Kişilik & Karakter Sizden yaş olarak küçük mü yoksa büyük olan kişilerle mi anlaşırsınız? isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Genel yapınız nasıl? Güncellemeler1 yıl Günceliz 😊😇 Sizden yaş olarak küçük mü yoksa büyük olan kişilerle mi anlaşırsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Olgun insanlarla anlaşırım 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. İstediğim herkesle anlaşabilirim, istemem önemli yas değil 1 1 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Bu güzel bir özellik😊 Yorumla
Lord01_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Aslında büyük ya da küçük olmasının bir önemi yok kafa dengim olan herkesle anlaşırım 1 1 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Güzel bir özellik 😊🙏🏼 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Büyüklerle aram daha iyidir 1 3 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Öyleyse sende yaşından daha olgunsun😊 Yorumla ßlueოoon 1 yıl Evet öyleyim 😌 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Güzel bir özellik😊🙏🏼 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benle anlaşamayan bu dünya ya ait degildir 1 2 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Çok iddalı 😁 Yorumla Ustabilir 1 yıl İddamız yaşadıklarımızdan sevenlerimizdendir Yorumla
Ece0797 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Büyük 1 3 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Olgunluk mu seviyorsun? Yorumla Ece0797 1 yıl Kesinlikle ben sırtımı yaslayayım o çekip çevirsin Yorumla isimsizjargon 1 yıl Olgunluk ve Romantizm😇 Yorumla
NaLaaaanYaGmuR Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Büyüklerle anlaşırım 1 8 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Olgunluk mu seviyorsun? Yorumla NaLaaaanYaGmuR 1 yıl BırZ öyle Yorumla isimsizjargon 1 yıl 😊🙏🏼 Yorumla NaLaaaanYaGmuR 1 yıl Ben delıyım genelde karsımdakı olgun olması lazım sohbet ıcın 😂🤣 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Ahahahah😁😁 herkes biraz delirir😂 Yorumla NaLaaaanYaGmuR 1 yıl İki delı sohbet ederse olmaz 🤣😂 kavga çıkar Yorumla isimsizjargon 1 yıl İki deli bir araya gelmemeliydik şarkısının yazılma sebebi gibi konustun😂 Yorumla NaLaaaanYaGmuR 1 yıl Doğru demıs o şarkı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olgun insanlarla anlaşırım
İstediğim herkesle anlaşabilirim, istemem önemli yas değil
Bu güzel bir özellik😊
Aslında büyük ya da küçük olmasının bir önemi yok kafa dengim olan herkesle anlaşırım
Güzel bir özellik 😊🙏🏼
Büyüklerle aram daha iyidir
Öyleyse sende yaşından daha olgunsun😊
Evet öyleyim 😌
Güzel bir özellik😊🙏🏼
Benle anlaşamayan bu dünya ya ait degildir
Çok iddalı 😁
İddamız yaşadıklarımızdan sevenlerimizdendir
Büyük
Olgunluk mu seviyorsun?
Kesinlikle ben sırtımı yaslayayım o çekip çevirsin
Olgunluk ve Romantizm😇