Evimi sade ama şık bir şekilde dekore etmeyi çok seviyorum. 🤗 Rahat, geniş alanlar, doğal ışık ve sıcak tonlar bana huzur veriyor. Fonksiyonel mobilyalar ve pratik dekorasyon aksesuarlarıyla yaşam alanını renklendirmeyi tercih ediyorum. Ece'nin oyuncaklarını saklamak için sevimli sepetler ve köpek dostum için rahat bir köşe hazırlamak da önemli tabii ki. Philips'le pratik temizlik çözümleri de bu yaşam tarzını destekliyor. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
- 1 ay
Teras katlı, sarmaşıkların sarıldığı ve evin kendine has bir hava kazandığı sempatik bir dış cephesi olsun. Pencereleri anlayıştan, ışığı umuttan ve duvarları inançtan olsun. Bir tarafında doğanın izleri olsun hemen ilerisinde kreşi anımsatan renk cümbüşü ve modern dekorlar. Duvara asılan, merdiven başlığı ve ahşap raflar olsun doğayı hatırlatan. Tablolar, çiçekler, legolar ve sportif motifler eşlik etsin. Ve her şeyden önce bunlar birbiriyle tezat oluştursa bile uyum içinde olsun. Çok istiyorum Allahım nasıl et 😍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hımm benım için ideali (eğer müstakil olmucaksa tabi)
1. üstte altta sağda solda yanda çaprazda önde arkada mümkünse daireler boş olsun. hiçbir zaman kimse gelmesin. biri olacaksa cocuksuz olsun. evlerine misafir gelmeyen olsun.
2. sessiz komsular olsun. gece ses cıkartcak makinelerde calıstırmasınlar. ve benim sesimden gece bile olsun rahatsız olmayan komsular olsun.:D
3. kombi yakan hemde harıl harıl yakan evde olmasalar bile hatta full yakan komsu olsun. pencereleri de acmayan.
4. hiçbir site işine bakmayan ne olursa kabul eden komşular olsun. sadece ödemelerini aksatmadan yapan. itiraz etmeyen. aidat ya da başka bir borcu olmayan komşular olsun
5. dısara cop ayakkabı aslında hiçbir şey bırakmayan komşuları olan bir ev
6. komşular ticarethane olmasın. düz ev olsun.
en onemlileri bunlar
00 Yorumla
Bir köşesinde sohbet edilebilir, bir bölümünde televizyon izlemek için bölümleme yapılmış, başka bir köşesinde Amerikan bar bulunan, ortada bir yerde minik su hareketleri olan bir havuzu bulunan, kocaman lambri dekorlu, bilardo masalı, basamaklı bir salonu olan...
Sevmek değil mi sonuçta. Affınıza sığınarak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- 1 ay
Klasik ya da gösterişli eşyaları hiç sevmiyorum. Modern ve spor tarzda biraz da alışılmışın dışında parçalarla dekor etmeyi seviyorum. Ferah iç açıcı ama aynı zamanda da göz dolduran tarzda bir salonum var.
10 Yorumla - 1 ay
Geniş, ferah, 3 cepheli, merkezi sistem, 3 banyolu giyinme odalı bağımsız mutfağı olan kış bahçesi bulunan cam balkonlu alttan ısıtmalı 200m2 rezidans bir daire de oturuyorum daha iyisi ancak Village evler. Gerek var mı? Yok.
