AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
169Cevap
Sosyal medyada gördüğünüz evlilik teklifi alan kızlar yıl dolmadan boşanıyor çünkü beklenti yüksek aileden bir an önce kurtulayım diye derken evlilik sonra tahammül edememe vs bitiyor
Tanımadan evleniyorlar tanıyınca boşanıyorlar. Bir de bunlar dışında son dönemde sadakatsiz kadın ve erkeklerin sayısı daha da arttı.
Çünkü insanlar evliliğin bilincinde değil. Helale harama dikkat eden insan az. İnsanlar evliliği İslam'dan öğrenseler her şey çok başka olur
Ayn öyle 👍
Bu durum her insan için farklı olabilir genelde evlilikler toplum baskısı nedeniyle evde kalma korkusu yüzünden yapılıyor ve çoğu zaman kişiler bir kriteri olduğu için değil sadece evlenmiş olmak için evlilik yapıyor ve ayrıca kimse İslam konusunda hassas değil. Tek düşünülen şey maddiyat oluyor.
Türkiye ile alakası yok ama Türkiye yi ele alırsak evliliği kanat takıp mutluluktan uçacak hiçbir sıkıntı çekmeden sosyal medya da bir şeyler paylasmak için kurulan bir birliktelik sandıkları için. Geçim sıkıntısı çekmeden sürekli mutlu olunacağı sanıldığı için.
Sitemiz varken evliliklerdeki sorunlari şoyle gördum bayanlar baskın zıt duz mantik erkeklerin bazilari sorumsuz bazilarida eşini evde hizmetçi köle goruyor bu yüzden evlilikler yurumuyor
Sebebi belli sadakatsizlik sadık olamama Baska erkekleri gorse ya da kadınları heveslenir yuvasına sahip cıkmaz halbuki söz vermiştir ömür boyu bence kimse emin olmadan evlenmemeli eger diyorsa herkese aşığım herkesle yatarım hıc evlenmesın eger diyorsa sadık olcam ömur boyu vazgeçmem evlensin
Mahalle baskısından evleniyor çoğu kişi, özgürlüğü eline almak için.. baba baskısı bitiyor es baskısı basliyo bu seferde.
Bekar ve tek yaşayan bir kadına toplum iyi gözle bakmadigindan çareyi evlenmek de buluyor kadın, aksi halde baba evinde mentali 25 den sonra iyice bozuluyor.
Ben daha o duyguyu tatmadım. Onun için pek yorum yapamayacağım. Ama fikrimi beyan etmem gerekirse çıkar ilişkisi olduğundan evlilikler pek uzun sürmüyor. Mantık evliliği yapmak gerekli bence.
Mantık ile seçtiğinde de kişisel çıkarlarını düşünmüyor musun sonuçta? 🙄
Hayır kişisel çıkarla mantik aynı değil
Aynı maalesef
Ne kadar mantık olursa o kadar kişisel çıkar kb
Mantığın çıkarların üzerinden dönüyor zaten
Bu kez🙄
Bana göre aynı değil
Öyle bir şey yok. Boşanma sayıları artıyor olmasına karşın mutlu evlilik de sürüp gidiyor. Öte yandan evliliklerin bunca huzur vermeme sebebi alenen ortada aslında.
Gerçekten sevenler ayrılmaz. Seviyorum demek ile , öyle yapıyormuş gibi davranmak farklı şeyler. İki tarafta deli gibi birbirini seviyorsa kesinlikle pişman olmazlar.
Yurtdisinda ( hollandada ) severek evlendik.. sonu yine ayrilik. Turkiye ya da baska sehir ile alakasi yok , severek ya da gorucu usulu olsun oda fark etmiyo.
Neden sizce böyle oldu? Hangi faktörlerden kaynaklı sizce
Tamamen karakter
Sevmeyi bilmiyoruz ulkecek sevgiyi iki çiçek zannediyoruz ha birde yatak zannedenler var
Kizlar maddi imkansizliktan ayri eve çikamiyorlar kendi hayatlari kendi düzenleri olsun diye evleniyor çoğu. Tek sebebi değil ama bir sebebi de bu.
Sadece Türkiye değil ki. Bir sürü Avrupa ülkesinde evlilik diye bir şey yok ayrıca. Ahir zamandayız Allahü alem.
Çünkü kimse kimseyi anlamıyor sonrası hüsran ve tahammül edemiyor vs bir çok sebep evlenmek bu dönemde maddi manevi sıkıntı
Türk erk’kleriyle evlenmenin sonucundan dolayı, seri uretim gibiler aralarından 3,4 tane iyi vardır artık hangi sanslı bacıma cıkarsa xnxkxm
Günaydınlar...
Doyumsuzluk, sınırsızlik, ahlaksızlık, geçim sıkıntısı... Bunlar yüzünden...
