Kocam habersiz şekilde altınlarımı saklamış?

İyi geceler. Henüz 20 yaşındayım ve 2 aylık evliyim. Eşim nişanlıyken bambaşka, evlenip aynı ev içine girdikten sonra ise bambaşka bir insan oldu. İlişkiye sürekli olarak, ailesini dahil ettiği için, ailesinin bana karşı ettiği hakaretlere göz yumup asla ses çıkamaması ve şiddetle tehdit ederek, beni kısıtladığı için boşanma kararı aldım. Kayınvalidem ve görümcelerm ben evde yokken eşimle rahatça evime girip çıkıyor, yatak odama kadar giriyor ve yaptığım buzdolabı alışverişine kadar karışıyor. Ailem her zaman arkamda olduğu için ve bende evi terk ettim ve anne evine döndüm. daha fazla bu evliliği sürdüremeyeceğimi anladım. Daha sonra üzülüp, bir çocuğum olsa onunda hayatının zindan olması yerine bu işi erken bitirmeye karar verdim. Evi terk edeceğim esnada altınlarımı almak istediğimde yerinde göremedim. Eşim bana sakladığını ve alamayacağımı söyledi. Fakat hem hukuken hem dinen onlar benimdir. Yani düpedüz benim olan eşyalarımı benden alıkoyuyor. Mesele altın değil, benden izinsiz ziynet eşyalarıma dokunulması. Ve bu altınlar benim değil kayınvalidemin evinde. Bunu mahkemeye sunduğumda geri alabilir miyim?

Kocam habersiz şekilde altınlarımı saklamış?