Bana yemek ısmarla dedi üstelik o benden hoşlanıyor üstelik peşinde koşulması gereken kişi benim Yani bir erkeğin işi gücü varken kadının parasına göz dikmesi kim ne derse desin acizlik
Güncellemeler
+1 yıl
Benim düşünce tarzıma göre kadının parası olsa dahi erkek kadının elini cebine attırmaz
Olay o kadar karışık ki 😂 Ben onun iş yerini bana hata yaptıkları için şikayet ettim sonrasında onunla tanışmış olduk derken kahve içelim dedi hâlâ kahve yok ve bugün beni gördü şakayla karışık bir yemeğini yeriz artık dedi
Hayat senin yaşantı senin yanliz şunu bil İslamiyeti Yaşarsan Dürüst Düzgün Güvenilir Sağlam olursan yaramaz insanları Anlarsın zaten. O zaman Düzgün Dürüst Güvenilir inançlı Biri Denk gelir
Bilemem Ben Tesettürlü İnançlı İbadetlerini Yapan Dürüst Düzgün Güvenilir Anlayışlı Güler Yüzlü Anlayışlı Bir Hanımefendi Bulursam Yıldırım Nikahı ile Yuva Kurma Niyetim Var. İşim var Evim var Elhamdülillah
Adamın dibi, ben de kahve ısmarliyim diyorum, sonra gurur yaptıkları için hayır ben öderim diyorlar, ben de o zaman sen ısmarla diyorum. Vaktimizi harcıyoruz tabiki kizlar ismarlayacaklar.
Bir yere gittiğin bir hanımefendiye hesap ödemetmeyi doğru bulmamakla beraber " peşinden koşulması gereken benim" gibi bir cümlenin sığılığını da yersiz buluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendini Akıllı Zanneden canım nın Önde Gideni BEN Bir Hanımefendi den Hoşlanacağım Ona Yemek Parası Kattiyyen Ödetmem
O canımsın nın Önde Gideni Tam Hayvan mış Nerden Buluyorsunuz Bunları Özelliklemi seçiyorsunuz Anlamadım ki ?
Ay demi yani
O canım Önde Gideni
Hayvanın teki nerden buluyorsunuz bunları
Yahu ne bileyim o istedi önce kahve içelim diye ve hâlâ kahve içmedik
O canım değil Klevye yanlış Yazdı. canım nin önde gideni dedim Hayırlı Geceler
Anladım teşekkürler yani beni neden hep böyle vasıfsız elemanlar buluyor anlamıyorum
Sağlam Düzgün Dürüst Güvenilir Karekterli Bekar insanlar varken nerden bulursunuz muşmula lari
O beni buldu
Ben bulamıyorum o seni nasıl buldu
Olay o kadar karışık ki 😂 Ben onun iş yerini bana hata yaptıkları için şikayet ettim sonrasında onunla tanışmış olduk derken kahve içelim dedi hâlâ kahve yok ve bugün beni gördü şakayla karışık bir yemeğini yeriz artık dedi
Her bulduğuna evet dersen ? Böyle Hanzolar Medeniyet Görmemiş Krolar Kızları Kullanır istediğini yapar Sonrada Parasını Yemeye Çalışır
Ne bileyim iyi birine benziyordu
Anlında mı Yazıyordu Nerden Anladın iyi biri Olduğunu ? O zaman Ben Nasıl Birim Sence Biliyormusun ?
Seni görmedim ki
Görmek istermisin?
Yani yorum yapmamı istiyorsan görürüm
Şimdi fotoğrafımı bak
Gördünmü ?
Fotoğrafın güzel bu devirde dinine bağlı insan az umarım kendine göre birini bulursun
Şimdi ne demek istediğimi Anladınmı ?
Ben umudumu kestim hem dindar hem eğlenceli hem kafadengi biri denk gelmedi bana o yüzden artık pek de önemsemiyorum
Hayat senin yaşantı senin yanliz şunu bil İslamiyeti Yaşarsan Dürüst Düzgün Güvenilir Sağlam olursan yaramaz insanları Anlarsın zaten. O zaman Düzgün Dürüst Güvenilir inançlı Biri Denk gelir
Doğru Allah beni çok insandan korudu gerçekten pisliklerini erkenden gördüm ama artık yoruldum evlilik bile düşünmüyorum
Bilemem Ben Tesettürlü İnançlı İbadetlerini Yapan Dürüst Düzgün Güvenilir Anlayışlı Güler Yüzlü Anlayışlı Bir Hanımefendi Bulursam Yıldırım Nikahı ile Yuva Kurma Niyetim Var. İşim var Evim var Elhamdülillah
Allah karşına çıkarsın ben öyleydim ama kimse değerimi bilmedi
Ben ve benimle evlenecek olan kişi Allah için Evlenmeli imanımızın yarısını kurtarmamız için Gerekli Bu
Ne deyim ben artık bu konuyu saldım adam kalmamış kalanlar da bana uymuyor amaaan herkesin inancı kendine de diyemiyorum sonuçta aynı evde olacaksın
maalesef Değerini bilen birini aramadın sendede suç var
Yokki çıkmıyor karşıma zaten dinden uzaklaşmış gençler ben napiyim adamlar cumaya bile gitmiyor
Sen nerde yaşıyorsun ki ? Bana mesaj Atabilirmisin
Namaz kılmayan insandan Hayır Gelmez .
Adamın dibi, ben de kahve ısmarliyim diyorum, sonra gurur yaptıkları için hayır ben öderim diyorlar, ben de o zaman sen ısmarla diyorum. Vaktimizi harcıyoruz tabiki kizlar ismarlayacaklar.
Ismarlayan erkek muhtaçtır beta dır.
Hahahah bana kahve ısmarlayacagim dedi kabul ettim ve hâlâ yok
Bir yere gittiğin bir hanımefendiye hesap ödemetmeyi doğru bulmamakla beraber " peşinden koşulması gereken benim" gibi bir cümlenin sığılığını da yersiz buluyorum
Bir şarkı vardı aklıma geldi durduk yere. Geç bunları anam babam geç bunları bir kalem dee...
Söylerken ki ciddiyete bağlı, ciddiyse vahim
Yani şakası bile kötü bana kahve sözü var daha kahveye çıkmadık ama bu lafından sonra midem bulandı
Kızlara göre tipi iyi olsun da ne olursa olsun
Memelkette herkes bulunmaz hint kumasi mk
Yüzsüzlük bu
Dalgasına demiştir belki
Hoş değildi
Hayır değil.