Arkadaşlar makine mühendisliği okuyorum. Ve hani öyle sosyal bi çevrem yok dersime çalışır okuldan eve evden okula takılırım. Bi kızla tanıştım benim tek başıma takılmama kafayı taktı sanki. Diyo ki okulu sen nasıl bitirecen bilmiyorum diyo çevren olmazsa tek başına nasıl geçeceksin dersleri ödevleri nasıl yapacaksın vs diyo. Hani ben grup ödevleri olursa zaten evet katılıyorum ama harici tek takılıyorum. Moralimi bozdu benim. Bilgisi olan biri bana yardımcı olabilir mi şart mı ille de ortamımın olması?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendini nasil rahat hissediyorsan öyle takıl ortam yapıyoruz da ne oluyor boş ver
Ya kafama takıldı şimdi
Hani diyo ki ödevler zor oluyor tek basina yapilmiyo ben baskasindan aliyom vs dedi ben korktum iyice
Yani çokta asosyal olma birisi çağırırsa git bir şey sorarlarsa fikrini belirt falan haa eğer dersenki ileride projeler yapmak istiyorum falan filan seninle aynı vizyonda birileriyle arkadaşlık edebilirsin mesela ben bir proje yapmak istiyorum ama çevremde insan bulamıyorum çokta asosyal olmak iyi olmayabiliyor
Tembelmis o zaman ya da habire gezen tozan bir tip. Çalışırsan sorun yok yaparsin
Habire gezip tozan birisi doğru diyosun. Ama bana böyle konusunca moralim bozuldu ulan okulum uzar mı acaba diye. Zaten grup calismalarina katilirim fikir belirtirim. Sadece boş vakit harcamak istemiyorum. Proje yapmak istiyorum onun için de hocalarla görüşme yapacam inşallah. Orada da bikac kisiyle tanisirim zaten benimle ayni zihniyetteki. Haricinde ders çalışmak için ille de birinin yanımda olması şart mı onu bilemedim sadece.
Bence gerekli değil. Hatta tek başına yaparsan daha rahat yapıyorsun ödevleri kafan bir şeye takılırsa yazarsın sınıf grubuna olur biter
Doğru söylüyorsun gerçi gruba yazar geçerim. Yardımcı olan olur illaki. Ya var ya gıcık etti beni. Kız zaten it gibi geziyo sonra da cok zor dersler diyo. Tamam eyvallah zor. Ama biraz da hani kendine bakmak lazım. Herkes okulda takılıyor. Diyo ki herkes mecburen orada. Ya millet karı kız işine gidiyo çoğunlukla okula. Haksız mıyım?
Haklısın. Vallahi nefret ya böyle tipler cidden. Çokta muhattap olma. Bir de şey demezler mi sen zaten calismissindir yaparsin sözlüden geçersin yok ne bileyim yüksek alırsın falan filan. Siz sevgili yapıp gezip tozarken ben beyin patlatıyordum en gıcık kaptigim insan huyu. Sende çalış sende yüksek al. boş ver cidden gıcık olmaya bile değmez
Ya taktı bana kafayı bir de. Neymiş niye gezmiyomusum niye tek takılıyomusum falan filan. Al işte sosyallesince de bunlarla muhatap olmak zorunda kaliyom. Okulu nasıl bitireceksen sen diyo bi de. Okula gelmeyi sevmiyorum dersim yoksa. Yani ne yapcam başka okulda. Evde çalışıyorum dersi diyom. Evde calisamazsin diyo. Kızın başka bi derdi mi var artık neyse bilmiyorum
Belkinde senden hoşlanıyordur
Valla bilmiyorum kardeş ayağına kanka ayağına yaklaşıyor gibi geldi bana. Hani sana dost kardeş tavsiyesi vs diye konuşuyordu ama bilmiyorum. Mesaj yaziyim anında döner mesela. ya da beraber gezelim der gibi oldu bi ara ama bilmiyorum yine de niye dost kardeş desin o zaman?
