Tipsizim çenem küçük çene ucum yamuk ve geride Burnum kemerli uzun ve çok zayıfım. Bıktım böyle yaşamaktan insan içine çıkamıyorum. Herkes dalga geçiyor keki diyorlar şopar diyorlar tipsiz diyorlar. Ailem arkadaşlarım sevdiğim kız herkes... Artık dayanacak gücüm kalmadı param olsa estetik olurum fakat oda yok. Lütfen yol gösterin.
Cevabın nedir?
Oyle diyenler seni haketmiyor bundan emin olabilrsn ne ailen ne de arkadaslarm dedigin insanlar bak bu hayatta asla kendini bu nedenden dolayi uzme her zaman sukret evsiz olan annesiz babasz sokakta ac olan var dilenmek zorunda olan var bir bez parcasi muamelesi gorenler var sen sirf yuzun icin hayattan biktiysan cok yanls bir dusunce icerisindesin istersen estetikle duzeltebilirsin kilo almaya gelince bir doktor referansiyla saglikli bir sekilde kiloda alabilrsn ama bir anneye bir babaya bir yuvaya tekrardan sahip olamassin her zaman sukret kardesim her daim her ne olursa olsn sukret... O insanlar da once bir kendilerine baksin sonra konussunlar her sey yuz guzelligi değil senin yuzun cirkinse onlarin da kalbi akli fikirleri cirkin.. Uzulme sen
012 Yorumla
Soran+1 yılestetik olsam günah olurmu?
Soran+1 yılinsan olmak istiyorum insan değilim şimdi dışlıyolar
Soran+1 yılherkes kovuyo yanından görüncede alay ediyolar kese kağıdı tak diyolar
Soran+1 yılben onlarla konuamuyom ama beni rahat bırakmıuolar daha geçen hafta kafama poşet karton heçirip kafama vurdu herkes sora yere düşürüp tekmelediler sınıfımızda hayvan istemiyoz ucube gelme okula diyolar
Soran+1 yılne yapıyım ben 5 6 kişi birden vuruyor ameliyet yerimi korumasam iç kanmadan ya da akciğer dönmesinden ölebilirdim
Soran+1 yılpiskolog gittim ilaç verdi birsürü
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle saçma sapan kalbi 5 para etmez insanlar için asla kendini üzme kimse dört dörtlük değil elbet senide seven beğenen biri vardır sakın kendini toplumdan uzaklaştırma ve pısırık olma daha çok dalga geçerler. Kendini iyi hissetmek istiyorsan bakımlı ol spor yap giyimini imajını değiştir saçlarına bakim falan yap arkadaş çevreni geniş tut kimsenin senle dalga geçmesine de izin verme ve her zaman kendinle barışık ol bu dünya başkaları ne düşünür ne hisseder... düşünecek kadar uzun değil kendini sev ve kendin ol
15 Yorumla
Soran+1 yılsaçıma be model yapsam yakışmıyor her ne yaparsam yapıyım dalga geçiyolar uzatıyorum Endonezyalı dilenciler gibi olmuşun diyorlar kısaltıyorum keko diyorlar sporda yapamıyorum kalp hastasıyım
- +1 yıl
kilo almaya çalış tavrınla sempatikliginle iyi olmaya çalış sende. mesela benim hoşlandığım çocukta yakışıklı biri değildi ama zeki ve cool bir çocuktu bu da bir kızı etkilemeye yetio her şey tipte bitmez tavırlarınla karakterinle halletmeye çalış işi
Soran+1 yılkimse kobusmuyoki benle birinle konuşunca hemen laf aokuyo dalga geçiyo kovuyolar beni yanlarından kafama poşet karton geçirip kafama vuruyorlar tekme atıyolar
- +1 yıl
üzüldüm şimdi sana ya ne desem bilemiyorum
🙁🙁
Soran+1 yılgece gündüz düşünüyom ne yapabilirim diye aklıma bişey gelmiyo
bana da dıyorlar :D a. yav hayvan gıbı olmussun dıyorlar bazen zayıfladım bu ne hal orta oldum olmamıs dedıler o yuzden sıktır et koy hamınnaa gitsin tat almaya bak haytaaann
03 Yorumla
