Aile & Toplum Kendinizden yaşça küçüklerle arkadaş oluyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 4 5 yaş küçüklerle Güncellemeler1 yıl ben önyargılıyım galiba ya mesafe açıyorum isteyerek Kendinizden yaşça küçüklerle arkadaş oluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. ben anlaşamam pek 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Olgun karakterde o kadar çok insan var ki sıkıntı olmuyor 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aile & Toplum konusunda 976 cevap paylaştı. Olurum tâbi onların da aklı zekâsı var. iyi mi kötü mü insanı tanır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 10 yas kucuk kiz musallat oldu. Engelledikce yeni yerden yaziyor. Cokta kucukle sey etmemek lazim 0 0 Yorumla
benbirazafk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl 12 yasında kankim var 2 1 Yorumla Soran 1 yıl gfdsdcfgfrdes Yorumla
tiesto77 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Küçük tercih etmiyorum ama yaşça büyük insanlarla oturup kalkarım takılırım 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yok olmam kadın dediğin olgun olcak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ne diyorsun kadını cümlenin bir yerine eklemek için soruyu bile algılamamışsın yarım akıllı Yorumla
MusHek-4116 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl arkda oluyorum arkdaslik da bir sey yok ki 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı. Olur niye olmasın yaşın ilerlesin daha neler olur 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
Fenolfltalein Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Yok hiç takmam yaşı 0 0 Yorumla
gizemliduygular Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl evet o yaşlarda arkadaşlarım dostlarım var. 0 0 Yorumla
Viego_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl 19 yaş sevgilim oldu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl senin ilgilenmen gereken karakter gelişimlerin var Yorumla Viego_ 1 yıl Hmm Yorumla
Askdocctoru Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl bazı krıterlerım var 0 1 Yorumla Askdocctoru 1 yıl yasın kac Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
ben anlaşamam pek
Olgun karakterde o kadar çok insan var ki sıkıntı olmuyor
Olurum tâbi onların da aklı zekâsı var. iyi mi kötü mü insanı tanır
10 yas kucuk kiz musallat oldu. Engelledikce yeni yerden yaziyor. Cokta kucukle sey etmemek lazim
12 yasında kankim var
gfdsdcfgfrdes
Küçük tercih etmiyorum ama yaşça büyük insanlarla oturup kalkarım takılırım
Yok olmam kadın dediğin olgun olcak
ne diyorsun kadını cümlenin bir yerine eklemek için soruyu bile algılamamışsın yarım akıllı
20 yaş küçüklerle de oluyorum ndjfjf
arkda oluyorum arkdaslik da bir sey yok ki
Olur niye olmasın yaşın ilerlesin daha neler olur
Olurum
hayırr
Yo olurum sorun yok
Evett
Yok hiç takmam yaşı
evet o yaşlarda arkadaşlarım dostlarım var.
genelde hayır
Neden olmasin
Olurum
evet
Fazlsıda olunur
19 yaş sevgilim oldu
senin ilgilenmen gereken karakter gelişimlerin var
Hmm
Olurum elbet
Olmam
Niye olmayayım
Olurum