Aile & Toplum İçinizi ısıtan şeyler mi daha fazla soğutan mı? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Dışımız bir şekilde ısınıyor sonuçta 🫠💦Benden ne ateş olur ne sobaBizim max tatil köy'ü kdmkdk Güncellemeler1 yıl Beni öyle çok sev ki herkesin aklı dursun...🎶🥹 İçinizi ısıtan şeyler mi daha fazla soğutan mı? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. soğutan şeyler maalesef 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İçimi ısıtan şeyler fazla..Ay hemen o sobanın üzerinde ekmek kızartıp yiyorsun benim yerime.. 😅😅 1 1 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Tabisi 😂💖 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oofff be o sobanın üstünde ne bazlama ısıtılır yenir varya 😍 1 6 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Hemde neylii 🥳 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Tereyağı 😋 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Yess Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😎😎😎 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Biliyik bu işi 😎💅 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Anteplim benim 😂 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İçimizi soğutanlar daha çok..Afiyet olsun brom.. 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl 😌Teşekkür ederim brocum beraber olsun pazar çayı bu sefer 😄 Yorumla Bravehrart 1 yıl Rica ederim brom.. 😊 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Soğutan gibi geliyor bana. İçim mi soğuk ne. Belki ısınır bir gün. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben pozitif bir insanım, ısıtan şeyler daha çok❤️ 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl İçimi yakan şeyler var. Beypazarı maden suyu bile dindirmiyo. 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ay soba sıcağı enfes bişey değil mi...Isıtan şeyler daha çok bugün elhamdülillah ♥️ 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sobalar kurulmuş ooo😂 soğutan diyelim 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Ninem hızlı 😂 Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😂😂 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayattan soğutan insan görünümli şeytanlar var 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soğutan.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
soğutan şeyler maalesef
İçimi ısıtan şeyler fazla..
Ay hemen o sobanın üzerinde ekmek kızartıp yiyorsun benim yerime.. 😅😅
Tabisi 😂💖
Oofff be o sobanın üstünde ne bazlama ısıtılır yenir varya 😍
Hemde neylii 🥳
Tereyağı 😋
Yess
😎😎😎
Biliyik bu işi 😎💅
Anteplim benim 😂
İçimizi soğutanlar daha çok..
Afiyet olsun brom..
😌
Teşekkür ederim brocum beraber olsun pazar çayı bu sefer 😄
Rica ederim brom.. 😊
Soğutan gibi geliyor bana. İçim mi soğuk ne. Belki ısınır bir gün.
Ben pozitif bir insanım, ısıtan şeyler daha çok❤️
İçimi yakan şeyler var. Beypazarı maden suyu bile dindirmiyo.
Ay soba sıcağı enfes bişey değil mi...
Isıtan şeyler daha çok bugün elhamdülillah ♥️
Sobalar kurulmuş ooo😂 soğutan diyelim
Ninem hızlı 😂
😂😂
Bizde kurduk sopaları nefret ediyorum kıştan ulannnnn 😩
Hayattan soğutan insan görünümli şeytanlar var
Soğutan şey daha fazla
İçimi ısıtanlar daha fazla
Canımızı okuyan şeyler daha fazla
Hayattan soğudum bu ara.
Soğutan