adam içeri de nasıl aldatsın seni kimle neyle :) gelme yorulma demiş
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Onu soyluyor ama ben gelicem diyince tamam diyordu 1 hafta dan başladı gelme diye aklım ssnde kalıyor hava soğuk gidenemi zor kalanami diye tartisiyoruz bu hafta dinledim Perşembe günü gitmedim haftaya gelicem diyorum yok diyo bende diyorum aceba başkasımi geliyo diye
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Cezaevinde sevgilim yAz ayında görüşe gelmemde bı sıkıntı yoktu kısa girince hava soğuk aklım sende kalıyor diye gelme dedi aldtyr?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
adam içeri de
nasıl aldatsın seni kimle neyle
:)
gelme yorulma demiş
Onu soyluyor ama ben gelicem diyince tamam diyordu 1 hafta dan başladı gelme diye aklım ssnde kalıyor hava soğuk gidenemi zor kalanami diye tartisiyoruz bu hafta dinledim Perşembe günü gitmedim haftaya gelicem diyorum yok diyo bende diyorum aceba başkasımi geliyo diye
Cezaevindeki bir erkekten ne hayır gelir.. Çıkınca başına bela olmasını mı istiyorsun? Ayrıca erkek koğuşunda nasıl aldatacak seni?
Görüş gününde başka biri gelirmi gelmezmi bilmiyorum bu hafta gidemedim ama görüş saatiyle benle telefonda gecirdi
Ya başkası gitsin ne olacak dünyada erkek mi yok. Kızım daha iyilerine layıksın kendine gel..
Kesin aldatır erkeklerle ceza evinde. 😅
Komik bir şey değil görüş günleri var benden başka kimse gitmiyo ya giderse vs düşünüyorum
Olsa bile camdan nasıl aldatacak?
Camdan değil kapalı cezaevinde değil açık cezaevinde
Orada da gözetim altında değil mi?
Başka bir bayan dahi gelse aldatma olmazmi sence?
O dediğin olabilir ama sen nece boşa kaygılısın.
Seviyorum ve ihanete gelmek istemiyorum ondan olabilir mi
Olablir
Suçu ne
Allah ve biz bilsek yeterli sadece sorum bu
Söyle
Soruyu anlamadim
Nasıl aldatcak?
İşte bende soruyorum nasıl anliycam
Aldatamaz ben cezaevi personeliyim
bir şey sorucam peki görüşe gelen gelmeyeni nasıl öğrenebilirim kendisinin haberi olmadan
Öğrenemezsin ama kafasına göre herkesi cagıramas üç kişi yakını olmayan çağırabilir
Açık cezaevinin kurallarını biraz anlatır mısınız
3 ayda bi izne cıkar. Akşama kadar tel edebilir
Sayım saatleri ne zamandır ve en son gece saat kaça kadar telefon açabilir
Açığa ne gönderebilirim fotoğraf vs dışında
Kuruma göre değişir saatler. Kıyafet gönderebilirsin fotoda olur
Her kurumun ama belli bir saati olması gerekmiyor mu en geç 11:30 ila 12 :00