Allah herkesin karşısına düzgün insanlar çıkarsın inşallah (Amîn ❤️)
Genelde zorunluluktan oluyor da ondan toplum baskısından bir an önce olsun kafası ve aile evinden kurtulmak için olsa gerek
Kadın erkek ilişkileri bozuk bizde ne erkekler kadınlara ne kadınlar erkeklere değer veriyor ne de değer görüyor
çoğunluk önceliklerini ve isteklerini belirlemeden bu işe kalkışıyor ve aynı çatı altında öncelikler ve istekler çatışıyor sonuç hüsran
👏🏻
Kimse göründüğü gibi değil ve insanların artık birbirine tahammülü yok.
Tanımadan yapılan evlilikler. Sonra bir yaşamaya baslayinca gerçek yüzler ortaya çıkıyor sonuç hüsran...
Ülkeyle ilgili değil. Beklenti ile alakalı bir şey. Sosyal medya, internet evliliklerden beklentileri arşa çıkardı
Çünkü her iki tarafın evlilikten beklentileri çok farklı arada dağlar tepeler var evlilikte kadını mutlu edemezsen işkence gibi bir hayatın olur günümüzde Türkiye'de bir kadını ne mutlu eder peki?
Maalesef öyle oldu artık. İnsanların duygularını yitirmesi, ekonomik, psikolojik şartlar daha bir sürü sayılabilir...
Çünkü düşünce yapısı olarak hep gerideyiz. Birbirimizi eş olarak anlamak yerine bağırıp çağırıyoruz üste çıkmak için
sadece Türkiye'de değil tüm Dünya'da durum böyle. Çünkü cehalet ve kötülük her tarafı kaplamış durumda.
Kadınlardan meme ve cinsel organlarını al. Geriye hiçbişi kalmaz. Ego ego ego. Boş balonlar. Evlenince herbişi açığa çıkıyor.
Ekonomik sıkıntıların ve para, gösteriş düşkünlüğü yüzünden oluyor ne oluyorsa. Herkes hırslı hep daha fazlasını istediği ve yetinmeyi bilmediği için
İnsanlar geri kafalı çünkü boşanmayı ayıp gördükleri için bir ömür boyu sorunlu tiplere katlaniyorlar
Cinsel uyumsuzluk birbirini iyi tanımamak sırf evlenmek için evlenmek kadınları maddi kaynak olarak görmesi vs
Eğitimsizlik, ekonomik nedenler, gelenek görenekler, saygı ve sevgi en önemliside merhamet üzerine kurulmayan evlilikler
çünkü türk erkeği sapık, düşük zekâlı, bencil, egoist, cimri, şiddet yanlısı
Çünkü millet kudurmuş 1 tane iştemiyolar herkes benim olsun kafasindalar
Tek sevmek yetmez herkesin görevleri vardır evlilikte kadın kadınlığını bilecek erkekte erkekliğini..
Dinini gerçekten yaşayanlar evinde manevi bir huzur içerisinde yaşarlar
O made çok sebebi varki kısaca sorunun kaynağı aileler ve erkek
Çünkü birçok insan evlenmenin gerçek mantığını anlamıyor. Aileden kaçmak için evlenilmez
Evlenmiş olmak veya evladını evlendirmiş olmak için yapılan evlilikler böyledir.
Türkiye 'de evlenen çiftler kıskanç ve kavgardan dolayı boşanmalar oluyor.
Beklentilerin hep yüksek tutulup, olan durum ile yetinmemek
İnsanları çözebilsem anlatıcam. Buradakilerin çoğu garip.
Beklentiler uyuşmuyor bu birincisi, sonra iletişimsizlik sonra tutku eksikliği.
Genelde kadınların beklentisi çok yüksek olduğu için
Sosyal mecrada seçenek çok ve ekonomik olarak saçma bir ülke.
Cünkü ask evliligi yapmiyorsunuz mantik ve seks evlilikler yapiliyor burada
Evlilikler aldatma oluyorda ondan pişmanlık kimileri şiddet geçimsizlik oluyor
Hoşlantıyı sevgi sananlar hayalperes olanlar başlıca sebep bence
Ben evliyim pişman değilim. Eşimde öyle düşünüyor.
Evlilikler cok nadir olarak iki kisi arasinda yasaniyorda ondan bence
Bence birçok sebep vardır cunku 2kisinim arasında bir sevgi yoksa ortada bir ilişkide yoktur en onemli özellikte budur dimi
Sevgi en son adı geçen şey oluyor bu evliliklerde. Mecburiyet, sabır, kabulleniş, çaresizlik, fedakarlık gibi bir çok duyguyu içinde yaşarken.
Ne demek boşunamı evleniyor herkes yok canım o kadarda değil
İki insan toplum baskısından çekinip birbirini tanımadan evleniyor o yüzden.
sabır olmadığı için ve özgürlük olduğu icin.
Coğrafyasından demek. Baska ülkeye gidin arkadaslar
Genellemeler dogru degil ama yanlis yapilan evlilikler var tabii ki
Maddi sebepler şiddetli geçimsizlik saygı ve güvenilirliğin yok olması
Evlilik her ülkede pişmanlık, sırf Türkiye de mi
Doğru insanla evlilik yapılmadığı için, formalite evlilikler yapıldığı için..
Neden evlendiğini bilmeyen insanlar çok fazla çünkü