Me👉Goooooooolllllllllll😂Hatun👉? 🤨

Me👉Goooooooolllllllllll😂Hatun👉? 🤨

Abartılı kutlamalar seven biri değilim zaten ama bir zahmet evlilik yıldönümü içinde biraz özenmeli insan bir çiçek birkaç güzel söz baş başa geçirilen birkaç saat kutlama için yeterli. O günde dış dünyayla bağlantısını kesip biraz benimle ilgilenmesini isterim.
Bahsettiğiniz gibi olursa da birkaç zaman attığım triplere katlanmak zorunda kalır
Haklısın valla önemli konu bunlar.
sorun etmem sonuçta önemli bir maç varmış. eşim için önemliyse izlesin. ben de kendimle ilgilenirim. ne bileyim bakım yaparım, kitap okurum, meditasyon yaparım vs..
Harikasın 👏👏👏
sonuçta özel bir gün varsa iki taraf da aynı enerjideyse kutlanır. enerji akar değişir durulur... aynı enerjide olmak için zorlayamazsin kimseyi. o zaman kaos olur işte. ne gerek var onun yerine enerjimi kendim için rahatlamak için beni mutlu eden şeyleri yapmak için kullanirim. belki önümüzdeki yıl kutlarız ya da bir kaç gün sonra hatırlayıp kusura bakma ben o gün maçtan başka bir şey düşünmemiştim diye kutlayabilir.. ama beklemem yani, bunlar olabilecek şeyler..
ben de onunla aynı enerjideysem evde izliyorsa maçı, belki ben de izlerim..
O bankadaki adam varya nasıl bir kadını kaçırdığını bilmiyor harika cvplar için teşekkürler.
ben teşekkür ederim. belki de kaçırmaz 😒
Kafasına fırın küreğiyle vururum artık geceyi hastanede geçirmek hoşuna gider diye düşüyorum
Yazık değilmi adama belki unutmuştur 😂
Hastanede yanında bekle bari çay falan içmek ister yazık.
Adamın hayatında güzel bir iz bıraktın unutmaz artık😂
Rica ederim.
Unuttuysa hatırlatırım 😬😂
Rica ederim 🙂
Cevap
1Cevap
Eşim maç izleyebilir sorun etmem. hatta birlikte izleriz ama kadınlar maç izlemez genelde
Fenerbahce maçı ise sıkıntı etmem sonra kredi kartını patlatırım
Haketti patlat vallahi😂
unutsun problem yok , özel günler umrumda değil çok fazla
yemek hazirlamam ne buluyorsa onu yer
Mıçarım ağzına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?