AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
bence hata yaparsın
Neden
senin gibi bir kaç sorun yüzünden boşanmış çok insan var. sonucta sende insansin yanlizlik tercih edilemez.. daha seçici olarak kendine denk birini bulursan evlenirsin ben hic evlenmedim mesela. senin gibi böyle kalbi kırık bir kaç insana denk geldim onlarında bir ya da 2 cocugu vardı cok kırıldığını gördüm. ama onlarında evliligi hak ettiğini konuştuk hatta birisi benle evlenmek istedi ama cocuk yüzünden cesaret edemedi kendi ile den biriyle evlendi. genel olarak sebeb şu kendi anne baba kardesler bir yere kadar var.. cocukta ortalama 14 15 den sonra senden bağlarını yavaşyavaş koparıp gider. kendi hayatına bakar.. sen nesin seninde bir hayata ihtiyacın var. yani birşeyler sebeb oldu ayrıldın diye ölene kadar yanlizlik kusura bakma s alaklık oluyor
Erkek çocuk 14 15 yaşına geldiği zaman Anneyi kıskanır yanında babasından başka bir adam görmeye dayanamaz
hemen evlen diyemez kimse sana ama çocuk böyle 5 yaşını geçmeden kendine denk birini sevip evlenirsen. belki 2 . ci bir cocuk yaparsin arada sorun olmadan yaşaya bilirsin.. ama ben illa yanlız kalacam dersen koca bir ömürü kendine ziyan edersin
bence çocuk 5.6 yaşını geçmeden evlenmeyi dene. ben senin gibi bir kızla konustuk kadın ilk oglu ile tanıştırdı beni 8 yaşında.. oğlu beni sevdi anlaşmada sorun yoktu kadının tek istediği evlendiğimde cocugama üvey evlat gibi görüp kötü davranmasindan korkarim diye. oda aldatıldığı için ayrılmışti.. ama o kadınla şöyle bir sorunum oldu.. bana güvenmediği anladım. bunun icin saçma sapan güven teslerine sokuyordu beni.. bende güvenin yoksa zaten olmaz diye.. fazla kırmadan ayrıldım güvenini kazanmam için benden yaşadığım şehiri hayatına mesleği herşeyi bırakıp gitmemi istediği için şartlar uymadı kimseyi kırmadan ayrıldık bendr sonra evlendi. bende şu an başkası ile evlenme hazırlığı yapıyorum. seneye yaza kismetse bende evlenecem... yani sen aynı şartlarda biri ile evlenebilirsin yani illa yanlız yaşayacağım diye diretme kendine
Eşim Beni tehdit ediyor hayatına biri girerse Çocuğunu senden alırım bir daha yüzünü bile göremezsin diyor ki yaparda ruh hastası
şu an cocuk sende kalir her türlü yasal olarak bende hemen evlen demiyorum biraz ortalik dinlensin.. ondan sonra bak önüne sorularına baktım.. senin için üzücü bir evlilik ama o adam senin icin düzelmiyor ise boşandiysan. kalan ömrünü ona ziyan etme. olmuyorsa zorlama. o da mecburen zamanla bu ayrılığı kabul edecek sen bence biraz kafa dinlendir. barışmak düşüncesini unut ben önüme bakarım hayat devam ediyor diye düşün
Seninde ihtiyaçların var ama
Eski Eşim hala hayatta
Özel ihtiyaç
Eski eşim hala hayatta diyorum anlamıyormusun
Yani o ihtiyacınıda karşılarmı
?
Yürü be kral ama bu sözleri unutöa 2 gün sonra
Neden unutim bunu nerden çıkardınız
İki günsonra aşık olmalar falan olmasın
Ben eski eşime hala aşığım Kadın tek eşlidir Kalbi dolu bir insan nasıl başkasını sevebilir
Niye boşandın ozaman ve kadın da erkek gibidir
Uzun hikaye
Vaktim çok benim ama sen yorulmak istemezsen özetide olur bana
Kendi kararın.
Evet haksızlık
Dogrusunu yapiyorsun sen iyi bir annesin
Evlilik zor ya
Yerinde karar
Zor olmaz mı sana
Neden.
Bence haksizlik
Ne desem bilemedim.
Karşına ruh ikizin çıkınca fikrin değişir
Bu düşünce nasıl oluştu
Oğlun varken olmaz evlenmek
hayırlı olsun
Evlencegin kişiye bagli
Eski Kocanın ismi Aydın mıydı
Hyr
Aferin sana
Askm bence evlen
Neden
Tek yasanmazkii gencsin ayricaa
Eski eşim hala hayatta
E ne var bunda
Eşim hayatına biri girerse Çocuğunu senden alırım bir daha yüzünü bile göremezsin diyor ki yaparda ruh hastası
Ay bu zor bi durum 🥺
Gay misiniz merak ettim
Hıhım 🫣
Ciddimi
Evet 😇
Öyle hissettim de o yüzden sordum
Ay ozur dilerim bu arada gulucuk emojisi atmamam gerekiyodu konu ciddi cok pardonn
En mantıklısı
Oğlun kac yasinda
Hayır evlen.
Sevgili yaparsın ama
Hyr asla
İhtiyacını nasıl karşılaşacaksın
Eski Eşim hala hayatta
Birlikte olacak misin eski sonucta? Ayrildigin biriyle neden yatasin ki
Biz severek ayrıldık
Büyük konuşma bence
Evet haksızlık sana
Aslansın sen aslan