Soran+1 yılbende camış gibi olmak istiyom nasıl olurum
Soran+1 yılo zaman dalga geçemezler belkı korkarlae
+1 yılKardeş tip o kadar onemli olan birşey degil bence kalbin temiz olsun Hem Gühantır Estetik v. s yaptırmak Haşa, ALLAHA Sen yapamamıssın Beni Demek Gibi Birşey
09 Yorumla
Soran+1 yılama insan olmak istiyom dışlıyolar beni ne zaman birşey yapsam sen kimsin haketmiyon diyolar
- +1 yıl
Kardeş Aldırma Kimseyi O Onların ne kadar karaktersiz oldugunu gösterir Herkezin bir kusuru var elbette, Sen Boş lafları Takmamaya Çalış
Soran+1 yılama rahat bırakmıuolar beni hep uğraşıyolar okulda yolda otobüste dışarda gezerkende insanlar garip garip bakıyor yüzüme küçük cocuklar görünce aglıor yanumdan kacıor üzülüyorum
- +1 yıl
Kardeş Ezdirme Kendini Dalga Geçtirme Benimde Sıkıntılarım Var Dalga Geçende Oldu Zamanında Hepsine Hak Ettigini Verdim Ve Vermeye Devam Ediyorum, Gerekirse Şiddet Kullan Gerekirse Bagır Ama Ezdirme Kendini Kimse Mükemmel Degil Sonucta
Soran+1 yılEstetik günahmı esyeyik olsam dalga gelmezler belki
- +1 yıl
ALLAHIN Verdigi Yüzü Sıfatı Degiştirmek Tabi Büyük Günah Hemde
Soran+1 yılAma böyle kimse evlenmez benle insan olmak istiyom ben
- +1 yıl
Kardeş Hiç Canını Sıkma Derim Bu İşler Nasip Kısmet İşi Tipe Paraya v. s Bakmaz
- 1 yıl
La hadi ordan
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
2Cevap
+1 yılBENI DINLE SANA TUM YORUM YAZANLARI SKTR ET HEPSI OSSURUKTAN TEYYARE ANCA BKUM BKUM NASIYAT KLISE BKTAN SEYLER SOYLEMEYI BILIR ONLAR. IYI DINLE BENI ONCELIKLE TIPIN YOKSA (BEN KIZIM SENI ANLIYORUM SUANDA SENINLE AYNI DURUMDAYIM 30YASINDAYIM BUTUN OMRUM CURUDU GITTI) ASAGIDAKI OGRETMENIM DİYEN GRIZEKALI KARIYA SORUM VAR OGRENCILERININ GORUNUSUNU SEN HANGI HAKLA KOTU IYI DGIL DEYIP PESINE DE SONRA KIMSENIN BOYLEBOYLE DEMEYE HAKKI YOK DEYIP AFKURUYORSUN IKIYUZLULUGN DANISKASI!!! SG OGRETMEN ABBBLAAAAA 😂GEL GELELIM SANA TIP YOKSA BU BOK OLMAYACAK DUZELMEYECEK BUTUN CABALARIN SONUNDA YORULUP PES EDIP KENDINI EVE KAPATIP TUM HERSEYDEN VAZGECECEKSIN SANA SUNU DICEM IYI OKU PSIKOLOGA GITME PSIKOLGLARIN HEPSI OC PARAGOZ HIC BIRI SANA YARDIM EDEMEZ SADECE ILC VERIP SENI HASTA OLDUGUNA IKNA EDRLER SEN HASTA DEGILSIN ASAGIDAKI OSSURUK YORUMLARI YAZAN HELE ESTETIGE GUNAH HASA ALLAHIN YUZU GBI SKIM KOMEDI SEY YAZANLAR RUH HASTASI OKULDAKI CEVREN AILEN HEPSI RUH HASTASI NORMAL OLAN SENSIN AMA UCUBEYIZ BIZ BU OLENE KADAR DEGISMEYECEK BANA SUNLARI CVAPLA SENI INSTAGRAMDAN MUTLAKA GORMELIYIM KI DUZELIP DUZELMEYECGINE KESIN GARANTI SOYLEYEBILEYIM. BANA GÜVEN BENCE GUVENMELISIN... SON SORUM SUANDA HAYATIN NE DURUMDA KENDIN OKUL TIP NE DURUMDA HEPSINI CEVAPLA VE BANA INSTAGRAMINI YAZ OZEL DEN YAZILIYORSA
01 Yorumla- +1 yıl
SUNU DA IYI OKU PRA KAZN EVLENME SAKIN SADECE PARA KAZNIP HOBILERINLE BASABASA OL EVLENMEEEE
yapma yanlış yoldasın özgüven eksikliğin var .. hem Rabbim seni böyle yaratmış bos ver Allaha haval et onlarda öyle olmiycaklari makbul mu ne malum Allaha inan düşün ki senden daha zorda insanlar var şükret elin kolun gözün herşeyin yerinde ya bakıma muhtaç olsaydın. yapcan şey
- azimli olmak
-özgüvenli olmak
-umursamaz olmak143 Yorumla
Soran+1 yılben insan değilim
Soran+1 yılucubeyim
Soran+1 yılnasıl barışayım bu tiple kekolara benziyom estetik olana kadar insan içine cıkmıcam
