Kocamdan para saklıyorum gibi bir durum mu oldu? İçten içe kırılmış mıdır?

Evlenmeden önce bir süre birlikte yaşadık o dönem işsizim ben ama eşimin durumu çok iyi. Dogalgazimi kirami alisverisimizi ödüyor herseyi. Babamlarin bunlar için gönderdiği para da hesabımda kalıyor. Arada bana da gönderiyor 5000 5000 falan. Birlikteyiz dışarı çıktığımız zaman zaten hesabi hep o öder. Sonra atandım. Kendi maaşım oldu kirayı ben ödüyorum diğerlerini Kocam ödüyor herseyi. Geri kalan param yine hesabımda birikiyor. Kendi iş yerimiz çok acil olarak paraya ihtiyaçları oldu çok yakın olduğu abisi gibi gördüğü bir arkadaşıyla birlikte. Geldi bana kredi çeker misin dedi. Üzüldüm bende ilk defa bu kadar çaresiz gördüm kocami. tabiki çekerim ne kadar dedim. Söyledi. Benim param var o kadar hatta borcumuzu ödeyince paramızda kaliyor dedim. Çok şaşırdı bu zamanda beni büyük bir yükten kurtardın nasıl birikti o para falan dedi. Sonra abisini aradi söyledi. Oda siz bayağı zenginmişsiniz kaç gündür neler yaşadık biz neden söylemiyorsun kocana paran olduğunu dedi şakayla karışık söylüyor bunları ama bilmiyorum yinede. Yani ihtiyacımız olmadı şimdi oldu şimdi veriyorum ben canımı veririm ona para nedir ki Zaten çoğu onun bana gönderdiği paralar dedim. Ama Kocam da onun gibi düşündü mü sizce ondan para sakladığımı falan düşünmüş müdür? Sabahtan beri kucağından bırakmadı beni ama kafasında neler dönüyor acaba?

Kocamdan para saklıyorum gibi bir durum mu oldu? İçten içe kırılmış mıdır?