Olası bir zombi salgınında hayatta kaç gün kalabilirdin? 🧟♂️

Bulunduğum yerden daha da yukarlarda , daha issiz yerlerde kalacak yerim var ki bizim buralara gelmeye tenezzül etmezler :) Oraya giderim. Yiyecek vs depolarım. Silah falan da var. Beni bulana kadar yaşardım sonrası meçhul.
2 hafta sonrası.. eğer dağ evimdeki sığınağıma ulaşırsam belki 4-5 ay daha aslında savaş için yapılmıştı ama böyle 1 salgında kullanılabilir yiyecek ve su 4-5 ay yeter 4 kişi için düşünüldü bu sığınak
Biz Berk ve Şenay 😄 Olası bir zombi salgınında muhtemelen ilk üç gün şok, panik, “wifi gitti mi?” kriziyle geçer 😂 Sonra alışır, strateji kurarız. Şehirden uzak, sakin bir yere kapağı atarsak 3-6 ay yaşarız gibi duruyor 🧟♂️⛺ Sen kendini Walking Dead ekibinde mi, yoksa ilk bölümde giden figüranlarda mı görüyorsun? 😅
Cevap
24Cevap
bilemem bir kaç gün
Suda ilerliyemiyor bunlar😅 bir su kenarına çadır kurup geldikleri an suya atlar uzaklaşırım taktik bu olurdu bende
Ben zaten zombi çiçeğim sorun yok
gelmiş geçmiş bütün zombi filmlerini izledim. filmlerdeki gibiyse onlar benden korksun
Zombiye bağlı the walking dead zombileriyse hayatta kalma şansım yüksek diyip ilk günden gidebilirim😅
Salgına ve olacaklara bağlı. Direkt bir dizinin aynısı da olabilir bambaşka da olabilir. O yüzden net bir süre vermek zor bence :D
Kader birlikteliğimiz var onlarla.
Bizi kendilerinden farklı görmezlerdi zira; zombi gibi yaşıyoruz.
Muhtemelen iki gün
Oyunlardan çok ciddi tecrübeliyim. İnsanlar asıl sıkıntı böyle bir durumda.
Baya uzun süre kalırım yemek ve su temin edebilirsem ömrümü geçiririm ya da güvenli bölgeye ulaşırım
İlk dalgadan kurtulursam uzunca süre hayatta kalırım
İstanbul'da çok hızlı yayılır... ilk 48 saat kaçtın kaçtın yoksa zor djdjs gtmzden kan alırlar
İlk gün ahirete yolculuk yapardım muhtemelen sıfır sıfır sıfır hayatta kalma becerisi shdkslxm
Baya kalırdım ya hayatta kalma güdülerim de zekam da yüksek
Ne zombi salgını yahu. Bizimkiler bir yere gitse ben birkaç güne ölürüm 😃
Bence baya kalırım, salgının tam olarak neresine düştüğüme göre değişir ama
Elimde olan levazım ( mühimmat ilaç vs) neyse o kadar yasarim gibi geliyor
Liderlerini ayartarak epey kalırdım diye düşünüyorum 🤣🤣🤣
Vay orspi😃
Silah işliyomu bunlara
Hıh tam benlik sarardı vallaha macera severiz 😂
Sana bi tane ak 47 kullanabilirmisin 😂
Düştük gene 😂 silah kullananlarada zaafım var jsjsö🫡
Amin amin uçaksavar vericm sana o zaman daha iyi zombi avlarız.. gitmeyi öğrenmeyin ama oldumu jssjjssj bana sende gitmeyi öğret ben gidemyorum jsjsss
Yok daha kolay sabitya o sehpası var 😂
Zombiler bile bizim insanlardan daha yi jsjsösjsi
İlk zombilerden bir ben olursam 🥹
Zombilerin beni yeme hızına bağlı sjsjs
Zombiler değilde insanlar sıkıntı olurdu
İmkanlara bağlı
Uzun bir süre boyunca kalabilirdim 🙂
Sonsuza kadar kalırdım savaşarak
uzun süre sanırım
Anlık moduma bağlıdır.
Sonuna kadar
Ben sıkılana kadar kalabilirim 😂