Kocam benden birsey sakladi?

Merhaba arkadaslar, sizden bir yardim isticem.. evlenmeden önce gecen sene kocam ve ben 4 ay ayrilmistik. Cok sacma bir Neden yüzünden, ama bu Şu an önemli degil. Onun icin ciddi bir ayrilmaydi, Ben cok ciddi almadim, cünkü geri dönicegini biliyordum. Yinede Ben asla hic bir zaman yazmadim, pek cevap vermedim ve inanilmaz üzgündüm. Yakin her gün agladim ve yapa yanlizdim o dönemde. Asil konu su: barismadan önce ona bi soru sordum. Bi kizla se*chat veya özel.. fotoraflar yollamak gibi birsey yaptinmi diye sordum, ve o hayir dedi ve yemin etti. Ayrildigimizda yakin her iki gün-1hafta da yaziyordu bana. Simdi bir bucuk yil sonra eski telefonunda tesadüfen bir mesaj Buldum. Gercekten bi kiz ile se*chati olmus ve birbirilerine fotoraflar göndermisler. (Sadece bikini fotoraflari) ama yinede. Bunu ona bugün söyledim ve benden cok af diledi, cok özür diledi, cok tövbe ettim ve bin pismandim dedi, seni unutmak icin yaptim dedi. Sana bunu söyleseydim asla barisamicaktik dedi. Ve bunu dogru dedi, bana ihanet etmis gibi hissediyorum kendimi. Bunu bilseydim asla ama asla af etmezdim. Ben baska biriyle asla öyle birsey yapmadim. Ondan haric cok güzel bir evliligmiz var, cok seviyoruz birbirimizi ve iliskimizde hic birzaman aldatma gibi birsey yoktu. Şu an Ben cok kirginim, cok öfkeliyim ve cok sogudum. Ben af ederim, ama maalesef Kolay Kolay unutamiyorum ve buda beni cok kiriyor. Dedigim gibi benim sinirlarim var, kendime saygim var ve böyle bir kisa ayrilikta nasil bana böyle birsey yapabili, yakin her gün yazdigi Halde. Belki nekadar sacma, cocukca dersiniz, ama benim icin böyle birsey büyük bi Olay, ve belki aranizda benim gibi düsünen birisi vardir. Siz nediyorsunuz bu duruma.. düsündüce kalbim bin parca oliyor gözlerine bakamiyorum. Yaziklarini düsününince…

Kocam benden birsey sakladi?