Güncellemeler
1 yıl
3 dk sonra cumhuriyetimizin 101. yılı vay be
Güncellemeler
1 yıl
Oooo kutlu olsunnn 101. yılımızzzz TEŞEKKÜRLER ATAMMM, DEDELERİM İYİ Kİ VARDINIZ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Hazır 29 Ekimde geliyor. 3 dk kalmış hatta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Atatürk’e saygı duymayan iki güruh var biri cahiller biri hainler. İkisinden de değilim çok şükür
Çok şükür ben de. O tarz insanlarda genelde 5 para etmez sapkın tipler oluyor eksiden çok tartışır kavga ederdim ama sonra anladım cahille münakaşaya girilmiyor Mevlananın dediği gibi.
Gerek yok tartışmayı kazanmış olman sana plaket getirmiyor. Ayrıca karsindaki kaybettiğini biliyor ancak hatayi savunduğu ideolojide değil kendinde görüyor evet ben haklıyım ama onun agzi daha iyi laf yapıyor diyor. Aaa adam haklıymış ben yanlış öğrenmişim demiyor.
Selanik göçeniyim büyük halam Atatürk'ün kapı komşusuymuş
Şansa bak vay be
evet bide mübadelede ilk bizi postalamışlar anavatana
Öyle demeseydin ya yollamışlar falan of gülmemem lazım ama o nasıl tabir off 🤣.
gecenin bu saatinde gülümsettiysem iyi ama adamlar haklı mübadeleden önce senin deden yarenleriyle dağa çıkıp zalim yunan subayların canını alsaydı olağan şüpheliler olarak tabi ki bizim ataları yollardı
Tabi canım dönem şartları öyle Allah geçmişteki dedelerimizden, ninelerimizden, bizlere yol gösteren öncülerden razı olsun iyi ki cumhuriyetide ilan etmişler bir kadın olarak inanılmaz minnettarım.
aslında İslam iyi anlatılsaydı kadınların ne haklara sahip olduğuna şaşardın mesela şu 4 kadın olayı mesela 2 eşini almak istiyorsun aslında ilk eşinin izni gerekiyormuş diyelim verdi 3. yü istiyorsun diğer 2sinin izni gerekiyor ayrıca hepsine ayrı ev açman ayrı ayrı nafakalarını vermen ve en az 2 gece bir diğerinin yanında kalman ve aynı derecede sevmen gerek 20lik eşine beşi bir yerde alıyorsan 45lik eşinde alacaksın ama laiklik iyidir sultan olmaz başımızda seçim bizim iyi kalır kötü gider
Tabii ki. Bugün bir İran-Irak-Suriye değilsek Atatürk ve onun getirdiği vizyon sayesinde.
Evet kendimce onaylamadigim tek icraati var ama onu soylemicem.
Ne?
Soylemem
Ataturku severek buyutuldum şahsi kararım olarak sevmeyen insanlarla muhattap olmuyorum
Evet Atatürk’ü seviyorum, minnet ve saygı duyuyorum. Ne mutlu 🇹🇷
Atatürk'ü seviyorum ve saygı duyuyorum.
her koşulda her zaman
Tabiki her zaman
Saygı duyuyorum sevmek ayrı bir şey
Atam da atam
Evet seviyorum
Evet tabiki
Saygı duyuyoruz.
Seviyor musun peki?
Atatürk kadın ya da çocuk mu ki sevelim? İleriyi gören aydın bir insandı. Bugün yaşasa çakal CHP lilerin hepsini dar ağacında sallandırırdı.
İnsandı diyorsun illa birisini sevmek için çocuk veya kadın mı olmalı erkekler sevilmemeli mi yani?
Kesinlikle sallandırırdı of of keşke olsa
Ayrıca bugün Atatürkçüyüm diye sokakta kıçını sallayanların istisnasız hiçbirinin Atatürk e saygısı olduğunu düşünmüyorum. Tek amaçları şov. Atatürk ilkelerini uygulayan tek siyasi parti, ürettikleri silah uçak ve diğer teknolojilerle yine Ak Parti oldu. Oysa geçmişte Atatürkçüyüm diyenlerin uçak fabrikalarını soba fabrikasına çevirip, caddelere sokaklara kendi isimlerini verdiğini çok gördük.
"... e saygısı olmadığını düşünmüyorum." olacak.
Çok severim.
Ben kürdüm niye Türk'ün atasını seveyim
Konuşma Türkçe o zaman, defol kendi aaa pardon yoktu değil mi neyse ya takma.
Türkçe anlıyorsun aq m@la bak
kardeşim millet sizin bu devletsiz demeniz yüzünden bölücü oluyor
Teknoloji gelişti sen hala taşı taşa mı vuruyorsun yoksa?
Atatürk'ün ülkeyi kaç yıl tek rejimle yönettiğini bilmiyorsunuz bile 😂😂😂
Ama sende kaşınıyorsun yoksa benim çok çok çok sevdiğim arkadaşlarım var kürt ki bu önemli değil önemli olan insan olması, vatanına milletine bağlı olması, Türk vatandaşıyım demekten gocunmaması, ülkenin kurucusuna ona eğitim hakkı veren adama, kimlik kazandıran adama saygılı olması. Ben ülkenin kurtarıcısını sevmeyen tiplerin en ufak pürüzde ülkeyi satmasını beklerim açıkca
Sizin bu Atatürk nefretiniz muhtemelen Atatürkün Ağa devrini bitirmesi genelde kürtlerin elimden ekmeğini alıp paşa paşa yaşayan tiplerin gazıyla sevmiyor kendi kendine zaten mis gibi düzeni olan ülkeyi bölmeye çalışıyorsunuz.
Senin atanı sevmek zorunda değilim aw Sevgi Gönül işidir ülkemi seviyorum
Sevr antlaşmasında görüyoruz Atatürk'ü doğuyu bilerek alıyorki Kürtler devlet kurmasın diye
Kadın cinayetlerini görmüyorsun herhalde mis gibiymiş ekonomiye bak aq
Lafı nasıl çeviriyorsun bak Kürt arkadaşlarım var diyon ülkesiz diyon siz Türkler bizi sevmiyorsunuz yemeyin aq bizi
Her zaman
İşim olmaz
Sana bu soyadı kim verdi?
Soyadım Oğuz Kağan'dan , Attila'dan, Ertuğrul Gazi'den gelir. Şimdi uza
Oğuz kağan :senin gibi torunun ben ta...