- Aile & Toplum konusunda 579 cevap paylaştı.
1 yılBaşkalarının omuzları üzerinde yükselemezsin yükselsen dahi her an bir got korkusu olur. Bilirsin ki sen o işin adamı değilsin
devran döndüğünde hersey değişecek. O yüzden zaferin mutluluğu yerine hak yemenin tedirginliği olur insanın üzerinde
ben hep kendi çabamla yükseldim. Milyonlarca para kazandım da etrafıma da kazandirdİm da etrafım derken benimle çalışan insanlar diyeyim.
iş düşmeyi bekleme konusuna gelirse inan zirvenin bir yalnızlığı oluyor. Senin muhabbetin insanları açmıyor. Çünkü onlar ekmek parasından bahsederken senin derdin otomobildeki yuksek vergi oranları oluyor. Sevmiyorlar. Düşersen gülerler. Hak etmiyordu derler. Ama bilinsin her başarının altında emek vardır. Hırs vardır. Kimse tesadüfen zengin olmuyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u 1 yılAkbaba yok sevmiyorum 😌
143 Yorumla
Soran1 yılBiz bayılırız gıcık
- 1 yıl
Sen bayılıyormusun bak sen 😂 ciddi akraba hep işi düşünce arar ondan pek sevmem bu siteye nolmus reklam üstünde yazıyorum
Soran1 yılBen ikiye ayırdım akrabaları iyi ve kötü günde arayanlar sildim yanımda tuttum ona göre bilmem reklam iyidir ya gıcık 😂
- 1 yıl
Senle yorumlasirken arkada reklam oynuyor doğru iyi kötü akrabayi ayırdın demek bak sen sarıya 😂
Soran1 yılYaparım kötü günde aramayan dua etsin öleyim çünkü ayağa kalkarsam iyi güne yandı işte o gün benim günümdür onunda sonu 😂😂😂
Soran1 yılOnun yarım bıraktığını ben tamamlarım itina ile☺☺
- 1 yıl
Kaç tane sevdiğin akraban var bakım 😂
- 1 yıl
Demekki sende ben gibisin
Soran1 yılAnne tarafı yeter bana bir ordu cannnnnn hepsi
- 1 yıl
Baba tarafı fena demekki bak sen şunlara döverim ben onları 😂
Soran1 yılGıcık gıcığı çeker tabi ☺☺
- 1 yıl
Tabi sen daha çok gıcıkkksin ama 😂
Soran1 yılAllah dövsün evlatlarıyla sınayıp ne diyim sen dövme adamdan sayarlar onlar için yatmaya değmez içerde
- 1 yıl
Anladım o kadar kötü diyosun iyi kurtulmana sevindim onlardan
Soran1 yılOnlar benden kurtuldu😂😂😂
Soran1 yılBelayım ben canımı yakana
- 1 yıl
Bak sen naparsin bakım anlat bana 😂
Soran1 yılAnlatmak yok uygulama var kinciyim ya ben kötü ama gerçek napim
- 1 yıl
Kinci kötü ama sen hiçbir işini yarım bırakmazsin kesinlikle öcünü alırsın
Soran1 yılya da pusuda elime düştügü günü bekliyorum
- 1 yıl
İşte naparsin düştü diyelim bu sevdiğim adama karsidami aynı
Soran1 yılDerin mevzu bunlar boş ver
- 1 yıl
İyi tamam kinci sarı seni 😂
Soran1 yılGıcık tencere seni😂
- 1 yıl
Bak sen sarı titretme kendini 😂
Soran1 yılGıcık seni bile titretirim😂😂
- 1 yıl