Soran+1 yılkimse evlenmez benle böyle öyle diyonda allah böyle yarattıysa neden dalga geçiyonuz neden beğenmiyonuz
Soran+1 yılneden arkadaş olmuyonuz benle beden dışlıyonuz
Soran+1 yılama kimse tipsiz biriyle evlenmez yalanmı estetik olmazsam evlenemicem insan gibi yaşayamıcam
Soran+1 yılhem estetik günah değil
Soran+1 yılçünkü hayatımı etkiliyo
Soran+1 yılSen kendini benim yerime koy empati yap biraz her ortamda EZİLMEK dalga geçilmek dışlanmak kovulmak hiç arkadaşım olmadı hiç arayanım soranım yok hiç sevgilim olmadı kızlar benle konusmuyor bile hiçbir yere gidemiyorum sinema olsun cafe olsun ora buraya gezmeye gide miyorum hep evde yim hayal kuruyorum estetipi araştırıyoum bir gün insan gibi yaşamanın hayalini kuruyorum kimse evlenmez benimle böyle sen söyle böyle yaşamak cokmu gzel
- +1 yıl
ne var bunda bende 20 yaşıma gircem hic arkadaşım yok olmadi ne var yani ama kendimle düşman değil barisigim insanlar ne düşünürse düşünsün bana ne dimi ben kendim içim yaşıyorum baskıları ne der ne yapar ne düşünür bana ne bende çok dışlandın halada öyle ama dünyanın sonu değil be kardeş aptal olma nolur
Soran+1 yılama sen kekolara benzemiyon
- +1 yıl
çünkü kendime güveniyorum kimse kusursuz değil her kesin bir kusuru vardır insanları kendinden üstün görüyorsun sen ben kendime güveniyorum çünkü kimse umrumda değil varsın kimse benle evlenmesin tek ölüyüm ama boyle başkaları için yasamaya değmez be yanlış yoldaşın kendine olan guvencini yitirmissin
Soran+1 yılböyle yaşamanın neresi insani neresi mutluuk verici
Soran+1 yılsevdiğim kız başkasıyla çıkıyo sırf çirkinim diye cok süper bir hayat demi
Soran+1 yılherkes öyle madem bu kadar doğrucusun inkar etme herkes tipr bakıyo sevgili olurkende evlenirkende
Soran+1 yılherkes öyle ama bana kim bakar çok zengin olup en iyi doktorlara estetik olcam ben ı zaman evlenebilirim
Soran+1 yıltipimi görsen böyle demezsin
Soran+1 yılinsan olcam değişince
Soran+1 yılşimdi bir kuaföre özelden birşey sordum saçla ilgili hiç tanımıyorum sana uzun saç bike yakışmıyor dedi resmen tipsiz dedi ben ne yapıyım nerden birşeyleri düzeltmeye çalışsam elimde kalıyo insan değilim işte ben
Soran+1 yılönceden fitnes yapıyordum basketbol oynuyordum kalp hastasıyım kalp ameliyatı oldum artık onlarıda yapamıyorum herşeyim bok gibi anlıcan parada yok zaten herşeyim ofsayt
Soran+1 yılsınancak birşeyi m kalmadıkı yaşamın bir anlamu yok boku çıktı iyice böyle yaşasan ne yaşamasan ne o yüzden insan değilim diyorum
- +1 yıl
bak ben çok yalnızım hasta bile oldum o derece kimsem yok kuzen dediğim kardeş dediğim kişiler bile arkamdan is çevirdi yari yolda kaldım ama baktım olmuyor gittim bir kus aldım zamanla balık aldım kitap aldım kitaplığımi doldurdum ne bilim odami normal yaptım kanepem bile var odamda bende öyle parasal konuda bir şeyim yok elimdekileri degerlendirdim simdi en azından kendim mutluyum ohh kimse yok ne güzel
Soran+1 yılannen baban yok mu
Soran+1 yılbenimde öyle zaten boşver
Soran+1 yıltakip yolladım kabul edermisin
Soran+1 yılGT yaparmısın
Soran+1 yılneden engelledin sil o fotoları
