Evet, bu işlerde Avustralya'da çok para kazanıldığını duydum. Hiçbir vasfı olmayan ama üniversite okuyan biri inşaattan anlamadığı halde günlük 200 AUD kazanıyordu. Belki her gün çalışamaz ama güzel para.
Bende yeni mühendislik okuduydum mezun oldum backend developer olarak Türkiye'nin en iyi 5 üniversitesinden birinden 4800 USD artı 150 yemek ticket alıyorum benden fazla alıyorsun vay be gerçi benim maaş ilerleyen zamanlarda artacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çok güzel evler.
Evet, bu işlerde Avustralya'da çok para kazanıldığını duydum. Hiçbir vasfı olmayan ama üniversite okuyan biri inşaattan anlamadığı halde günlük 200 AUD kazanıyordu. Belki her gün çalışamaz ama güzel para.
Ne kadar kazanıyon dayi
Ayda 6 bin dolar zor iş
Bende yeni mühendislik okuduydum mezun oldum backend developer olarak Türkiye'nin en iyi 5 üniversitesinden birinden 4800 USD artı 150 yemek ticket alıyorum benden fazla alıyorsun vay be gerçi benim maaş ilerleyen zamanlarda artacak
Benim İngilizcem yok birde düşün çalıştığım kişilerin belgesi var
Bende de ingilizce çok yok ama 2 sene felan olunca deneyimim ortalama 7 8 bin usdlere cikiyorum ayreten ben Türkiye'de çalışıyorum
benide al kral aşçıyım
Keşke elimde olsa
Guzel
Bitmiş halini görme
Normal prefabrik ev
Temel kazıp içine koyuyorsunuz demi
Saksı diker gibi
Yumruk atsan elin girer sıcak yer aşırı sıcak ona göre ev yapıyorlar
Ben bahçe düzenlemesi yapıyorum temel kazıyorlar ama tr deki gibi değil az beton sonra değişk bir tahta var zımbalıyorlar