Ayni serviste gittigim kizdan gunden gune hoslanmaya basladim fakat nasil tanisabilirim, hic bilmiyorum ve inanilmaz korkagim?

Bu kizin adini soyadini ogrendim fakat o kadar. Bazen goz goze geliyoruz ama ben kendi kendime guven oluyorumdur kesin, bakinca daha da hoslaniyorum ve rahatsiz olmasin diye kafami ceviriyorum. Instasini buldum ve ortak arkadaslarimizin bazilari bizzat akrabam. Anasini satayim sansimi denip ekledim ve 1 aydir hala istek gonderildi. Ben oldugumu anlasin diye serviste arkasina oturup her cumlede adimi gecirdim sesli sekilde duysun diye. Sonrasinda linkedinden ekledim o da oyle duruyor, kabul yok ret yok. En son dayanamayip salaga yatip sirket uzerinden bos mail attim. Imzamda telefon yaziyordu gorsun diye. Ertesi gun tekrar mail atip... hn kusura bakmayin bos bir mail iletmisim size, su su uygulamadan birsey denerken gitmis ozur dilerim vs. Yine tıķ yok. Bugun servise bindigimde arkaya soyle bir bakti goz goze geldik. Neyse cikista da servis beklerken yanima dogru geldi aramizda 1 mt mesafe vardi. Hicbir sey yapamayinca benden uzaklasip sigara icmeye gitti. Ben servise gecip arkalara bir yere oturdum, o bastan one meyil etti ve sonrasinda aynen bindigimiz duzen gibi benim 1 sira onume oturdu. Acilamiyorum onu gec aq tanisamiyorum bile. Instadan mesaj da atilamiyor. En son aklima geldi facebooku var ve mesaj gonder acik. Oradan yazsam mi? Reddetsin de kurtulayim istiyorum ya. Ama maalesef cok hoslanmaya basladim ondan. Aramizda bir kez tamamen insani koltuk yatirma cumlesi gecmisti, en arkadaydim tam onume oturdu ben koltugunuz yatirin dedim, rahatsiz olmayin deyince bana ben estag zaten yandayim keyfinize bakin dedim gulerek cok icten bir tesekkur etmisti. Size yemin ediyorum sevgilim olmayi kabul etse, nikaha kadar giderim hayatimin aski yaparim onu. Ama ben yine kendi kendime gelin güvey oluyorum. 😔😔😔
Güncellemeler
1 yıl
Faceden ekledim ve orada da istek gonderildi yaziyor. Kabul yok daha boktani red de yok. S... cem bunlarin izdirabini.
Güncellemeler
1 yıl
Oyle boktan tavsiyeleriniz var ki hala en iyi degil iyi bir cvp bile secemiyorum. Alayiniz olarak sıçtınız bence.
Ayni serviste gittigim kizdan gunden gune hoslanmaya basladim fakat nasil tanisabilirim, hic bilmiyorum ve inanilmaz korkagim?