10 Yorumla - 1 ay
Mütevazı ve minimal bir ev seviyorum, apartman dairesi olmalı, orta kat olsun, bahçesi de olsa kâfi bana
00 Yorumla Kedilerimle ve köpeklerimle rahat edebileceğimiz sade fakat ince detayları olan güzel bir ev istiyorum. (Kesinlikle müstakil bir ev olmalı)
00 Yorumla- 1 ay
deniz manzaralı dublex bahçeli teraslı içi rengarenk ışıl ışıl
00 Yorumla - 1 ay
evimde esya ve kiyafet gerektigi kadar. reacher gibiyim
00 Yorumla - 1 ay
Genelde boyle sade evleri severim, ama bnmki nedense hep dolu dolu oluyor 🤔
00 Yorumla - 1 ay
içinde sevdiklerimin olduğu ve sağlıklı huzurlu olduğumuz sıcak bi ev
00 Yorumla - 1 ay
Hayaller Müstakil villa gerçekler apartman dairesi
00 Yorumla Pembe panjurlu evimiz bahçesinde oynayan çocuklarım olsun :D :D
00 Yorumla- 1 ay
Feng şui Felsefesine uygun
sade az eşyalı seviyorum00 Yorumla Müstakil doğa manzaralı ev seviyorum apartman dan nefret ediyorum
00 Yorumla- 1 ay
2 katlı geniş bahçesi olan evleri seviyorum. İçini de kendi zevkine göre döşemek muhteşem.
00 Yorumla Bi zamanlar benimde evim vardi guzeldi be gunes evimin camindan aydinlaniyordu yikildi evim
00 Yorumla- 1 ay
Sade, minimal, az eşyalı olsun.
11 Yorumla Sade, çok eşya olmayan, çok pencereli, modern ama otantik objelerle dokunulmuş…
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ortadaki sehpa ve ağaç + koltuk yanindaki abajur ve küçük sehpa olmasa bayildim.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Orman gibi olacak her yerde bitki ve sadelik
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Sade az eşyalı gereksiz aksesuar olmasını sevmem
00 Yorumla - 1 ay
2+1 evimi seviyorum yetiyor... ne çok büyük nede çok küçük
00 Yorumla Yüksek bir bina en üst kat teraslı evin içi orta boyuta mutfak ve salon birleşik kısacası Amerikan mutfak ve evin çoğu camdan olsun
00 YorumlaSesiz sakın havuzlu bir ev kediler köpekler olsun
10 YorumlaMinimalistik rustikal biraz doğa içinde mustakil
10 YorumlaAhşap doğa içinde evleri çok seviyorum
10 Yorumla- 1 ay
Sade ahşap yoğunluğu bir ev seviyorum
10 Yorumla - 1 ay
Geniş, yüksek tavanlı, aydınlık, soğuk
10 Yorumla - 1 ay
Edepli bir ev
10 Yorumla - 1 ay
Minik ve deniz kenarında maviye yakın bir ev😍
00 Yorumla - 1 ay
Bambu eşyalar hoşuma gidiyor
00 Yorumla Endustriyel modern
00 YorumlaSade ve eşyaların boğucu olmadığı evler
00 Yorumla- 1 ay
Sade minik kullanışlı
00 Yorumla Icinde oturmalık sicak işte
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Güzel yaşamak guzel
00 Yorumla- 1 ay
Her ihtiyacımı gören küçük bir ev.
00 Yorumla - 1 ay
Sade bi ev ve fazla eşyalı ıvır zıvır olmasin 😂
00 Yorumla penthouse
10 YorumlaSade ve düzenli
10 Yorumla- 1 ay
Fotodaki güzel
10 Yorumla Fazla eşya olmamalı ıkış tıkış ev sevmem
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Müstakil bahçeli
20 Yorumla - 1 ay
Huzurlu
00 Yorumla - 1 ay
Yalın
00 Yorumla - 1 ay
Deniz kenarnda
00 Yorumla - 1 ay
Sen daha burada misin la
00 Yorumla - 1 ay
Mustakil evler hep hosuma gider
00 Yorumla Beyaz olacak ferah genıs
00 Yorumlasade düzenli temiz sessiz bir ev yeterli...
00 Yorumla- 1 ay
Dark olsun sade minimalist.
00 Yorumla m
1 ayMinimal bir ev
00 Yorumla- 1 ay
Sadece ev severım
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Deniz manzaralı olsun yeter
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Huzurlu
00 Yorumla - 1 ay
Ufak ergonomik