yıl
Erkekler sömürebilecekleri kadın arıyorlar hem maddi hem manevi. Bu devirde evlilik böyle bir şey olmuş. Bu yüzden kadınlar artık evlenmiyor, evlenmesinler de
Hayat müşterek lafı çok itici değil mi sizce de? Hele ki bunu bir erkek söylüyorsa o erkekten koşarak uzaklaşmak mı gerekir?