İlk dalgada gidiciyim
Bir süre dayanabilirim
Sonuna kadar hayatta kalırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ooo herkes Rick herkes Daryl tabii ya.
Bir süreliğine herkes idare eder ancak istediğiniz stoğu ya da planı yapın bir yerden sonra asıl tehlike insanlar olur. Yüzünüze gülen insanlar bile elinizdekileri almak için gördüğü yerde sizi öldürmek ister. Uyumak zorunda olduğunuz için bir süre sonra bu tehdit durumu yüzünden uykuya dalmaya çalışır başaramazsınız, sonra bir uyuyakalırsınız zombi kemirse bile haberiniz olmaz.
Sonuna kadar hayatta kalmak için çabalardım. Bunun için sağlam bir plan gerekiyor tabii.
1. Kesinlikle ilk çıktığı an kaçmaya, şehir dışına çıkmaya çalışmayın. Kaotik bşr ortam olacağı için kurtulma şansımız çok az.
2. Evinizde her halükarda stok yiyecek olsun. En kötü ihtimalle sizi 2 hafta idare edebilmesi gerekiyor. Bu durum yaşanacak her şey için geçerli. Her türlü felakette ilk 1 hafta çok kritiktir. En büyük ölümler bu süreçte gerçekleşir.
3. Silahınızın olmasına gerek yok. Evde silaha dönüştürebileceğiniz çok şey var. Bu 1 haftalık süreçte olabildiğince silah ve savunma ekipmanı yapmaya çalışın.
4. 1 haftalık sürecin sonunda etrafı gözlemleyin ve genel durumu çözmeye çalışın. Gündüzleri belli bölgeleri gezerek harita üzerinde işaretlemeler yapın. Sahil kısmına ulaşabileceğiniz en kolay güzergahı belirleyin ve kullanabileceğiniz bir tekne ayarlayın. Bu sırada olabildiğince gıda, ilaç stoklamaya çalışın. Bu bölgeleri de işaretleyin. Stok sayısını artırmaya çalışın. Ayrıca birkaç tane olta seti, misina, iğne stoklayın. Ayrıca radyo ve pil edinmeyi de unutmayın.
5. Her şeyi tamamladıktan sonra bulduğunuz tekne, bot, gemi ile kıyıdan belli bir mesafe açılın. Böylece temelde güvende olursunuz. Sonra radyodan bilgi edinmeye çalışın. Böylece bir sonraki hamlenizi belirleyebilirsiniz. En azından bulunduğunuz yer daha güvenli olacağı için yaşama şansınız artacaktır. En kötü ihtimal balıkla beslenirsiniz.
Yöntemi de söylediğime göre zombi istilasında vereceğim işarete doğru gelebilirsiniz. Wild camping seven birisi olarak bu tarz durumlar için hazırlıklıyım :D
Sanırım en azından bir süre dayanırdım. Sonuçta bu hayali karakterlerle ilgili var olan dizi ve filmlerin çoğunu izlemişimdir. Taktik, teorik bilgim var yani. 😅
Cevap
11Cevap
ben dayanmazdım pek
The walking dead gibiyse çok rahat 10 yıl yaşardım en az. Ben efsaneyim filmindekiler gibiyse ilk hafta hayatta kaldıysam 1 yıl daha ömrüm olurdı gibi.
Bu insanlar İstanbul'da hayatta kalıyor. Zombi salgını nedir ki..
Mermimiz bitene kadar 😄
Şu an kaç mermin var?
Amaaan gider ilk saniyede zombi olurdum kendi isteğimle direnmeye ve korkmaya gerek olmazdı
7 sezon giderim kesin
3-5 dalga atlatırım bence
silah varsa savunurdum
Baya dayanirim diye dusunuyorum
Asla olmayacak bir kurguya kapılmam
Bir süre
Yok ben dayanamam 😂
😎..
Dayanamam, ölürdüm.
Hayalimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?