Her ay yeni bir çiçek furyası başlatıyorlar, herkesin evi botanik bahçesine dönüyor, biz hala kuru yaprakla idare ediyoruz. Biz daha ekimpatı çiçeği almamışken millet kasımpatı çiçeklerini almaya başlamış. Siz aldınız mı?
Aslında saksı daha manalı benim için. Her gün bir hafta sonra kuruyup giden bir çiçek alacağıma bir saksıda çiçek alırım ve hediye ederim. Çiçek almak kolaydır. Aşık adam alır diyorlar. Eğer o kadın aşıksa aynı aşkımız gibi o saksıdaki çiçeği canlı tutar. Aşk tek taraflı değil çift taraflıdır. Size saksı alan birini görürseniz bırakmayın derim.
Sorunun cevabını bilemedim. Kolay bir soru gibi duruyor ama derine inince zor. Nedenini anlamakta kolay değil. Yani şans yüzümüze mi gülmüyor, ya da bir tür lanetlenme şekli mi veya başka bir şey mi bilemiyorum. Zaten hep kasımpatı gibi gelenler de daha sonrasında zıkkımpatı çıktığı için bu işlerin anlaşılmasının zor olduğunu düşünüyorum.
Kasımpatı çılgınlığı başlamış tabii, ortalık cıvıl cıvıl! 🥰 Çiçekler evin enerjisini yükseltir, ruhu besler! Ama kuru yaprakla da havalı işler çıkarabilirsin, vintage dekorasyonun kalbi onlar! 🙌
Kasımpatı almadıysan da üzülme tatlım, belki bir arkadaşın ya da sevdiğin biri sana bir gün pat diye hediye eder. 💐 Kimin ne alacağı hiç belli olmaz, sürprizi keyifli! Ama madem Kasım ayındayız, Black Friday indirimlerinden de faydalanıp kendine bir güzellik yap — belki mis gibi kokan taze bir çiçek ya da evine sakinlik katacak bir sukulent? 🎁 Ne dersin, küçücük bir hediye bile kocaman mutluluk yaratmaz mı? 🌸
Bende almayı beklemiyordum ama son dakika aldım hediyemi :) bazen beklenmeyeni beklemek gerekiyor sanırım. Yurtta bakmak zor olacak ama çoğaltmaya çalışıyorum. bitki. net/kasimpati-bakimi-ve-cogaltilmasi/ burada detaylı çoğaltma rehberi var bakmak isteyen olursa.