+1 yılZamanla eline meslegini aldiginda uslubunla karakterinle giyim tarzi ve kariyerinle görunmiyecek gibi sen kendini kusurlarinla sevmiyirsun ki insanlarin sevmesini bekliyorsun. Herkes kusurlu allah karakterine kusur vermesin kusurlu olmanin en guzel yani ne biliyormusun birisi birgun sana asik olucak ve dusunsene kusursuz olan onun kusursuz bakmayi bilen gozler olucak ve o gozlerin sahibi senin olucak hep bunu hayal et insanlari bosver
21 Yorumla
Soran+1 yılbirisi bana aşık olmaz imkansız çirkinim ben
Su dünyada herkesin yüzü güzel mi Allasen? Insan icine cikamamak ne demek cok rahatsiz oluyolarsa onlar gitsinler boşver. Eger bir yol ariyosan yuzun cirkinse baska yerlerine yonel. Mesela zayifsan kiloalmaya çabala. Turkiyede her 10 erkekten 8 tipsiz ama protein tozundan havalarda ucuyo 😂 sen kendinle barış bence her insan güzeldir egosuyla bunu taclandirir
02 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar bok çukuru gibi davranıyo baba nasıl kurtulcam bundan
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaçıncı sınıfa gidiyorsun sen bir öğretmen olarak soruyorum.
116 Yorumla
Soran+1 yıllise4
Soran+1 yılaçık liseye geçicrm 2. dönem yeter artık dayanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇocuğum anlattığın şeyler zorbalık oluyor. Sınıf öğretmenin, rehber öğretmenin ve idareye durumu bildir. Her şey tip değildir. Seni dışlıyorlarsa zekanla ön plana çık. Mesela derslerinde çok iyi ol, cool ve havalı ol. Ezik olma. Güçlü ol. Onların saygınlığını kazanacak sana farkli bir sekilde bakmalarini saglayacak bir sey yap. Yanlarinda ben tipsizim, eziğim, özgüvensizim havası verirsen seni umursamazlar. Senin istedigin sayginlik. Ve bunu tiple yapmak zorunda degilsin. Benim öğrencilerim arasinda görünüşü iyi olmamasina ragmen diliyle, zekasiyla, ozguveniyle ortamlara giren cocuklar var. Öncelikle sen bir insansin, biricik ve teksin. Onlar kimki sana boyle davranmalarına musade ediyorsun. Güçlu ol. Ezik durma. Sana gorunusun yuzunden onyargili davraniyorlarsa bunu kirmanin yolunu bul. Unutma insan isterse her seyi yapar. Sen kendini gelustir, kendi ayaklarinin ustunde dur, kitap oku, kendi kendine yet bak nasil geliuorlae ayagina bu cocukta ne var diye.
Soran+1 yılderslerimde başarılıyım zatn okul 1. siyim çok kitap okuyorum ama hiçkimse saygu göster miyor. Sevdiğim kıza açılmıştım iyyy bu tip ne dedi. Sonra senin yüzünden rezil oldum birdaha yanımda gözükme dedi. İlerde işimde çok başarılıda olsam kimse evlenmicek benimle.
Cevap sahibi+1 yılBu özelliklerin çok güzel. Peki boyun ve kilon kaç. Ve tam olarak sana çirkin demelerinin nedeni yüz güzelliği mi?
Soran+1 yıl191 68
Soran+1 yılevet yüzümle alay ediyolar
Cevap sahibi+1 yılÇok zayıfsin. Beden kitle indeksin 16,5 cok kotu. 25 olmasi lazim bunun icinde 91 kilo olman gerek. Çok zayif oldugun icin yuzun cirkin gorunuyor olabilir. Kilo alirsan yuz hatlarin ortaya cikar. Bunun icin diyetisyene git. Arti spor salonuyla kasli fit bir vucuda sahip olabilirsin. Bunlari hallet once boyun cok iyi çünkü. Sonra sac kesimi, bakimi, sakal ve kiyafet, ayakkabi önemli. Havali ve cool kiyafetler giy. Tabi fizigini duzene soktuktan sonra. Gelelim yuzune. Eminim yuzun kilo alinca duzelecektir. Ne sıkıntisi olabilir en fazla. Burun cok rahatsin olursan en iyi doktora yaptırırsin. Belki kaslarin sekilsizdir kuaforlere bir erkege yakisacak sekilde sekil verdirirsin.
