Adam japon sonuçta senden benden zeki 😅ben oh be diyorum tc simülasyonunu bu yasima kadar iyi getirdim

Adam japon sonuçta senden benden zeki 😅ben oh be diyorum tc simülasyonunu bu yasima kadar iyi getirdim
Bu yaşından sonra da simülasyona aynen devam edersin merak etme jdjdk
Kaku'ya gelince evet baya zeki ama Japon olduğundan değil sadece. Her Japon fazla zeki değil, sadece ortalama olarak daha iyiler.
Aslında Kaku'nun dediği bir teori, başka teorileri de var. Bu kanıtlanmış bir şey değil. Olabilir mi? Evet olabilir. Fakat henüz kanıtlanmadı. Kanıtlanana kadar kabul edemiyoruz.
Bizim basın yayıncılar dikkat çekici başlıklar atmayı sevdiği için bu da onlardan bir tanesi olmuş. Gerçek de olabilir ama henüz bilmiyoruz. Bilimde de kanıtlanmadan, ölçülmeden kabul edilmiyor.
Yani surda gulelim eglenelim diye paylastigim soruya 4 paragraf yazdin ya
Yav he he biri tokat atsın şuna baksın gerçek mi değil mi tövbe tövbe iyice sapittilar ha daha ne kadsr toplumun, inancin içine ederiz diye böyle mi acaba diye de düşünmeyin sakın he iman gider sonra Allah muhafaza Bi kelime i şehadet ile tazeleyin jajahahe
Biraz daha abart
Abartılacak bir şey yok az ciddi olun
Cevap
8Cevap
similasyon olsa keşke
Simülasyonun bile en dandiğine denk geldi ki ona da bir şey diyemiyorum
Oyle deme afganistan da gelebilirdi
Böylelerinin torbacısı kimse haber versinler bizde mutlu olalım kafayı bulalım
Adam japon japon tabiki de dogrulari soyluyor belli adam evrenin trigonometrisini parabolunun falan almis 😅
Desene Yasuo gibi kala kaldım. Bir yone arar dururum
Kala kaldim derken... biz aslinda yoguzzz😅
Bunu soyleyen japon fizikci bile yok😅
Farkettim😅
Teoriden öteye gidemez
Kanıtlarsa çok şey değişir
Japonlar melek değil
Onlar bizden daha çok hayal dünyasında yaşıyor
Ben çok mutlu olurdum..
Sevindim şimdi
Ben aslinda yogum bu dunya da yog bu yasadiklarimda tamamen hayal urunu oh be diye mis gibi uyuyabilirsin
Dediğin gibi yapacağım bakalım bir şeyler değişecek mi :D
Bence degisir ya...
merakla bekliyorum
bu similasyondan çıkmam istemem ben iyiyim :D
hah bir bu eksikti:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?