Valla korktum titretirsin 😂 ama kalbin temiz güzel soleyim
Soran1 yılKimse anadan böyle doğmaz zaman şartlar kalp temizliği beni kurtarmadı yerin dibine batsın
- 1 yıl
Diyosun kalbi temiz olanı uzuyolar doğru az gaddar olcak insanlar kötülere karşı
Soran1 yılKesinlikle
- 1 yıl
Üzülme takma kafana sarı seni ☺️
Soran1 yılTakmam ben rahat ol
- 1 yıl
Anlaştık hep böyle ol
Soran1 yılSende hayırlı geceler
- 1 yıl
Saol sanada hayırlı geceler sarı
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim dilber ☺️
- 1 yıl
Tskrler🌹🌹🌹
Soran1 yılRica ederim 💐💐💐💐☕
- 1 yıl
Kahve için tskrler sarı ☺️
Soran1 yılRica ederim gıcığım mmmm☺
- 1 yıl
Ne demek gicigim☺️
Soran1 yılÖyleee işte☺
- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılBizde galiba akbaba hep
118 Yorumla
Soran1 yılHep aynı
- 1 yıl
Napcaz
Soran1 yılSilecez eleyip
- 1 yıl
😕pekii
Soran1 yılO kadar kolay olmasada oluyor zor günde yanlız kalınca
- 1 yıl
Valla seni anlıyorum biz yetim kaldigimizda yıllarca biraktilar sokakta bile kaldik
- 1 yıl
O yüzden bişey diyemiyorum 😔
Soran1 yılYapar huylarıdır k. Peklerin üzülme hiç boş ver
- 1 yıl
Teşekkür ederim sizde mutlu olursunuz inşallah
Soran1 yılİnşallah hepimiz
- 1 yıl
Konuyla alakasız ama bişey dicem yanlış anlamayın ben sarışın bayanlardan korkuyorum 🤣
Soran1 yılNiyeki adam mı yiyoruz 😂
- 1 yıl
Bilmiyorum ki hep öyle hissettim 🤣hiç tanidigim olmadı çok agrasif duruyolar vs
Soran1 yılSaçma
- 1 yıl
Öyle değil yani
Soran1 yılNeyse ne hayırlı akşamlar
- 1 yıl
Agrasif oldukları doğru çıktı 😂
İyi akşamlar
Soran1 yılGıcık yaw he he ☺yürü git
1 yılHer başarılı insanın arkasında onu seveni vardır. Ama bu akraba, eş, sevgili, dost belki de aile olur. Zaman gelir kendi kendisinin arkasında dimdik durur ve birşeyleri kendisinin yapacağına sadece inancı olur. Akrabalar pek arkada durmazlar. Yarış, kıyas özellikle kendi çocuklarıyla ve maddi olanaklarla kendilerini kıyaslarlar. Çok nadirdir bir akraba desteğiyle başarıyı yakalayan.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 1 yılBence olabilir evet..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşim oldu . ihaneti sonrasında hayatım ilk üç senesinde mahvoldu. Sonra tümuyle her şey lehime oldu. Ev kadınıydim. Belediyeye memur olarak atandım. paramı ayırdım mutlulugumuda ayırdım :) şimdi benden 10 yaş küçük bir erkekle beraberim. Ben bunlara ihaneti sonucu ulaştım. :) Aldattığı için tesekur ettiğim çoktur ve acı duyar bundan cunki ondan daha iyi para kazaniyorum daha eğlenceli yaşıyorum hatta diri ve genç bir erkekle beraberim. Aslında mutluluğumu getiren ihanetti.
