Ben 24 yaşındayım yaşıtım olan erkek arkadaşım ile aynı evde yaşıyoruz (gay değiliz normal arkadaşız) bir gün evde arkadaşımın yanında sadece tişörtümü değiştirdim diye arkadaşım bana kanka git içerde değiştir ben senin vücutunu görmek istemiyorum dedi sizce ben yanlışmı yaptım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ya çıplak vücut görmekten tiksiniyor, ya da tahrik oluyor. İkisinden birisi senlik bir durum yok bence.
Yok beraber havuza gittiğimiz oluyor herkesin vücutu çıplak ama hiç bir şey yapmıyor neden böyle yaptı anlamadım tahrik nasıl olsunki
İçini bilemezsin sonuçta. Belki dışarıda belli etmiyor ama evde huzursuz oluyor seni öyle gördüğünde.
Gördüğü en fazla 10 saniye zaten bide neyimden tahrik olacakki
Vücudunu görmesi tahrik için yeterli, birde fiziğin güzel ve çekiciysen neden olmasın
Ama öyle olsa havuzdada yapardı bide gay değil zaten gay olsa anlardım
maalesef anlaman zor. Herkes kendini belli etmez. Bu kadar rahatsız olduysan eğer geçip karşısına niye öyle söyledin de, bı kendisine sormak lazım en doğru cevap için. Ben sadece tahminde bulunuyorum. Rahatsız mı oldun filan de en azından.
Sordum zaten erkek vücutu neden göreyimki dedi
Seninki ne vücudu deseydin, ya da sana göstermek için mi çıkardım sanki deseydin
Rahatsız oluyorsan gözünü kapat deseydinm birsürü şey diyebilirdin
Dedim ondan sonrada tamam ama ben seni öyle gördüm yarın sen beni öyle göreceksin sonra yakınlaşma olucak dedi
Arkadaşın gay, değilse bile garanti biseksuel
Yanılma payı yok
Yani garip geldi düşünüyorum sadece yaşıt olduğun bir erkeğin göğsünü göbeğini görsem niye yakınlaşma olsun zaten bir çoğu erkek yan yana öyle duruyor diye düşündüm garip geldi
Yakınlaşma olacak demek, öyle bir ihtimal var demektir. Öyle bir ihtimal varsa arkadaşın escinsel ilişkiye açıktır ama geri duruyordur. Buda onu escinsel yapar.
Senin o tarz düşüncelerin var mı? Çünkü çok fazla takmışsın
Yakınlaşma dediği cinsel anlamda değil şimdi tişört varken dokunuyoruz tişört var diyor ama tişört olmadığı zaman direkt vücuta dokunuyoruz dedi
Benim o tarz düşüncelerim yok zaten garip geldiği için kafaya takıyorum
Çıplak vücuda dokunmakta onu tahrik edebilir özellikle ev ortamında yalnızken
Sen dediği gibi onun yanında tişörtsüz durma. Bu konuyu onun yanında açma ki yakınlık duymasın. Kıyafetlerini yanında çıkarma madem.
Şimdi konuştum şey dedim kanka geçen neden böyle tepki verdin merak ettim bana dürüst olabilirsin bir şey demem dedim bana şu sebepten olduğunu söyledi geçen tişörtünü çıkardın ama çok bakımsızdın dedi kılların çıkmış gibi şeyler vardı ben iğrendiğim için dedim dedi
Bende normalde bakımlı birisiyim son 2 haftadır yoğunum bakımıma vakit ayıramadım öyle şeye denk gelmiş boş boşuna kafaya takmışım
Başta iki seçenek olduğunu söylemiştim, bizi yanlış seçenekten yönlendirdin🤣 neyse canın sağolsun
İkinci seçenek neydiki
Ama bence yinede abartmış sanki ne olmuş başka bir erkeğin koltuk altı kılını gördüysen ben olsam bir şey demezdim hem onu kırmamak için hemde belki unutmuştur veya vakti yoktur gibi şeyleri düşünmesi lazım bence
Yalnız kıldan kastı göğüs filansa oda normal değil, neredeyse her erkekte olan bir şey bu sonuçta. Neyse herkesin düşüncesi farklı genede
İlk seçenek tiksinmistir demiştim
Yok göğüs değil koltuk altımdaki kılı söylüyor
Hee koltukaltı kılından bende tiksinirim düzenli temiz olması lazım
Aynı anda yazınca kaçırdım yanıtını
Sende ne diye hem kıllı hem tişörtsüz durursun ben olsam bende laf ederdim😁
Tişörtsüz durmadım akşam eve gelince ev tişörtümü giymek için değiştirdim
Biliyorum kadın gelişi söyledim
Kıllı durmamın sebebide normalde ben her sabah alırım ama son 2 haftadır yoğunun ona bile vakit ayıramadım
*Lafın gelişi
Anladım, neyse aklında bulunsun bir dahaki sefer için
Yani bende kıllı durmaya meraklı değilim
Ama bence yinede çok tiksinmemek gerek bana göre
Tabii haklısındır
Yani uzun olunca hoş olmuyor
Dur ekle bari beni yarım saat yorum yaptık
Çünkü öyle çok yaşıtım erkek gördüm 5 kişi havuza gittik 2 kişinin koltuk altı kıllıydı hiç kimse bir şey demedi veya uzak durmadı
Tabii uzun olunca hoş olmaz
Ben rahatsız olurdum, arkadaşında olmuş
Yok ben ekleme taraftarı değilim hiç kimseyi eklemiyorum sadece senle alakalı değil
Sorun yok sohbet uzadığı için söyledim yanlış anlama
Yok yanlış anlamam
Neyse başka bir şey kalmadı herhalde kaldıysa konuşacak bir şey olur
Yok hayır. Konu çözüme ulaştığına göre ben usulca sorunu terkediyorum. İyi akşamlar.
Sanada iyi akşamlar
Teşekkür ederim
Garipmiş böyle demesi