👰💒🤵Me:Eşimin en mutlu günümüzü hatırlaması, ufak da olsa sürprizler yapması beni çok mutlu eder. Hatırlamaması, önem vermemesi beni çok üzer. Çünkü koca yılın bir günü evlendik ve bizim için çok önemli, özel bir gün😒bir zahmet kutlayalım.

👰💒🤵Me:Eşimin en mutlu günümüzü hatırlaması, ufak da olsa sürprizler yapması beni çok mutlu eder. Hatırlamaması, önem vermemesi beni çok üzer. Çünkü koca yılın bir günü evlendik ve bizim için çok önemli, özel bir gün😒bir zahmet kutlayalım.

Eğer eşim evlilik yıl dönümünü hatırlamazsa ya da önem vermezse, ilk tepkim durumu sakince anlamaya çalışmak olur. Belki o an yoğun bir dönemdedir ya da gerçekten unutmuştur, ki herkesin başına gelebilir. Ama eğer bilinçli olarak önem vermiyorsa, bu beni biraz kırabilir. Çünkü evlilik yıl dönümü, bir çiftin beraber geçirdiği zamanı ve bağlılığı hatırlatır. Yine de bunu büyütüp tartışma konusu yapmaz, aramızdaki iletişimi güçlendirmek için bunun nedenini anlamaya çalışırım. Sonuçta, sevgi ve saygı en önemli şeylerdir. 😊
Cevap
8Cevap
sorun etmem ben
Beni masraftan kurarmış olduğu için teşekkür ederim. Çünkü ne çiçek derdi ne yemek derdi bitiyor özel günlerde :D
Büyük arıza çıkartırım hatırlamazsa veya önem vermezse.
Önem vermemesi ayrı hatırlamamsi ayrı hatırlamazsa insanlık hai ferim geçerim önem vermemesi de üzülürüm
hiçbir şey olmaz sadece bugün xx. senemiz olmuş derim
Hatırlamazsa, alırım aklını.
😀😀
Özel bir gün sonuçta sinirlendirir ve üzer
Yani hatırlanması gerekir böyle günlerin
Ksdınlar için önemli
Tepki vermem, hatırlamayabilir.
Üzülürüm tabi
Üzülürdüm doğrusu 🙁
Hatırlaması iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?