13 Yorumla
Soran1 yılKötü komşu insanı mal sahibi yapar eseriyle övünsün 🥰☺
Cevap sahibi1 yılAynen. Burnundan getirdim. hayati. ama ben artık başkasına aşığım. Hiç bir zamn bir denizciye aşık olcagimi dusunmezdim. Ne oldu hayatıma kisiligime kadar değiştiren bir olaydı. Ama bu hayatıma mutluluk getirdi. Allah'ım coo şükür. iyi ki beni aldatmış kendimi buldum aşkı buldum kabuğundan çıktım kadın olduğumu gordum. insan olduğumu anladım. Kendime hediyeler aliyirum öz guvenliyim ♥️♥️♥️🧿 nazar değmesin hiç birbirinize.. kimseye gereğinden fazla güvenmeyin kendiniz için yaşayın
Soran1 yılHarika sın bayıldım💅💄🧜♀️🌹
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAkrabalar hep düşsün diye bakar çünkü akraba dediğin kendisine hak gördüğünü sana çok görüyor tek gerçek ailedir gerisi tırı vırı oyuzden hep mesafe koydum benden uzak Allah'a yakın olsunlar kafi 😂
23 Yorumla
Soran1 yılAkrabada akbaba da kötü günde belli oluyor bazende sende varsa işi düşerse hepsini anladım çektim çizgiyi ya da aldım can gibi olanı kendi tarafıma😊🧜♀️
- 1 yıl
En doğrusunu yapmışsın canım faydası yoksa zararı da olmasın
Soran1 yılFaydasız a... a çul yama derler bizde maviş basarım mühürü 😅😅😅😅
1 yılHer başarının arkasında bir başarı hikayesi vardır. Bazen bu başarı hikayesi kişinin çabalarının yanında ona destek olan birisidir, ya da tek başına çabalar. Her başarı hikayesinde birisi vardır ama o birisi kişinin hayatında olmaya devam eden bir kişi olmayabilir her zaman için.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim olmadı, istemedim de torpili hiç bir zaman ahlaklı bulmadım. Kendim her şeyimi adil şekilde kazandım. Bana kumpas kuracak ya da çekemeyen kişileri de 40 yaşından sonra akıllanıp hayatımdan çıkardım.
12 Yorumla
Soran1 yılHep aynıyız geç olsada
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMutlaka demesek de içinde olduğumuz toplumda başarılı kişilerin arkasında muhakkak birileri oluyor ayrıca sitenn tüm ağır topları sorunuza teşrif etmişler :)
11 Yorumla
Soran1 yılHassas konu çünkü akraba ve akbaba iyi kötü karıştı artık birbirine ne olsun ne ölsün isterler😌
1 yılBir insanda gerçekten başarılı olma kapasitesi varsa ve arkasında bir kadın durursa o insanı kimse tutamaz
12 Yorumla
Soran1 yılBunu sevdim
- 1 yıl
teşekkürler. tam tersi durumda geçerli. bir erkek başarılı biri ama ona engel olan onu mutsuz eden bir kadın varsa yapabileceklerinin anca yüzde birini yapar. Çünkü ona vurulmuş koca zincirler vardır. Birde başarının sırrı mutlulukdadır
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılOnu bir yerlere taşımış olabilir ama eğer istikrarlı bir başarıdan söz ediyorsak bu kişinin kendi gayretiyledir.
13 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle ☺
- 1 yıl
🌹
Soran1 yıl🥰💃🌹
1 yılHer başarılı insanın arkasında mutlaka akrabası vardır. Başarıyı getiren ya arka çıkan akrabadır ya da hırs yapması için bütün sırtını bıçakla dolduran akrabadır, bize bıçak saplayanı denk geldi, umarım başarılı oluruz.
10 Yorumla
1 yılAkraba senin başarılı olmanı istemes çelme takar düşürmek için
14 Yorumla
Soran1 yılBizde onu dedik zaten
- 1 yıl
Düşürülmek istenen kim siz mi onlar mı? 🙄
Soran1 yılBizim adımıza konuştum genel olarak
- 1 yıl
Anladım hanımefendi 🙄
1 yılBaşarının sindirimi zor insanlar için.
Ne yaptıysam tek başıma yaptım, ne akrabaya ne ağaya nede dosta ihtiyaç duymadım çünkü;
Zerre kadar faydası dokunmayan insanların üzerimde hak iddia etmelerinden çok sıkıldım.
10 Yorumla
1 yılHer başarı hikayesin ardında herkesin kendisi vardır
Düşmemizi bekleyenlerde hatrı sayılır bence115 Yorumla
Soran1 yıl😅😅😅😅bunu sevdim
- 1 yıl
Bende seni sevdim o zaman 😂😂
Soran1 yılTeşekkürler ☺😌
- 1 yıl
Bi şey sorcam sarıdilber ismi ne alaka
Soran1 yılÖyle ruh halim deli ☺
- 1 yıl
Nasıl yani 🤔
Soran1 yılburada bir kaç dilber var ben hariç canım öyle istedi benimde o anda üye olurken
- 1 yıl
Hah tamam ona okeyim canım istedi de ona eyvallah
Soran1 yılEyvallah demesen ne desen ne senin okeyin önemi yokki ben senin baş aşagı resmini ve Alp yanındaki alakasız haboyu sorguluyor muyum kimin ne haddine ki bunlar☺😅
- 1 yıl
Bak işte canım benim
İşte sorgulamış olsaydın onun Alp değil alfa'nın Alp'i olduğunu habo diye bi şey olmadığını anlardın
Alpha'nın ise Alfa kelimesi olduğuna çıkarım yapabilirdin
Yani 😂😀😂 Alp'in yanında alaksız habo yok 😂😀
Peki sondaki y18 için tahminin nedir
Soran1 yılNiye sorgulucsm burada polislik sınavına mı giriyorum ki burada bir çok alakasız isim var gırgır şamata yeri çok takılırsan yandın😌😅
- 1 yıl
Tamam anladık güzelsin ondan bu tribin
Neyse konuyu değiştireyim
Yav biz bu nicknameleri neden değiştiremiyoruz
Soran1 yılTrip yok kibir falan sevmem ben güzellik geçici kalp güzel olmalı ne haddime aşagılsr gibi olmaz estafurullah ben memnunum ya Nickname lerinden
- 1 yıl
Habo benim kafama çok takıldı dilber değiştirmem lazım artık
Soran1 yılNiye takıldı anlatıyorsun işte gılgamış destanı gibi anlamını 😅😅😅
Akraba sandık akbaba çıktı. Son anda başarımızı tamamladık kurtardık kendimizi diyelim.
12 Yorumla
Soran1 yılHep öyle
1 yılElalem ne der diye başlar sen başarınca biz biliyorduk basarıcanı derler ben yaptım dersin yargı biter saygı başlar 😉
20 Yorumla
1 yılBaşarımızda başkalarının da katkısı vardr tabiki...
Asıl basari kişinin kendi öz başarısıdır...
😊10 Yorumla
1 yılArkamda duranlar var evet onlar ailem annem, babam. Sağ olsunlar her zaman destek olmuşlardır. Zor gününde her zaman yardım etmişlerdir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. Bende akbaba var hanımefendi. Onlara rağmen başardım ve hâlâ başarmaya çalışıyorum..
10 YorumlaVardır , başarılı olmasını engellemek için ama
10 YorumlaNe akraba ne akbaba her insan kendi yaratır başarısını
10 Yorumla
1 yılAman aman arkamda yanımda kimseyi istemiyorum Ben kendi başımın çaresine bakarım
10 YorumlaAkrabanın uzak olmasının faydası dışında bir faydasını görmedim 😄
10 YorumlaNe akrabası akbabalar resmen, benim arkamda yine kendim varım.
10 YorumlaHer başarılı bir insanın arkasında iyi bir torpil vardır
üzgünüm
ama bu ülkede böyle.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yani Akrabam yoktu Azmim ve isteğim ile Ailem'de desteğiyle cok sükür bugünlerime geldim.
10 Yorumlahayir aksine cogu akraba kotulugunu ister. kotulugunu istemese de ondan iyi olmani istemez.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı.
1 yılYok belki bir arkadaşı olabilir bazı akrabalar var uçurumdan aşağı atar fırsat olsa
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkadınsan ve güzelsen, üstelik tavizkarsan, arkanda kademe kademe duran çok olur. ama her anlamda. akrabayı geç, elede fazla güvenme. ya da güvenmek istediğin kaadar güven
10 Yorumla
1 yılgünümüzde amca ya da dayısız hiç bir iş olmuyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yoktur. Bizdekiler akbaba, akrep, yılan, çiyan. İnsan hariç her tür mahlukat var bizde
10 Yorumla
1 yılAkrabalarımla aramda böyle hasetlikler yok destek anlamında da iyi dilek dışında bir şey istemedim. yapan da olmadı yani gerek duymadım
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Bazen arkadan kimse olmadığı için başarılı olmak zorunda kalıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMümkünse uzak dursunlar ya, başarıda da başarısızlıkta da. Uzakta iken çok güzeller
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVallahi çok doğru. Bizdekiler akbaba ancak. Bırak başarıyı doğrulamıyoruz bile.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok nadir bence akrabanın desteklemesi tam tersi çelmet atar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşarılı insanların arkasinda onu destekleyen bence mutlaka vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkrabayı bilmem de, arkalarında onları maddi manevi destekleyen aileleri olduğu kesin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
1 yılHahahha ne akrabası yaa düşsem sevinecekler 😂
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılTam tersi başarılısın ama hepsi düşmeni bekliyor
10 Yorumla her başarısız insanın arkasında bir akraba vardır bence
00 Yorumla
1 yılÖnden akraba dır arkadan akbaba
11 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂😂harika buuu
Bence hiç bir akraba başarılı olunmasını istemez. Benim akrabalarım da beni 17 yaşında evlendirmek istiyorlar işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır kimse yok aile dahil.
Düşmemi bekleyenlerde yok sanırım bildiğim kadarıyla. Kimse bana dokunmasında faydalarınıda zararlarınıda istemiyorum.
10 Yorumla
1 yılHer başarılı insanın arkasında onu sevenler vardır.
10 YorumlaBasariliyken dusmemiz için dua eden akrabalar var
10 YorumlaTorpilsiz bir yerlere gelmek mümkün ama karşına doğru insan çıkarsa.
10 YorumlaBence bu kocası olmalıydı daha iyi olurdu benim de arkam da bir kadın olsa da başarılı olsamm...
10 Yorumla
1 yılBenim ve tanıdıgım çoğu kişinin akrabası genelde yılan oluyor
10 Yorumla
1 yılEvet daha fazla sokmasın diye hızlı ilerliyorun ki arkamda kalsın peşimden gelemesin diye
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu herkes için geçerli değil bence
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBence kesinlikle düşmemizi bekleyen akrabalar var
Soran1 yılKimde yokki
Cevap sahibi1 yılKesinlikle
Cevap sahibi1 yılEn kötüsü de işlerini güçlerini bırakıp bizimle uğraşmaları işte maalesef
Soran1 yılAma kendi çocukları damat ve Kızları daha b. K onlara bakan yok dahada açık kapatıyor konu açılınca bizim ayıplar hiç kapanmaz iyi olan şeyler de haset edilir torpil lazımsa kucak açılır☺😌
Cevap sahibi1 yılAyyyynen öyle oluyor bu arada geri tak*p yapabilir misiniz detaylıca konuşabiliriz bu konuda. Emin olun kötü biri değilim
Soran1 yılÖzele kimseyi taşımıyorum ama kusura bakma
Cevap sahibi1 yılHiç problem değil
Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Benim kimsem yok :)
15 Yorumla- 1 yıl
Adnan hocan var da 😅
- 1 yıl
Yaaaa evet
Yazik😏
Soran1 yılAdnan hocammmmm
1 yılKesinlikle akbaba akrep adina ne dersen de
20 YorumlaHayır akrabalar ile işbirliği yapmam.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYok
Hiç hayırları yok bana karşı 😒
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzak olsunlar ben basaririm zaten
10 Yorumla
1 yılAkraba olmasa bile birisi veya birileri vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılvalla sizi bilmiyom da benim dusmemi bekliyorlar laf sokmak icin
10 Yorumla
1 yılYoktur genelde... şanslıyım ki varlar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılZannetmiyorum. Akraba akrep gibi olmuş.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok doğru söylüyorsun
10 Yorumla
1 yılbaşarı varsa siyaset vardır genel de
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım