Kişilik & Karakter Kendinizden yaşça büyük, insanlarla mı iyi anlaşıyor sunuz küçük olanlarla mı? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben genelde yaşta büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Kendinizden yaşça büyük, insanlarla mı iyi anlaşıyor sunuz küçük olanlarla mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben kendimden yaşça Büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum. çünkü yaşıtlarım çocuksu geliyor. hatta bazen büyükler bile çocuksu geldiği oluyor. 2 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Banada öyle geliyor u Barış_LonelyForever +1 yıl 🙏
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Yaşla değil başla alakalı bir durum bende 1 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Ben daha çok kendimden küçük kişilerle daha iyi anlaşıyorum. 3 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl 💛🥰 Yorumla _elifce_ +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Normal olan herkesle anlaşabiliyorum. Sevgili konusu ise eğer o yaştan ziyade kendini yetiştirmesiyle ilgili oluyor. 1 0 Yorumla
KuzgunSteele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Fark etmiyor iletişim şekline göre değişiyor 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl İkisiylede anlaşırm ben ters yapmadığı sürece 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl küçük severim, lolita... 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Yağmur0330 aramızda 10 yaş var bence öyle :) istediğimi buldumm Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. büyüklerle 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. İkisi ilede 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben kendimden yaşça Büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum. çünkü yaşıtlarım çocuksu geliyor. hatta bazen büyükler bile çocuksu geldiği oluyor.
Banada öyle geliyor
🙏
Yaşla değil başla alakalı bir durum bende
Ben daha çok kendimden küçük kişilerle daha iyi anlaşıyorum.
💛🥰
🥰🥰🥰
Normal olan herkesle anlaşabiliyorum. Sevgili konusu ise eğer o yaştan ziyade kendini yetiştirmesiyle ilgili oluyor.
Fark etmiyor iletişim şekline göre değişiyor
Küçükler ile enerjim daha çok tutuyor
İkisiylede anlaşırm ben ters yapmadığı sürece
küçük severim, lolita...
@Yağmur0330 aramızda 10 yaş var bence öyle :) istediğimi buldumm
Büyüklerle
Evet çok iyiyyimdir
Büyük olanla
büyüklerle
İkisi ilede