Genelde erkeklerin bahanesi olan "hayatımı yaşayacağım" ne anlama geliyor ?
Erkekler bunu derken hangi amaçla der ?
Neyi kasteder ?
Erkekler bunu derken hangi amaçla der ?
Neyi kasteder ?
hahahaa hiçbir zaman anlayamadıgım bir durumdur bu :)
ben bekle şekerimm temiz tmiz namuslu namuslu ben biraz takılayımm hayatımı yaşayım herkesle olabileyim ama karışma sen beklee tam böyle herşey bitip evlenceğim zaman söz sana gelcem evlencez demek oluyor canım bu .
Bir dar beyinli erkek söylerse bunu şöyle düşünebilirim. ''Evlenirim, saf kadın alırım eve koyarım akşam yemeğimi, gece ihtiyacımı karşılasın. Ben dışarda günümü gün ederim ama hanım yapamaz.'' düşüncesi beliriyor. Genelleme yapmıyorum. Dar beyinliler için düşünüyorum.
hangi parayla neyi yaşayacağın derim
bu soruya
kim bulduki o deliğin sonunu
sıcak bir yuvadır her erkeğin istediği
çorbasınıyapan bir kadın
kadının saçlarını okşayarak uyutan bir erkek(şarap beni böyle yapıyo!
ben hayatımı yaşıyorum karışanı msoranım sayanım yok hiç ho şdegil keşek yaşamasydımı seçerdim imkanım olsa.. ölsem haberi olmaz kimsenin o biçim..
yok evlenmek istemezdimde öyle bagımlı kalmaktan dolayı degil ben zor geçinen biriyim bir aile kurcak kadar zengin degilim ondan istemezdim 1000 lria gibi bir maaşı mvar toplam ay sonunu zor getiriyorum
Cevap
10Cevap
kendi donumu kendim yıkayıp rezil olacağımz ama sebebini bilmiyorum hayvani bir iç güdü demek oluyor sanırım :D
bir süre özgür yaşayacagım,istediğim kızlarla gezip tozup yatacağım istediğimi yiyip içeceğim genelde bunu evlenmeden önce söylerler
Kafama göre takılacağım artık. Önüme gelen engelleri umursamayacağım. 3. dünya savaşı çıksa umrumda olmayıp savaşı boşverip sigaramı içmeye devam edeceğim anlamına geliyor.
sana mı kaldım,gezicem tozucam istediğim kişiyle istediğimi yapıcam,nefsimi doyurucam ondan sonra görüşürüz demek
O an neyi gerektiriyorsa özgür ve rahat biçimde yaşamaktır hiç bir kısıtlama olmadan istediğin şeyi yapmak mutlu olduğun yerde olabilmek vs. vs.
İstediğimle yatacağım, gönül eğlendireceğim, bana karışan kimse olmayacak gibi.
Örnekler çoğaltılabilir.
bundan sonra kimseye bağlanmıcam, vur-kaç yapıcam demek...
Biraz ayrı kalalım demek bulursam baskası olmadı geri beraber oluruz manasına da gelir
erkekler her zaman bu cümleye sığınıyor zaten
Daldan dala konacağım demek en kibarcası
Kelleme göre takılacağım.
puştluk yapca işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar