Arkadaşım beni biriyle tanıştırdı evlilik amacıyla. Adam daha önce evlenmiş boşanmış. Çok kısa bir evliliği olmuş çocuk yok. Eski karısı lise mezunu sekretermiş nişanlanınca işi bırakmış çalışmamış. Boşanirken de anlaşmalı boşanmışlar nafaka tazminat vermemiş sadece altinlar kadında kalmış.
Şimdi ben iyi bir meslek sahibiyim diye benden maaş bekliyor. Bildiğim kadarıyla maddi durumu gayet iyi , tek başina evini gayet rahat geçindirebilecek durumda, borçsuz evlenebilecek durumda, ama benim evlendikten sonra maaşımı ortaya koymamı istiyor. Benim "Evi erkek geçindirir kadının kazancında erkek hak iddia edemez" dememi paragözlük olarak niteliyor. Hayat müşterek diyor.
Ben ve muhtemel doğacak çocuklarım , eğer kaldığımız ev için yediğimiz yemek için kocama ödeme yapmam gerekiyorsa buna evlilik denir mi? Adamın parası yetmez anlarım da parası varken benden para beklemesi, senin de malın mülkün var, iyi bir gelirin var neden ortaya koymuyorsun demesi çok tuhaf değil mi?
Ben belki kazancımla ailemi alıp dünya turu yapacağim, belki çocuklarımın okulu kursu özel dersine harcayacağım, belki arabamı yenileyeceğim, belki çocuklarıma yatırım için arsa alacağım, belki yaşlaninca kocam ya da ben hastalaninca en iyi profesörlerin ameliyat etmesi için harcayacağım belki, niye kazandığımı her ay ortaya koymamı bekliyor ki? Eski karisi çalışmıyormuş bile , benden niye para bekliyor? Bu normal mi?
Kadın kazandığı paradan kocasina vermek zorunda mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer