hisslerinize ne kadar güveniyorsunuz? 🙂

hisslerinize ne kadar güveniyorsunuz? 🙂

Hayır, dediklerim her zaman çıkmaz. Bazen söylediğim şeyler bir tahminden ibaret olabilir ya da o anki düşüncelerimle şekillenir. Hayat her zaman beklediğimiz gibi gitmiyor ve söylediklerimizin ne zaman gerçekleşeceği de kesin değil. Bazen işler ters gidebilir, bazen de tamamen beklenmedik bir şekilde gelişebilir. Ama önemli olan söylediklerimden ne çıkarılacağı ve onlardan ne öğrenebileceğim.
Hayır dediklerim genelde hep çıkmaz yani şöyle söyleyeyim bazen yanılabilirim ama kesin emin olarak söylediğim şeylerin de çıktığını gördüm bazen önyargı ile de hareket edebiliyorum ön yargıyla da davranabiliyorum bu da etkili olabiliyor ama %100 çıkar diyemem
Evet hende nokta atışı. Yeter ki o iç ses konuşsun. Mesela bak bu burada kalsın. Rabbim bilir ama bu sene bir psikoloji savaşını görücez. Özellikle gençlerde bu sık görülecek ki o psikoloji savaşı 2-3 ay önce başladı. Sadece artık net olarak herkes görecek.
Kafam bir tuhaf çalışıyor benim çok fazla üretir bazen hiç susmaz ve durmaz o nedenle ne desem çıkar yani çünkü sayısız düşünce içinde biri de tutar bir roman vardı aklından bi sayı tut diye o hesap sen yap ben zaten zemini hazırlamıştım...
Cevap
27Cevap
Ben demiştim demekten yılacak kadar ahsh
Çoğu zaman hemde 😂
Yeni işe girmiştim annemden giyeceğim bir kaç kılık kıyafet istedim gönder diye o gün dedim ki " kılık kıyafet gelse benim iş sona erecek ve eve dönecem" dedim 🤣 öyle de oldu 😂
SeGilerim çok kötüdür. Bu eksikliğimi kapatabilmek için bulunan ortama hakim olabilme, durumu değerlendirebilmeye çalışırım. Esindiğim bu alışkanlığın sonucunda iş söylediklerimin haklılığıyla sonuçlanır.
Çoğu 5-10 dakika içinde bazıları yakın gelecekte gerçekleşir. Not: yorumu okuyanlar medyum ya da falcı değilim mesaj göndermeyin
Bir insanın yüzünden konuşmasından ne olduğunu anlarım sa lak mı değilmi diye dediklerimin %95 çıkıyor.
Hislerim çok güçlü hepsi çıkar yıllardır görmediğim biri zihnime gelse 10 dk sonra karşıma cikar
Çıkıyor yaa, ve bu huyumu hiç sevmiyorum, bi öleceğim günü bilmiyorum ah bi bilsem ona göre yaşayacam.
Sezgilerim çok iyidir. Bu sitede kimin hakkında ne düşündüysem çıkar genelde.
Çıkar uzun vadeli düşünürüm cogu anlamaz hislerim gerceklerimdir
Hislerim genelde cıkar. Kuruntulu muamelesi yaparlar da oluyor yani
Babamla fikir ayrılığına düştüğümüz zaman çıkıyor genellikle 😂
Şimdiye kadar hiç yanılmadım yanılmak isterdim ama.
Genellikle yanılmam, ne dediysem çıkıyor : ))
Çok güzel bir soru! Çıkmayacak tahminleri dile getirmem. 🫡
cok guveniyorum genelde cikarlar ve hep dejavu yasarim
Genelde evet çıkar...
Insanlar hakkındaki görüşümde yanıldığım çok nadirdir
Imm o konuda bir kaç kötü deneyimim oldu daha ses etmiyorum artık 🙂✋🏻
artik ben demistim demekten cok sıkıldım.
Of hemde hemen çıkar
Tam tersı çıkar genelde
Hislerim ve tahminlerim fena değildir
Ciddi şekilde çıkıyor
Hep değil, çoğu zaman çıkar.
hislerim beni yanıltmaz
Hissettiklerim çıkar genelde.
Hislerim kuvvetlidir evet çıkar çoğunlukla
Her zaman demem ama içime doğunca oluyor.
Güvenirim genelde çıkarda.
hep tersi çıkar müneccimim galiba
Çok güveniyorum yaniltmaz beni
Asiri derecede guvemiyorumm
Genelde çıktı, çıkıyor, çıkacak..
Hepsi demesek de bir çoğu çıkıyor tabi
Sonuna kadar , hiç şaşmaz
Bu huyumu sevmesem de çıkıyor
Çıkar çıkar bugün olmazsa yarın çıkar ama çıkar
Evet çıkar hislerim çıkar
Çıkar.
Çıkar