Sana gercek niyeti ne gibi geliyor senin hislerin neler
Bana sanki yürüyor gibi hissettim biraz. Gerçi tam karakterini bilmiyorum. Ama dengesiz tavırları oluyo mesajda konusurken sacmaliyo arada. Farkında oluyo sacmaladiginin da. Mesela ben yarım saat sonra yaziyom anında geri donuyo bana. Derste bile olsa yaziyo bana. Ama bugün işte biraz sinir oldu bana. Ben okulda çok vakit geçirmiyorum ya ondan. Halbuki yani anam babam değil ki ben o kadar dert etmiyom😅. Ama işte sana bi dost kardes tavsiyesi dedi. Dost acı söyler dedi falan. Sonra bi fikrim değişti ben yanlış anladım galiba dedim.
Benimde kafam karıştı şu an. Habire niye dost kelimesine baskı yapmış ki. Ama her an da mesajlarına cevap verip seni düşünüyor. Belkide o duygularından tam emin olmadığı için böyle bazı şeyleri üstüne basa basa söylüyor. Ilimli yaklassan biraz vakit geçirseniz kardeş dost kelimelerini kaldıracak gibime geldi.
Valla o kızla çok öyle şeyler düşünmüyorum. O yüzden de ileri gitmek istemiyorum. Ki böyle bana çok konuşan birine tahammül edemem ben. Daha konusali kaç gün olmuş ki bana ders vermeye kalkıyor. Haddine mi düşmüş? Bi daha böyle konuşursa uyaracam. Ama hani baskiladigi belli. Çünkü ben azıcık umursamaz konuştum sinir oldu bana. Yani bilmiyorum başkasına bu kadar çabuk cevap veriyo mudur bilmiyorum. Ama dediğim gibi anında dönüyor mesaja. Bir gün buluşalım dedi tamam dedim. Sonra geri dedi ki işte sadece benim için geleceksin yorulma yoksa vs dedi. Teklif yapmadan önce dusunseydin oyun mu oynuyon benle gelmiyom dedim. Bozuldu bayağı orada. Sonra ben dedim buluşalım diye tamam dedi😅. Sence hoşlantısı mı var? ya da ben mi yanlış anlıyorum?
Evet kız senden hoşlanıyor büyük ihtimal. Niye anlamadın ki bak demiski benim için geleceksen yorulma diye bunu neden dedi bir düşün şimdi. evet senin için gelirim deseydin onunda senden hoşlandığını anlayacaktı. Senden bir hareket beklemiş o kısımda. Bozulmasi da gayet normal. Ama sende sonradan buluşalım mı demişsin bence şu an kızın da kafası karışık acaba bana karşı duyguları var mi diyordur. O yüzden dostum kardeşim diyor habire eğer bir sevgilisi yoksa tabi
Sevgilisi yok kızın. Ama erkek arkadaş çevresi fazla. Sürekli bi yerlere gidiyo sağa sola gidip duruyo. Benim o kıza da öyle bi duygum yok. Ki zaten ona öyle umut verici davranmıyorum. Bugün zaten biseyler anlattı saçmaladı. Sonra anlaşılmıyorum ben diye sinir oldu. Zaten sonra da uyuyacam dedi kapattık falan. İşte engellesem seni naparsın diyo. Saygı duyarım ne yapıyım kapina mi dayaniyim dedim güldüm biraz. Umrunda olmaz yani öyle mi dedi. Konuyu degistim ben de. Ama dediğin gibi kafası karışık olabilir. Çünkü bugün dost kelimesini çok çok bastırdı. O zaman ben ona göre bi tavır alayım. Büyük ihtimalle bu boş değil bana karşı. Yoksa okula gelip gelmediğimi bu kadar niye umursasın ki? De mi
Ohoo bir de telefonda konuşmalar falan. Öyle bir duygun yoksa mesafeli ol umut verme yanlışlıkla.
Ben gidiyorum galiba umarım yardımcı olmuşumdur iyi geceler
Tamamdır o zaman. Teşekkür ederim iyi geceler
👋👋