Aile & Toplum Erkekler hakkımı arayan ve sesini çıkaran kadınlara deli diyor demi? llılılull Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Evet erkekler inkar ettiğine göre diyorlar bir kez daha onaylandı✅ Güncellemeler1 yıl İyi ve mert olmayanlar* diye düzeltiyorum Erkekler hakkımı arayan ve sesini çıkaran kadınlara deli diyor demi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Kaçmadığı sürece sonuna kadar tartışsın hakkını arasın ama engelleyip kaçmasın ben sonuna kadar giderim 0 7 Yorumla llılılull 1 yıl Genelde bunu diyen erkekler engelliyor ben hiç kaçmadım Yorumla llılılull 1 yıl Yani deli diyenler kaçıyor Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Onlar da cesaret yoktur ondan Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Ben kaçmam hiç bir zaman hiç bişeyden kaçmadım var mı yürek gel Yorumla llılılull 1 yıl Sana demedim diyenlere dedim Yorumla llılılull 1 yıl En sevdiğim şey kaçmayan erkek Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Bende sana dedim zaten Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Onu kadınlar da erkeklere söylüyor. 🤭 hakkını aramak herkesin onayladığı bir şey. Ama baskın karakter olmak apayrı bir şey. Karıştıran çok bence. 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Koca istiyon beni al al beni lan al Allah'ını seversen diyorsa evet 0 9 Yorumla llılılull 1 yıl Deli değil o Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Biliyorum zaten deli demedim sadece yanlız halinden anlıyorum Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl İnsan yanlız kalınca kimseye derdini içini duygularını hisslerini yaşantısını paylaşamayınca bu hale geliyor Yorumla llılılull 1 yıl Ben bir hale gelmedim gayet normalimİnsanlar her şeye deli falan diyor kendileri tuhaf sağ ol🙏🏻 ben net şekilde duygularımı söylediğim için diyorlar bir de Yorumla llılılull 1 yıl Rol yapıp geri çekilmediğim için pusmadığım için bir şeyden etkilenmiyor rolü yapmadığım için Yorumla llılılull 1 yıl Hakkımı aradığım için doğruları çat çat yüzlerine söyledim için cevap veremeyince deli dediler Yorumla llılılull 1 yıl Erkekler mesela yalan söylüyor bana şizofren demişti ama yalanmış net şekilde Yorumla llılılull 1 yıl O erkeklerin hepsi tek tek cezalarını çekecek Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Zaten farkında değiliz ama çoğumuz cezasını çekiyoruz Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Asla kendini savunan hakkını arayana deli demem saygı duyarım hatta 0 5 Yorumla llılılull 1 yıl Yolda bir dede beni teğet geçti arkamdan Yorumla llılılull 1 yıl Ona değecektin neden yaklaşıyorsun dedim bana bunu dedi Yorumla HeadSh0t 1 yıl Saçmalık olmaz öyle şey Yorumla llılılull 1 yıl Tek başına yürüyen bir kıza o kadar yaklaşılır mı? Çekinerek yürüyorum zaten Yorumla HeadSh0t 1 yıl Yanlış yapmış dede Yorumla
__Meraklı_Serseri__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Ne alakası var usül ve edebiyle olursa kimse bişey demez takdir eder 0 0 Yorumla
eRDi677 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 63% 1 yıl Yok aksine bu tarz kadınları taktir ediyorum 0 3 Yorumla llılılull 1 yıl E iyi Yorumla llılılull 1 yıl Zaten sapıklar ve şe. refsizler diyor ben çözdüm Yorumla eRDi677 1 yıl Birde beyni eksikler der Yorumla
