Güncellemeler
1 yıl
Faceden ekledim ve orada da istek gonderildi yaziyor. Kabul yok daha boktani red de yok. S... cem bunlarin izdirabini.
Güncellemeler
1 yıl
Oyle boktan tavsiyeleriniz var ki hala en iyi degil iyi bir cvp bile secemiyorum. Alayiniz olarak sıçtınız bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
git konuş direk öz güvenli ol
Her gün öleceğine bir kere öl karar ver belliki konuşamıyorsun at mesajı bitsin
Haklısın reddetsin de rahatlayayım.
Ne biliyorsun red edeceğini
Adım gibi eminim de ondan.
Orası hiç belli olmaz
güzel hikaye tanismak istedigini soyle bence ayni servis guzel ortam hergun biraz laflarsiniz sonra birlikte biseyler yaparsiniz is cikisi
Nasil tanisayim ya kafayi mi yedin sen. Faceden de ekledim, yine yalnizca istek gönderildi yaziyor. Instagram istek gonderildi yaziyor. Instada mesaj kapali. Facebook en son 2016 paylasim. Sansim sıcam ya. 😔😔😔
ayni servisteyiz dedin ben mi yanlis okudum
Evet ayni servisteyim 2 aydir gidip geliyoruz. Ben asla ama asla tanisamam bir kızla. Simdiye dek tanistigim tum kizlarla ilk temasi yalnizca online olarak kurabildim. Kızın yuzune bile bakamiyorum, utaniyorum, onu goz hapsine alarak sapik gibi gorunmek istemiyorum. Hafif bakiyorum, goz temasi oldugu an kaciriyorum bakislarimi.
sacmalama ya gunaydin gorusuruz merhaba boyle seyler de iste once kiza direk tanisalim deme nasilsin de
cikolata al ikram et
Ulan tanismadigin birine nasil gunaydin ve inerken gorusuruz diceksin ki? Ya gozunu seveyim sacmalama, sen hic tanismadigin birine boyle birsey nasil dersin ya?
Cikolata alip ikram edicem, ulan bu zaten tam bir abazan hatta tecavuzce davranistir Türkiye de. Sapigim demektir alenen.
ayni servistesiniz günaydin diyince sövecek mi
ayrica asama asama hepsini ayni gunde yapmiycan
ya da kivran dur napim madem begenmedin
hicbisey yapmamaktan iyidir
Korkaklık kısmını düzeltirsen şansın olabilir. Mesaj açık olan platformdan yazabilirsin
Tamam hemen öyle yapayım da bir an önce reddetsin ve unutmaya çalışayım. Zor unutucam ama unutmak zorundayım.
Korkaklığım sayesinde kendimi kadınlardan koruyabildim. Onların duygularımı çiğneyip geçmelerine izin vermedim. Fakat yine işte bir dişi daha ve başarısız bir erkek gibi ondan hoşlanmaya başladım. Halbuki ne güzel o canım hoşlanma duygularımdan arınmıştım ve bir dişiye asla bu tür şeyler beslemeyecektim. İnşAllah Allahın izniyle onu bir an önce unutmaya çalışıcam ve herşeyimi tüm konsantremi kariyerime odaklıcam. Bana aşk vs gibi seylerin hicbir zaman faydasi olmadi oradan deneyimliyim.
Anladım, uzun süre sonra birine duyguların olmuş gibi görünüyor. Ama dersini almışsın. Kendini harap etmemen gerektiğinin zaten farkındasın benim verebileceğm tavsiye yok. Reddederse en doğrusu yoluna bakmaktır. Hiçbir duygu kalıcı değil her şey olacağına varır kaderinde olanı yaşarsın. Yani sadece hayırlısı olsun kardeşim
Tesekkur ederim. Benim icin hayırlısı bence bu tip seylerin hic olmamasi. Maalesef gercek bu. Cok duygusal ve kendini bu tip seylerde toparlayamayan ve sevdi mi tam sever dedikleri tiplerden oldugum icin ancak kendime ve cok fazla zarar veririm diye dusunuyorum. Hayirlisiyla o yoluna ben yalnizligima devam edeyim 🙏
Anladım zarar derken fiziki zarar olmasın da aman diyelim kendine değer ver ve dikkat et kendine.
Hayir fiziksel degil. Dusunce ve duygu anlaminda fazla yipranma. Ama seni temin ederim ki fiziksel yipranmadan beter bu. Gercek bir izdirap hali aldigi zamanlari bilirim.
Evet gerçek sevgi karşılıksızsa acıtıyor biliyorum o duyguyu. Karşı tarafın gözünde hele hiç olmak.
Karsilikli ask diye birsey yoktur ki zaten. Evrensel olarak mantiksiz. Atiyorum sen benden hoslanirsan ben senden degil snn arkinden hoslanirim o da baskasindan. Ben bu kisir dongunun kirilabilecegine asla inanmadim.
Bune?
Borderline ım yani...
Özgüven reis
Dostum özgüven bizi gazladıkları şey. İnan bana disilerin uydurdugu bombos bir sozcuk o. Ona baglanmamak icin elimden geleni yapiyorum. Onu gormemeye calisiyorum hemen onumde oturuyor hayal kurmamaya calisiyorum ve aklima geliyor sevgili olmusuz vs seklinde. Maddi acidan ben ondan fazla kazaniyorum ve daha elit bir sirketteyim. Fakat isin boq tarafi bir flortunun olup olmadigini bile bilmiyorum. Ellerini bile goremedim nisanli mi vs mi onu dahi bilmiyorum. Ama umarim beni reddedecek ve bir an once unutmaya calisicam. Fakat sunu biliyorum ki gercekten zor unutucam. Keske onu hic gormesem ya 😔
Çok zor durum gerçekten Allah sevdiğine kavuştursun 🙏🥹
Amin herkesi inşAllah. Fakat benim umudum kalmadı kendi acimdan. Ben iliski baslama ve surdurme konusunda tescilli basarisiz oldugumdan belki de hicbir zaman boyle seylerin benim yasamamam gerekiyor. Belki de benim de testim budur. Bilemiyorum.