Güncellemeler
1 yıl
Sizce bu acımak mı yoksa iyi niyet mi
Güncellemeler
1 yıl
Sosyal ilişkileri kuvvetli birinden fikir istiyorum
Arkadaşlar kız kardeşim hem okuyor hem çalışıyor. Sevdiğim bir akrabam bunu öğrenmiş. Kalabalık içinde bana kardeşin çalışıyormuş dedi. Herkes şaşırdı neden dediler. Biriktiriyor dedim. Sonra tekrar sordular bunla ilgili ve üçüncü kez sordular yorulmuyor mu üzülüyoruz parası mı yetmiyor dediler. Ben de niye bu kadar takıldın ki yani anlamadım hayali var para biriktiriyor diye çıkıştım. Sonra oğlu da onu savundu kötü bir şey demiyor parası mı yok diye soruyor dedi. Sizce gereksiz mi çıkıştım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
böyle canım insanları nerden buldun hepsi birdenmi mal olur.. öyle bir konustularki gören derki kardeşin kerhaneye düşmüş.. parası olanda calisiyoo yani parası var mı yokmu ne alaka ya
Sizce bunun adı ne oluyor? Başka akraba dese artniyetli derdim belki ama bu akrabanın bizde hakkı büyük sizce neden bu kadar sordu
Niyeti sizi ezmek.. bir kaşıntısı var belli
Sizce kaşıntının sebebi ne olabilir aklınıza gelen bir şey var mı? Yani aramızda kötü bir şey olmadı evime gittiğimde de yan gelip yatmam hep işlere yardım ederim neyime kaşıntı etmiş olabilir
Ama bise var.. parayla ilgili gibi
Ne gibi mesela.. onların çocuklarının durumları çok iyi ondan güç olarak mı bu kadar rahat soruyor sizce onda da gelir derdi olsa belki anlardı saygı duyup
Sizi cekemedikleri bişe var sanki..
Özelden konuşabilir miyiz?
Sen bilin kafana gore
Bir şeyi üç kere sormanın altında iyi niyet olduğunu hiç sanmıyorum
Sizce bunun adı ne oluyor? Başka akraba dese artniyetli derdim belki ama bu akrabanın bizde hakkı büyük sizce neden bu kadar sordu
O gitti, geri döneceğini de sanmıyorum. Ama eğer geri dönecek olursa hiçbirimiz onunla görüşmemeliyiz. O bir insan değil.
Anlamadım?
Kolay olsaydı, güven gerektirmezdi.
çalısmak ayıp mı yahu o oğluna filan istiyodur kızlardeşinj😅
Oğlu 56 yaşında ve evli …
sizene dicen çalışmak ayıp mı dicen hesabı kitabı size mi kaldı dicen
İnsanlar hadleri olmayan şeylere ne kadar çok karışıyor ya, ben daha sert bir tepki verirdim
Bu verdiğim tepkiye bile oğlu tepki gösterdi annesinin iyi niyetli olduğunu ifade etti
Onları ilgilendirmiyor deseydin, çalışmak sanki ayıp veya farklı bir şeymiş gibi yani kız çalışıyorsa demek ki bir ihtiyacı var, ihtiyacı olmasa bile bu devirde parasız yaşanmıyor kendi harçlığını çıkarmak için çalışıyordur bunu anlamak bu kadar zor olmamalı
Ben dedim mi hayalleri var ve para biriktiriyor dedim ama yine sordu. İkincisinde niye bu kadar takıldın dedim. Üçüncüye tekrar sordu üzülüyorum dedi samimi bir şekilde ama üzülse bile birkaç kişinin olduğu yerde söylemese keşke teke tek sorsaydı. Kardeşime üzülüyorum denmesi toplum içinde hoş değil tabiki
Üzülse veya düşünse toplum içinde sormazdı bunu emin ol hiç iyi niyetli insanlar değiller
Yardım etmek için sormuş olabilirler