OuzAlim Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı. yo banane naparsa yapsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yoo ciddiye almıyoz 🙂 0 6 Yorumla llılılull 1 yıl Topuklarınız kanka vura vura kaçıyorsunuz Yorumla llılılull 1 yıl Ciddiye almış halini düşünemiyorum Yorumla llılılull 1 yıl Topuklarınız g@tlernize vura vura kaçıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye kızdın sen bu kadar şimdi 🙂 Yorumla llılılull 1 yıl Korkaklığına ben değil Allah kızgın en başta sizin bu korkaklığınıza Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sakin ol 🙂 noldu ya anlat bakam sen niye dolusun bu kadar Yorumla
5paramyok Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl hayir her seyi kendine hak gorenlere deli diyoruz 0 0 Yorumla
Zagros_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Evet canım . 0 0 Yorumla
Tαყƙҽʅ Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl Yooo 😅 0 2 Yorumla llılılull 1 yıl Öyle gördüm ama sadece karakteri olmayanlar diğerleri değil Yorumla Tαყƙҽʅ 1 yıl Karakteri olmayanlar der. Bu kadın olsun erkek olsun her türlü şeyi düşünebilir. Onları da ciddiye almamak lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kaçmadığı sürece sonuna kadar tartışsın hakkını arasın ama engelleyip kaçmasın ben sonuna kadar giderim
Genelde bunu diyen erkekler engelliyor ben hiç kaçmadım
Yani deli diyenler kaçıyor
Onlar da cesaret yoktur ondan
Ben kaçmam hiç bir zaman hiç bişeyden kaçmadım var mı yürek gel
Sana demedim diyenlere dedim
En sevdiğim şey kaçmayan erkek
Bende sana dedim zaten
Onu kadınlar da erkeklere söylüyor. 🤭 hakkını aramak herkesin onayladığı bir şey. Ama baskın karakter olmak apayrı bir şey. Karıştıran çok bence.
Koca istiyon beni al al beni lan al Allah'ını seversen diyorsa evet
Deli değil o
Biliyorum zaten deli demedim sadece yanlız halinden anlıyorum
İnsan yanlız kalınca kimseye derdini içini duygularını hisslerini yaşantısını paylaşamayınca bu hale geliyor
Ben bir hale gelmedim gayet normalim
İnsanlar her şeye deli falan diyor kendileri tuhaf
sağ ol🙏🏻 ben net şekilde duygularımı söylediğim için diyorlar bir de
Rol yapıp geri çekilmediğim için pusmadığım için bir şeyden etkilenmiyor rolü yapmadığım için
Hakkımı aradığım için doğruları çat çat yüzlerine söyledim için cevap veremeyince deli dediler
Erkekler mesela yalan söylüyor bana şizofren demişti ama yalanmış net şekilde
O erkeklerin hepsi tek tek cezalarını çekecek
Zaten farkında değiliz ama çoğumuz cezasını çekiyoruz
Asla kendini savunan hakkını arayana deli demem saygı duyarım hatta
Yolda bir dede beni teğet geçti arkamdan
Ona değecektin neden yaklaşıyorsun dedim bana bunu dedi
Saçmalık olmaz öyle şey
Tek başına yürüyen bir kıza o kadar yaklaşılır mı? Çekinerek yürüyorum zaten
Yanlış yapmış dede
Ne alakası var usül ve edebiyle olursa kimse bişey demez takdir eder
Yok aksine bu tarz kadınları taktir ediyorum
E iyi
Zaten sapıklar ve şe. refsizler diyor ben çözdüm
Birde beyni eksikler der
yo banane naparsa yapsın
Yoo ciddiye almıyoz 🙂
Topuklarınız kanka vura vura kaçıyorsunuz
Ciddiye almış halini düşünemiyorum
Topuklarınız g@tlernize vura vura kaçıyorsunuz
Niye kızdın sen bu kadar şimdi 🙂
Korkaklığına ben değil Allah kızgın en başta sizin bu korkaklığınıza
Sakin ol 🙂 noldu ya anlat bakam sen niye dolusun bu kadar
hayir her seyi kendine hak gorenlere deli diyoruz
Evet canım .
Kimki bu
Yooo 😅
Öyle gördüm ama sadece karakteri olmayanlar diğerleri değil
Karakteri olmayanlar der. Bu kadın olsun erkek olsun her türlü şeyi düşünebilir. Onları da ciddiye almamak lazım