Aile & Toplum Bir dediğiniz diğer dediğinizi tutar mı? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Tutarlı mısınız kısaca.. Söyledikleriniz el ele verip birbirini tutup halay çekiyor mu? Bu da günün karikatürü olsun mu Bir dediğiniz diğer dediğinizi tutar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ben terazi burcuyum o dediğinden pek olmuyor 😄 ama daha ciddi konularda tutarlı bir insanım diyebilirim. 2 7 Yorumla Wineandorange 1 yıl 😄❤️ Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl Ya bu ben yaaa Yorumla Suvenir 1 yıl Yorucu bir durum😂 Yorumla Wineandorange 1 yıl Ay olsun ben ikinizi de çok seviyorum hissedin hep olur mu❤️🔥💋 Yorumla Suvenir 1 yıl Sen de seviliyorsun 😄❤ Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl ☺️❤️ cansın... Yorumla Wineandorange 1 yıl @ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ sende💋 @Suvenir oyyy😍 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl https://www.youtube.com/embed/cYbcBVf3zWsBöyleki ağam paşam :D 2 1 Yorumla Wineandorange 1 yıl 😂😂 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Sözlerim hem birbirlerine hem bana sadâkatlidir, evet. 1 1 Yorumla Wineandorange 1 yıl Sadakat önemli bir nokta✨️❤️ Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl tutar , davranışlarım tutmayabilir arada gelgitlerim oluyor😅 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Doğruları söylerim yalan söylemem ki bilmediğim konuda da yorum yapmam ayrıca. 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gayet tutarlı biri olmaya çalışıyorum. Mesleğim gereği insanların kafasında soru işareti bırakamam. 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karşımdaki insanın kalitesine göre değişir hanımefendi 0 0 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl 10dkda 1 güncelleniyorum... Hayatta tutmaz😂😂 1 2 Yorumla Wineandorange 1 yıl Mis gibi 😄❤️ Yorumla Allermes 1 yıl 😂😂💕 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Yok yalancının önde gideniyim gelende çok atarım 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olabildiğince tutarlı olmaya çalışıyorum… 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 712 cevap paylaştı. Halay ne üst üste amuda kalkarlar 1 0 Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Aile & Toplum konusunda 777 cevap paylaştı. Hep tutarlı olmuşumdur 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. her zaman 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. evet tutarlıyım 1 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Aile & Toplum konusunda 729 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. Tutar. 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı. Tutarlıyımdır evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben terazi burcuyum o dediğinden pek olmuyor 😄 ama daha ciddi konularda tutarlı bir insanım diyebilirim.
😄❤️
Ya bu ben yaaa
Yorucu bir durum😂
Ay olsun ben ikinizi de çok seviyorum hissedin hep olur mu❤️🔥💋
Sen de seviliyorsun 😄❤
☺️❤️ cansın...
@ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ sende💋 @Suvenir oyyy😍
Böyleki ağam paşam :D
😂😂
Sözlerim hem birbirlerine hem bana sadâkatlidir, evet.
Sadakat önemli bir nokta✨️❤️
tutar , davranışlarım tutmayabilir arada gelgitlerim oluyor😅
Doğruları söylerim yalan söylemem ki bilmediğim konuda da yorum yapmam ayrıca.
Gayet tutarlı biri olmaya çalışıyorum. Mesleğim gereği insanların kafasında soru işareti bırakamam.
Karşımdaki insanın kalitesine göre değişir hanımefendi
10dkda 1 güncelleniyorum... Hayatta tutmaz😂😂
Mis gibi 😄❤️
😂😂💕
Bazen çok tutarsız olabiliyorum 🙈
Yok yalancının önde gideniyim gelende çok atarım
Olabildiğince tutarlı olmaya çalışıyorum…
Tutmak ister tutar 😂😂
Halay ne üst üste amuda kalkarlar
Hep tutarlı olmuşumdur
Tutar evet çok şükür
her zaman
Tutarlıyım
Tutar genelde
Tutar
Hayır
Tutarlıyım evet
evet tutarlıyım
Tutarlıyımdır..