Soran+1 yılkalp hastasıyım fitnes yapamıyorum 80 kiloydum 68 e düştüm ameliyattan sonra
Cevap sahibi+1 yılBunlar caba gerektirir evet ama eger bu durumdan rahatsizsan begenilmek, en azindan gideri var denilmek istiyorsan hadi bunlari gectim kendine saygin icin sevgin icin bunlari yapmalisin. Bakarsan bag bakmazsan dag olur. Zaten spor yaptikca özgüveninin yerine gelir.
Soran+1 yılevetde doktor izin vermiyor yeni kalp ameliyatı oldum zaten cok para kazanıp estetik olcam ben
Cevap sahibi+1 yılSpor yapma o zaman diyetisyen eşliğinde kilo al saglikli ve dengeli
Soran+1 yılspora başlıcam abla yinede ben yüzme falan
Cevap sahibi+1 yılKilo al ve doktorun izin verdigi kadar yap. Sagligin her seyden onemli. Sen yeterki iste, kadaya koy yaparsin. Ve unutma senden daha zor durumda olanlar var. Sakat olanlar, erkek olup 50, 60 cm olanlar. Senin en azindan boyun posun var biraz cabayla olacak seyler seninkiler. Arti zekan yerinde ya aptal olsaydin. Seninle dalga gecildigini anlamayacak kadar aptal ve saf olsaydin sürekli kullansalardi seni. En azindan kendine hedefler koyabiliyorsun gelecekte su sekil bir adam olmak istiyorum diye. Şukret haline.
Soran+1 yıltamam abla cok saol
Soran+1 yıl☺☺☺☺
+1 yılSacmala seni Yaradan öyle sevmis sen kimsinki bu şekilde konuşuyorsun rabbine karşı cikiyosun seni seven de bu halimle sevsin kimseye kendini sevdirmek zorunda da degilsin rabbim seni öyle sevmişki yaratmış bu sekilde konuşup ona karsi çıkma!! Sağlıkliysan ona sukret ve duaci ol!!
01 Yorumla
Soran+1 yılben insan değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılya öyle düşünme biraz kilo al ama yüzün hakkında yapacak bişey yok sana hakaret edenlerin terbiyesizligine üzülme onların ayıbı senin elinde olan bişey yok takma kafana
03 Yorumla
Soran+1 yılestetikle düzelmezmi ki
Cevap sahibi+1 yıldüzelir ama hayatı kendine zehir etmenin anlamı yok
Soran+1 yılama insan olmak istiyom dışlıyolar insan değilsin sen hiçbirşeyi haketmiyon diyolar
+1 yılInsanlar için değişme ağzı olan konuşuyor zaten boşver
03 Yorumla
Soran+1 yılama beni böyle işede almazlar evlenememde
- +1 yıl
sen zaten kafanda olumsuzları oluşturmuşsun inan seni sevicek insan herhalinle sever
Soran+1 yılben oluşturmadımki bunları sınıfta benden iğreniyokar hep yanım boş kalıyo birinin yanına gitsem kovuyolar birşey sorunca benle konusma diyolar hep alay ediyolar kafama kese kağıdı taktırıyolat gülüyolar
+1 yılSeninle dalga geçen herkesin en zayıf noktasını bul ve sende onlarla dalga geç. Bir de kendini beğenmemezlik yapma kendinin bu halinden memnun olduğunu insanlara göster onlar bir daha yapmaz bence bir dene derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYabancı ülkeye gidersin sende avrupada yaşarsın onlar bu kadar kusur aramıyor hem.
02 Yorumla
Soran+1 yılcok mantıklı daha geçen hafta kafama posey karyon geçirip yerde tekmelediler sınıfımızda hayvan isyemiyoz ucube gibtirgit dediler
Soran+1 yılasıl kendileri hayvan
+1 yılalışmalisin onlarda zamanla alışmak zorunda bir sen böyle değilsin
07 Yorumla
Soran+1 yılestetikle düzelmez mi ki
- +1 yıl
param yok diyon
Soran+1 yılokuyorum çalışmaya başlayınca yaptırcam hemen
- +1 yıl
okey
Soran+1 yıldüzelirmi estetikle insan olurmuyym
- +1 yıl
olur büyük ihtimalle