Soğudum senden soguttun herşey den çok deyip ayrıldı?

Beş buçuk yıllık ilişkiyi aniden bitirdi. Soğudum senden dedi ve çok kötü davrandı bana iki hafta boyunca. Bunca yıllarımız dan İlk defa böyle birşey oldu. Ailelerimizinde haberi oldu bunlardan. Ve ben kendi anneme acikladiktan sonr aradi neden annene bittiğini anlattın dedi. Merak etme dedi hersey düzelecek. Ariyor, yazıyor, soruyor beni halen ve bekle diyor hersey düzelecek. Annemede mesaj atmış kafana takma hersey yoluna girecek diye. Kendiside zaten herşey bunaltti beni diyor sürekli. Dizi setinde çalışıyor kendisi. O işe girdi gireli herşeyi değişti zaten. Izini yok ve dış görünüşü de cok yorgun görünüyor... ama benden niye böyle aniden sogudu anlamiyorum. Daha ayrilmadan iki hafta önce çok özledim seni diye yazdı. Sizce ne yapim? Biraz zaman mi tanım kendisine. belli ki cok bunalmis. Ama neden benden vazgeciyor onu kabullenemiyorum bir türlü. Ve o kendiside bırakamıyor Yoksa bekle hersey düzelecek demez... demek ki oda seviyor halen ve aslinda ayrılmak istemiyor... demi? Sizin düşünceleriniz ne?
Soğudum senden soguttun herşey den çok deyip ayrıldı?