Sadece akıl vermenizi istiyorum?

Öncelikle merhaba sırf bu soruyu sormak için buraya hesap açtım ben 20 yaşındayım, ailemin durumu kat kat iyi babamın iki tane şirketi var. Bende daha önce bi çok yerde çalıştım. Burger king geçmişim bile var. Haliyle borcum oldu bankaya vs. Son çalıştığım yerden gece 11,30da geliyorum diye çıkarttırdılar apar topar. Haliyle borçlarım olduğu gibi kaldı. Ama hiç ailemden para istemediğim için utanarak çekinerek bi kaç kere söyledim. Babam fazla umursamadı öderiz diyip geçti. Bende üstelemedim. Üç aydan sonra Dün ilk defa arkadaşlarımla dışarı çıktım saat 10da eve geldim. Abim aldı abim arkadaşlarım arabadan inince ağzına geleni saydı babam zaten bana bir haftadır ters davranıyordu. “ eve alınacak insan değilsin, hiçbir işe yarayan bi insan değilsin, kalkıp öldürücem seni şimdi ” gibi şeyler söyledi. Arkadaşlarımın numaralarını anneme attığım halde arkadaşlarımı arayamayıp sessizdeki telefonumu on kere aramış. Ben odada ağlarken anneme “ bunun önü çok boş kaldı, bunu çok şımarttık, bidaha dışarı çıkarsa öldürürüm ” gibi şeyler söylüyordu. Bana bi akıl verir misiniz lütfen bu zamana kadar hep kendi ayağımın üstünde durdum hep kendim çalışıp kendim yedim ben hep kendimi suçluyorum ama onlar hiç kendilerini suçlamıyorlar. Şimdi işe girmeme izin vermiyorlar evden çıkmamı istemiyorlar her gece cama bakıp camdan atlayasım geliyor ben hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim bankalar hergün arıyor ben tüm gereksiz şeylere para harcayan babama söyleyemiyorum. Kendimi öldürmeyi düşünüyorum lütfen bana akıl verin nolursunuz

Sadece akıl vermenizi istiyorum?